CHOREFTO CAMP

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Τσαγκαράδας-Χορευτού 23, Χορευτό, Ζαγορά-Μούρεσι
Τηλέφωνο
6983404066
Ιστοσελίδα
Facebook
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

14 reviews
1 αστέρι
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Σκιά
 
4.4(14)
Καθαριότητα
 
4.0(14)
Παροχές
 
3.2(13)
Τοποθεσία
 
3.2(14)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Υπερτιμημένο
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
2.5
Μείναμε 2 από τα 7 βραδιά που είχαμε προγραμματίσει κ μας φάνηκε αιώνας. Σαφώς ωραίο μέρος με πολλή σκιά όλες τις ώρες της ημέρας. Αλλά είμαστε στο Πήλιο, έχει φροντίσει η φύση γι αυτό. Η παραλία όχι τίποτα το ιδιαίτερο κ συχνά έβγαζε βρωμιά, αλλά επίσης δεν ευθύνεται κανείς. Πάμε σε αυτά για τα οποία ευθύνεται το κάμπινγκ. Ανακαινισμενα μπάνια κ φιλότιμες προσπάθειες από την καθαρίστρια να παραμένουν καθαρά. Το προσωπικό λίγο και εξαιρετικά αγενείς και ειρωνες. Ενώ μας είχαν επιβεβαιώσει τηλεφωνικά ότι είχε εγκαταστάσεις κουζίνας, όταν διαπιστώσαμε ότι αυτές ήταν μια γκαζιερα κάτω απ τα πλατάνια (!) δεν μπορούσαν να καταλάβουν την έκπληξη μας. Επίσης χωρίς ανακοίνωση ή προειδοποίηση, το κάμπινγκ δεν διέθετε κοινόχρηστα ψυγεία. Δεν μπορούσαμε ούτε ένα γάλα να έχουμε για το μωρό. Μας συμβούλεψαν με στυλακι να αγοράσουμε ένα ψυγειακι με 20€ στο οποίο θα μπορούσαμε να βάζουμε πάγο, κάτι που κάναμε, αλλά τη δεύτερη μέρα δεν είχαν πάγο!!! Επίσης αρκετές ώρες της ημέρας δεν είχαμε ρεύμα (στις σκηνές) χωρίς όμως κάποια εξήγηση. Το μπαρ μια σκέτη δηθενια. Πίτσες και σαλάτες χαμηλής ποιότητας κ απαράδεκτο σέρβις. Δεν γίνεται να περιμένεις 40 λεπτά για ένα freddo espresso.... Οι περισσότερες παρέες ήταν νέοι 20-25 ετών που δεν είχαν κανένα μέτρο στη διαχείριση της έντασης της φωνής η της μουσικής τους κ το προσωπικό δεν έκανε καμία σύσταση ούτε καν όταν το χάος τράβαγε ως τις 4 το πρωί.
Για να μην είμαι άδικη, αν είστε 20 ετών με καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα κ οπαδός της τραπ η των σκυλαδικων, να πάτε, σας ταιριάζει. Διαφορετικά, υπάρχουν υπέροχα κάμπινγκ στην Ελλάδα που σέβονται τον πελάτη.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
09 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Κάτω από τα πλατάνια
(Ενημερώθηκε: 16 Ιουλίου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
2.5
Παχιά φυσική σκιά κάτω από τα Πλατάνια είναι το μεγαλύτερο αβαντάζ του. Καινούργιες και προσεγμένες εγκαταστάσεις(τουαλέτες / ντους) και καθαριότητα ιδανική που αντέχει και σε high season (σαπούνι, αντιβιώτικό, χειροπετσέτες, χαρτί τουαλέτας πάντα διαθέσιμα). To κάμπινγκ πλημμυρίζει από το κοντινές πόλεις το ΣΚ ακόμη και αρχές Ιούλη που πήγαμε οπότε τα παραπάνω τα επιβεβαιώσαμε.
Σαν μεγαλύτερο μειονέκτημα θεωρούμε ότι το μακρόστενο σχήμα του περιβάλλεται από επαρχιακό δρόμο, έτσι όλες οι θέσεις του είναι υπερβολικά κοντά στον δρόμο. Είναι ήπια η κυκλοφορία του, αλλά ειδικά τα ΣΚ με τα πειραγμένα μηχανάκια, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.
Εξάλλου δεν έχει ψυγεία (λόγω πρωτοκόλλου COVID μας είπανε, πάντως είναι το μόνο camping που επισκεφθήκαμε αυτή την περίοδο και δεν είχε ψυγεία), αν δεν κάνουμε λάθος δεν έχει ούτε εγκαταστάσεις μαγειρέματος. Το κάμπινγκ όσο είδαμε εξυπηρετεί είτε οικογένειες που είναι όμως σε μόνιμα τροχόσπιτα, είτε νεανικές παρέες. Προφανώς κανένα από τα δυο προφίλ δεν απαιτεί τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις που λείπουν.
Εχει mini-market και bar-εστιατόριο που εξυπηρετούν σε λογικές τιμές.
Η θάλασσα μπροστά από το κάμπινγκ δεν είναι για μπάνιο (είναι λιμανάκι ψαροκάϊκων) που μάλιστα αυτή την εποχή γίνονται έργα, χωρίς όμως (παραδόξως) να ενοχλούν. Θέλεις 200-300 μέτρα για να προσεγγίσεις την άκρη της τεράστιας παραλίας του Χορευτού. Η θάλασσα -όπως σε όλο το ανατολικό Πηλιο, ναι μεν εντυπωσιακή, αλλά δύσκολα θα την πετύχεις χωρίς αέρα, άρα και να μην είναι ανακατεμένη.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
09 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
15 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Φύση και ηρεμία
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.5
Υπέροχο περιβάλλον, μέσα σε πανυψηλα πλατάνια και δίπλα στη θάλασσα (λιμανάκι μεν με λίγες βαρκες αλλά μια χαρά η άμμος και οι ξαπλώστρες του κάμπινγκ στο καφέ). Ατμοσφαιρικό καφέ-εστιατόριο, με καλό φαγητό και κάπως υψηλές τιμές (9.5 ευρώ). Το χωριό δίπλα με πολλές επιλογές και παραλια τέλεια. Τουαλέτες καινούργιες και συνήθως καθαρές (χαρτί - σαπούνι δυσεύρετο κάποιες μέρες). Πολλή νεολαία και λίγες οικογένειες (δεν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για χώρο συγκέντρωσης των παιδιών). Προσωπικό λίγο αλλά χαμογελαστό και πρόθυμο. Δεν είδαμε φύλακα το βράδυ - κάποιοι έστηναν 5 το πρωί και έκαναν θόρυβο...). Κουζίνες χύμα έξω με δύο εστίες γκαζιού, δεν βόλευε καθόλου και δεν ήταν καθαρές. Δεν είχαν ψυγεία λόγω covid μας ενημέρωσαν. Θόρυβος κάποιες φορές από αυτοκίνητα και μηχανάκια (ο δρομος περιμετρικά του κάμπινγκ στα 30 μέτρα από τη σκηνή μας). Γενικά θα το συνεστηνα, για το φυσικό περιβάλλον, θα ήθελα βελτιώσεις στις παροχές.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
17 Αυγούστου 2020
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2020
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
2.5
Στα θετικά
1) οι πολύ καινούριες εγκαταστάσεις σε τουαλέτες και μπάνια με κανονικές και τούρκικες τουαλέτες όπως και πλυντήρια και στεγνωτήρια.
2) ευγενικό προσωπικό
2) φυσιολογικές τιμές για Πήλιο στο μίνι μάρκετ και καφετερία
3) δεν χρειάζεσαι μέσο για να πας μέχρι το χωρίο ή μέχρι τις άλλες παραλία του χωρίου όπως και για να φτάσεις απο Βόλο.

Στα αρνητικά
1) η θέση του καμπινγ είναι ανάμεσα σε 2 δρόμους που συνδέουν το χορευτό με τους αγίους σαράντα και έτσι έχει σχετική κίνηση άρα και φασαρία αν δεν είχες στήσει στο κέντρο του καμπινγ.
2) το σ/κ που πήγαμε είχε το ετήσιο πάρτι του καμπινγ όπου ξεκινούσε 11 το βράδυ και κράτησε μέχρι το πρωί με αποτέλεσμα το καμπινγ να είναι ιδιαίτερα θορυβώδες όχι μόνο το βράδυ αλλά και όλη την διάρκεια της ημέρας, ήταν σαν να προσπαθούσες να κοιμηθείς στο παρκινγκ ενός κλαμπ (μουσική ξερόγκαζα φωνές...)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
04 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Για όσους τους αρεσει η φυση ειναι το καταλληλο μερος να ξεφυγει κανεις....
(Ενημερώθηκε: 04 Σεπτεμβρίου, 2018)
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Δεν έχω εμπειρία από άλλα κάμπινγκ αλλά μου άρεσε αρκετά. Είχα πάει και πέρσυ και έμεινα πολύ ικανοποιημένη και γι'αυτό πήγα και φέτος. Βρίσκεται λίγο πιο έξω από το χωριό Χορευτό, όπου αυτό είναι θετικό γιατί μπορείς να πας άνετα με τα πόδια είτε για περίπατο, είτε για φαγητό, είτε για μπάνιο, μιας που έχει μια αρκετά μεγάλη παραλία. Είναι ήσυχο το μέρος αν κ έχει δρόμο που το περικλείει αλλά δεν έχει κ τόσο πολύ κίνηση οπότε δε μας ενόχλησε κιόλας. Η παραλία (λιμανάκι) είναι πολύ κόντα, ακριβώς κάτω από το κάμπινγκ. Έχει αρκετό ισκιο και ειναι ομορφα λογω των πλατανων. Έχει αρκετη δροσια γιατι περναει ενα ρυακι αρκετα κοντα, τα περισσοτερα βραδια μπορω να πω οτι εκανε κρυο.
Τώρα όσον αφορά το κάμπινγκ έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσυ σε κάποια θέματα και μακάρι να το βελτιώσουν κι άλλο.
Παρέχει καθαρές τουαλέτες, χαρτί τουαλετας αφήναν στις τουαλέτες αλλά μάλλον οποιος προλαβαινε το επαιρνε κιολας, σαπούνι για τα χερια, ζεστό νερό αν κ η πίεση μειωνόταν όταν γινοταν χρήση και από κάποιον άλλο, ειδικά οταν κάποιος θα τράβαγε το καζανάκι, τότε σχεδόν κοβόταν τελείως.
Στο μπάνιο έχει πληντυριο-στεγνωτηριο. λεκανη για τα ρουχα. σίδερο και σιδερώστρα και πιστολάκι για τα μαλλιά.
Παρεχει 2 εστιες με γκαζι για μαγειρεμα οπου το μειωνεκτημα ειναι οτι στο σημειο που τα εχει δεν εχει φως και αν θελει καποιος να φτιαξει κατι το βραδυ δε μπορει και δεν εχει καποιο καδο με σκουπιδια κοντα.
Εχει ψυγεια τα οποια υποτιθεται τα καθαριζουν αλλα μολις τα ανοιξα βρωμαγαν κ αναγκαστηκα εβαλα τα πραγματα μου σε ενα ψυγειο που ηταν πιο μακρια απο τη σκηνη αλλα πιο καθαρό. και επισης κ εκει δεν ειχε φως κατα τη διαρκεια της νυχτας.
Για το στησιμο της σκηνης δεν βοηθαει κ πολυ το εδαφος αν δεν εχει καποιος γερα πασαλακια να την στερεωσει. γιατι ειναι οι ριζες απο τα πλατανια και αρκετες πετρες. Στη ρεσεψιόν έχει κομπρεσερ αερα για να φουσκωσει οποιος θελει το στρώμα του.
Και άλλο ένα μειον που νομιζω περσυ δεν υπηρχε ή υπηρχε αλλα δεν το ειχαμε αντιληφθει ειναι οτι ο δρομος ο κεντρικος μεσα στο καμπινγκ δεν φωταγωγειται παρα μονο μπροστα κοντα στην εισοδο με αποτελεσμα να χτυπησει ή να παραπατησει καποιος μες στα σκοταδια.
Έχει μινι μαρκετ και cafe bar εστιατοριο, πανω σε αυτα δεν εχω να πω κατι γιατι δεν τα επισκεφτηκαμε. αλλα το μαγαζι που εχει για καφε φαγητο ειναι ομορφα διακοσμημενο και εχει και ξαπλωστρες για οσους θελουν να κανουν ηλιοθεραπεια ή να απολαυσουν την θαλασσα στον ισκιο.
Αυτα ελπιζω να μην ξεχασα κατι.... Οποιος το επισκεπτει να εχει καλη διαμονη... Παντου υπαρχουν και τα μειον και τα συν, για εμενα υπερισχυουν τα συν γι'αυτο κ θα ξαναπαω.....

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
02 Σεπτεμβρίου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.5
Απίστευτη τοποθεσία, κάτω από πλατάνια, δίπλα σε ποτάμι, μπροστά σε θάλασσα και το Χορευτο είναι ένα πολύ όμορφο χωριό με ταβερνάκια 10 λεπτα με τα πόδια από το κάμπινγκ. Κανεις εύκολα εκδρομές σε Τσαγκαραδα, Νταμουχαρη κλπ.
Οι τουαλέτες ήταν καθαρές σε ικανοποιητικό βαθμό, τα ντουζ όμως όχι. Όλες τις φορές που πήγα ήταν βρώμικα. Επίσης τα ντουζ είχαν ελάχιστη πίεση και το ζεστό νερό τη μια ερχόταν την άλλη παγωνε . Υπήρχε πάντα σαπούνι όχι όμως χαρτί. Υπήρχαν πλυντήρια, στεγνωτηρια και σιδερώστρα χωρίς καμία χρέωση.
Υπερσύγχρονο εγκαταστάσεις και ανέσεις. Μια δυσκολία δημιουργούσε το πολύ σκληρό έδαφος και χρειαζοσουν τα πολύ χοντρά πασαλακια.
Ένα μειονέκτημα είναι ότι το κάμπινγκ περιτριγυριζεται από τον επαρχιακό δρόμο με αποτέλεσμα να περνούν αυτοκίνητα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όμως όχι τόσα όσα το πρωί, μετά τις πρώτες μέρες το συνηθιζες.
Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό το ίδιο και ο πατέρας του ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης δεν ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Το μπαρ ήταν πολύ όμορφο, ιδανικό για χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας. Όμως υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με την οργάνωση στο εστιατόριο μπαρ με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά παράπονα και μάλιστα κάποιοι να φεύγουν λόγω της καθυστέρησης. Περίμενες 1 ώρα κάθε φορά σχεδόν, ό, τι φαγωσιμο και να είχες παραγγείλει, όλες τις στιγμές της ημέρας. Τα φαγητά και ο καφές ήταν ικανοποιητικα από θέμα ποιότητας και ποσότητας.

Γενικά, είναι ένα πολύ όμορφο κάμπινγκ με μοναδική τοποθεσία. Φαίνεται πως έχει γίνει σκληρή δουλειά και πως προσπαθούν να το κάνουν ακόμη καλύτερο. Θα ξαναπήγαινα!!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
The right place to be! It combines nature's green with the endless blue of the sea. It satisfies even the expectations of the most demanding customer, suitable for teenagers, families and elderly.
The camp areas are delimited in a way that you can always feel that you are in the forest as the shadow of trees is everywhere. There are also a lot of facilities such as electricity, car parking, internet access.
The cafe-restaurant of the camp offers meals and drinks everyday. Very friendly and kind stuff such as the owners of the camp.
It can surely be improved, although I would visit it again without doubt.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
0.5
Πήγαμε φέτος με τον άντρα μου και μείναμε 18 μέρες, ενώ είχαμε κλείσει για 20. ας ξεκινήσω από τα καλά: το chorefto camp είναι μέσα στα πλατάνια και έχει δροσιά σχεδόν όλες τις ώρες. επίσης υπήρχε δωρεάν wi-fi σε όλο το camping, το οποίο συνήθως λειτουργούσε καλά. αυτά. εδώ τελειώσαμε. και συνεχίζω με χρήσιμες λεπτομέρειες:
1) η παραλία του κάμπινγκ είναι ένα λιμανάκι, το οποίο δεν πιάνει ο αέρας που μπορεί να έχει το Χορευτό γενικά, αλλά η θάλασσα δεν είναι καλή. είναι πολύ συχνά ανακατεμένη και βγάζει βρωμιές. αρκετές μέρες δεν κάναμε καθόλου μπάνιο. 2) από τις 18 μέρες που έμεινα εκεί έκανα μπάνιο με ζεστό νερό μόνο τις 3 και με τα χίλια ζόρια λόγω πολύ χαμηλής ροής. πάγωσε το μεδούλι μου παιδιά, καθώς το νερό δεν ήταν χλιαρό, αλλά παγωμένο εντελώς. γύρισα κρυολογημένη και με πυρετό. 3) το κάμπινγκ είναι όλο πέτρα. δεν έχουν στρώσει τον χώρο, με αποτέλεσμα να στήνεις σκηνή πάνω σε μυτερές πέτρες, με τις γνωστές συνέπειες του τρύπημένου στρώματος ή του τρυπημένου πατώματος της σκηνής. 4) το σέρβις ήταν πολύ ανοργάνωτο και σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχε αδιαλλαξία και ασυνεννοησία. πχ το τοστ που πουλούσε το 'παραδοσιακό' restaurant-bar τους ήταν ζαμπόν τυρί και ήταν αδύνατον να φτιάξουν τοστ με διπλό τυρί και ντομάτα, γιατί, είπαν ότι 'όταν ζητιούνται άλλα υλικά δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα'... επίσης, το τοστ έπρεπε να ανοίξει η κουζίνα για να το φτιάξουν, δεν μπορούσαν το πρωί. πολλά τέτοια. 5) ενώ στην ιστοσελίδα μιλάνε για 'τοπικά, παραδοσιακά πιάτα', δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, εκτός από μία φορά ένα μπριαμ. όλα τα άλλα ήταν μακαρόνια ογκρατέν, πίτσα, τορτίγιες, τίποτα παραδοσιακό δηλαδή. επίσης, πιάτο ημέρας δεν είχε τις παρασκευές, τα σάββατα και τις κυριακές. επίσης και κάποιες άλλες μέρες. δηλαδή ήταν σπάνιο. 6) το αποκορύφωμα ήταν το house party που οργάνωσε το καμπινγκ στις 17/8, το οποίο δεν άφησε κανέναν να κοιμηθεί μέχρι τις 8 το πρωί του σαββάτου (σημειώνω ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό κάμπινγκ με πολλές οικογένειες, παιδάκια κλπ). όταν παραπονεθήκαμε για τη φασαρία την ώρα που παίρναμε τον πρωινό καφέ του σαββάτου (λέγοντας ότι το τραβήξανε πολύ αργά και γιατί), μας είπαν ότι αν δεν μας αρέσει να φύγουμε.
και έτσι φύγαμεεεε....
να σημειώσω επίσης, ότι η παροχή glamping είναι πολύ ακριβή και αναίτια, καθώς πρόκειται για σκηνές με ένα κρεβάτι και ένα κομοδίνο, πάνω σε ξύλινη εξέδρα με €50 τη μέρα αυτό των δύο ατόμων. δεν έχει ούτε καν ψυγείο. να σκεφτεί κανείς ότι η καλαμοκαλύβα με ψυγείο ανεμιστήρα κρεβάτι και μεγάλο χώρο αυλής στη χαλκιδική είχε €28 τη μέρα.

σε καμία περίπτωση δεν το συνιστώ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 19 Αυγούστου, 2018)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
2.5
Διαβαζοντας τις αλλες αξιολογησεις νομιζω οτι δεν πηγαμε στο ιδιο καμπινγκ.
Στο μονο που θα συμφωνουσαμε ειναι στην σκια. Αλλα αυτο τοχει κανει η μαμα φυση κ οχι οι ιδιοκτητες. Νεα κτηρια ναι βεβαια αλλα στις τουαλετες δεν ειχες που να αφησεις το χαρτι σου καθοτι δεν υπηρχε βαση για το ρολο. Χαρτι του καμπινγκ? Ξεχαστε το.
Ζεστο νερο? Εδω γελαμε. Στα αντρικα ντους η κατασταση ηταν λιγο καλυτερη στα γυναικεια ακουγες ουρλιαχτα απο γυναικες κ παιδακια.
Παραδοσιακο bar-restaurant? ( οπως αναφερουν στην ιστοσελιδα τους). Εδω πεθαινεις στα γελια. Κατ αρχας ας μας εξηγησουν οι κυριοι τι το παραδοσιακο σερβιραν? Ειναι η τορτιγια, η καρμποναρα κ το μπεργκερ παραδοσιακα πιατα του Πηλιου?
Γιατι κατι αλλο δεν ειχε κ περιμενες κατα μεσω ορο 1 ωρα για οποιαδηποτε παραγγελεια ακομα κ για μια μπυρα .
Παμε στο καλυτερο τωρα. Οταν διαμαρτυρηθηκαμε (με απολυτα κοσμιο τροπο) αντιμετωπισαμε ειρωνια, επιθετικοτητα κ προσπαθουσαν να μας βγαλουν τρελους. Οτι δηθεν ειχε ζεστο νερο στα κατω μπανια. Ναι αλλα εμεις πηγαιναμε στα πανω. Ποιος ωραιος τυπος κυριος Λουκας? Που ζητησαμε να του μιλησουμε κ μας εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του?
Φυγαμε 2 μερες νωριτερα διοτι ο κυριος που σερβιρει τους πρωινους καφεδες μας ειπε να φυγουμε αν δεν μας αρεσει
Η ευγενεια κ ο σεβασμος στον πελατη σε ολο της το μεγαλειο.
Δεν το συνιστουμε καθολου για κανεναν. Λυπουμαστε για το επιπεδο τους
Αυτα ειναι μονο λιγα απο οσα ζησαμε. Υπαρχουν κ αλλα που δεν μας παιρνει ο χορος να σας περιγραψουμε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Χορευτό κάμπινγκ
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.0
Έχω συνηθίσει Χαλκιδική και δύσκολα με μαγεύει ένα οργανωμένο κάμπινγκ, πλέον.

Νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες διακοπές σε κάμπινγκ που έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό. Οι τουαλέτες είναι ολοκαίνουριες και πεντακάθαρες. Έχω δει την καθαρίστρια να κάνει την δουλειά της πολύ καλά όμως δεν υπήρχε χαρτί/σαπούνι στην τουαλέτα.

Έχει άπλετη σκιά. Προσωπικά είχα σκηνή ανάμεσα από 5 θεόρατα πλατάνια και επομένως δροσιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Σαν αρνητικο θα πω ότι το κάμπινγκ συνορεύει με έναν μικρό δρόμο που ενώ περνάνε μερικά αυτοκίνητα το βράδυ είναι παντελώς ήσυχος.

Οι θέσεις είναι περίεργα οριοθετημένες. Εμείς διαλέξαμε να στήσουμε πιο βαθιά από τους υπόλοιπους για να είμαστε μόνοι μας και λίγο μπερδευτήκαμε με τον χώρο που μας αναλογούσε.

Το φαΐ στο μπιτς μπαρ είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Συγκεκριμένα πήραμε κλαμπ σάντουιτς με 6€ και το φάγαμε δύο άτομα. Ήταν γιγάντιο.

Το χωριό Χορευτό δίπλα στο κάμπινγκ έχει μια καταπληκτική ταβέρνα μεταξύ άλλων που λέγεται "Πέτρος ο Σογαμπρος" με πάρα πολύ καλό φαΐ και επίσης πολύ μεγάλες μερίδες.

Το κάμπινγκ ουσιαστικά δεν έχει παραλία αλλά ένα πολύ ήσυχο λιμανάκι... που δεν κάναμε ποτέ μπάνιο. Βασικά ξυπνάς το πρωί πίνεις καφέ (1.5€) και πας με το αμάξι: Φακιστρα, Μυλοπόταμο, αγίους Σαράντα κτλ.

Είναι ένα ήσυχο (ανερχόμενο) κάμπινγκ με πολύ ευχάριστο προσωπικό και φθηνό σχετικά... Ελπίζω στο μέλλον να μην χαλάσει. Το βράδι παίζει ωραία μουσική και έχει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αν απλά θέλετε να πιείτε τα ποτά σας χωρίς να τρέχετε Τσαγκαράδα κτλ... Αν πάτε όμως Τσαγκαράδα να πάτε στο μπαρ "Σκάλα", μακράν το καλύτερο.

Πήγαμε μέσα Ιουλίου και ήμασταν εμείς και άλλες 5 σκηνές. Αλλά όλοι σχεδόν είχαν τα αυτοκίνητα τους μέσα στον χώρο... Οπότε υποψιάζομαι ότι θα είναι κάτι μεταξύ πάρκινγκ/κάμπινγκ τον Αύγουστο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι μέσα τα αυτοκίνητα υπάρχει άπλετος χώρος απέξω.

Όπως και να 'χει θα ξαναπήγαινα άνετα στο εν λόγω κάμπινγκ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
04 Ιουλίου 2018
Αναχώρηση
07 Ιουλίου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5507

Yesterday 7236

Week 30827

Month 164896

All 12490920

Αυτή τη στιγμή online 1060 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5507

Yesterday 7236

Week 30827

Month 164896

All 12490920

Αυτή τη στιγμή online 1060 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions