Σχετικά με το E-Camping.gr

Το E-Camping.gr σε μία από τις πρώτες του μορφές!
Το E-Camping.gr σε μία από τις πρώτες του μορφές!

Το E-Camping.gr είναι μία ιστοσελίδα που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των κάμπινγκ που υπάρχουν στην Ελλάδα, ταξινομημένα γεωγραφικά. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό φόρουμ, όπου φιλοξενεί γνώμες από αναγνώστες-κατασκηνωτές για τις εμπειρίες τους στα κάμπινγκ όλης της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, περιέχονται στοιχεία, επικοινωνίας, φωτογραφίες, σύνδεσμοι, αξιολογήσεις, κριτικές καθώς και βαθμολογίες σε συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας είναι να βοηθήσει τους επισκέπτες να επιλέξουν το κατάλληλο κάμπινγκ για τις διακοπές τους, αλλά και να
λύσουν θέματα και απορίες των κατασκηνωτών.

Οι υπηρεσίες του E-Camping.gr παρέχονται δωρεάν τόσο προς τα μέλη-κατασκηνωτές όσο και προς τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες κάμπινγκ.

Οι ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα εργάζονται αφιλοκερδώς και η ενασχόλησή τους γίνεται σε εθελοντική βάση. Για το λόγο αυτό, δεν έχει
συσταθεί καμία επιχείρηση πίσω από τη λειτουργία της σελίδας.

Η επικοινωνία με την ομάδα της διαχείρισης του E-Camping.gr γίνεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Τα στοιχεία επικοινωνίας
βρίσκονται διαθέσιμα σε εμφανές σημείο σε όλες τις σελίδες, μέσω του συνδέσμου «Επικοινωνία». Η επιλογή αυτού του τρόπου επικοινωνίας έγινε επειδή: α. τα μέλη της ομάδας λόγω της εργασίας τους, δεν έχουν την άνεση χρόνου για τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και β. επειδή με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγχουν την αλληλογραφία της ιστοσελίδας στον ελεύθερό τους χρόνο.

Πως ξεκίνησε 

Η σκέψη για ένα τέτοιο site είχε γεννηθεί πολύ πριν το 2006 που το ξεκινήσαμε. Το 2003 είχαμε πάει στην Ικαρία και ψάχναμε να βρούμε πληροφορίες για το camping που λειτουργούσε στον Αρμενιστή. Οι πληροφορίες που είχαμε συλλέξει από το Internet ήταν πολύ συγκεχυμένες, σε κάποιες αναφορές είχαμε βρει ότι το camping υπάρχει, ενώ κάποια άλλα site έγραφαν ότι είχε κλείσει. Η πραγματικότητα ήταν ότι είχε κλείσει από το 2001 ή το 2002. Το ίδιο πάθαμε και το 2004 που θέλαμε να πάμε στην Σκιάθο και βρίσκαμε μόνο το camping στις Κουκουναριές, ενώ άλλοι έλεγαν ότι είχαν μείνει σε ένα που βρισκόταν έξω από την χώρα, δίπλα στο αεροδρόμιο.

Μετά από αυτές τις περιπέτειες, το 2006 ψάχναμε για το που θα πάμε για camping του Αγίου πνεύματος και κάναμε -τί άλλο;- ακόμα μια αναζήτηση στο internet. Υπήρχαν sites που διαφήμιζαν μόνο μερικά κάμπινγκ της Ελλάδος, αλλά κανένα δεν είχε όλα τα camping καταχωρημένα. Έτσι ειπώθηκε η ιδέα για το πόσο καλά θα ήταν να υπήρχε ένα site που θα παρείχε όλες τις πληροφορίες που θα ζητούσε να βρει κανείς για το κάμπινγκ!

Εφόσον διαθέταμε γνώσεις δημιουργίας ιστοσελίδων, αρχίσαμε να κάνουμε τα πλάνα μας επί χάρτου, ώστε να μοιραστούμε το χόμπι μας με όλους. Εκτός από τα στοιχεία όλων των camping που έπρεπε να καταχωρηθούν, θα έπρεπε να μπορούν οι επισκέπτες να γράφουν τις εντυπώσεις τους, ώστε να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος την κατάσταση που επικρατεί. Όπως επίσης θα ήταν απαραίτητο και ένα forum ώστε οι λάτρεις του είδους να μπορούν να ανταλλάσουν απόψεις.

Το να μαζέψουμε όλα τα camping ήταν η πιο επίπονη διαδικασία που έπρεπε να κάνουμε, μιας που έπρεπε να ψάξουμε στο internet, σε καταλόγους ή ότι άλλο σημείο ζωής είχε κάποιο camping που δεν υπάρχει κάπου αλλού. Μετά έπρεπε να βρούμε φωτογραφίες από κάθε camping για να έχει μια πρώτη εντύπωση ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μας.

Από τότε, έχουμε κάνει 3 βασικές αναβαθμίσεις στο site για να προσθέσουμε νέα στοιχεία και δυνατότητες για τους χρήστες, ώστε να γίνεται η εύρεση και η ενημέρωση για τα camping όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική γίνεται.

Ποιο είναι το E-Camping

Είναι το μεγαλύτερο και πιο έγκυρο portal για camping στην Ελλάδα! Ανανεώνεται διαρκώς από τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει τα μέλη του.

Όλοι οι επισκέπτες του E-Camping.gr μπορούν να βλέπουν τα σχόλια και τις γνώμες των εγγεγραμμένων E-Campers, έτσι ακριβώς όπως έχουν γραφτεί. Με τον τρόπο αυτό μπορεί οποιοσδήποτε υποψήφιος camper, με μία επίσκεψη στο E-Camping.gr, να ενημερώνεται με τα τελευταία νέα που αφορούν τα camping της Ελλάδας.

Όλα τα μέλη του E-Camping.gr μπορούν να αξιολογήσουν τις καταχωρήσεις, να ανταλλάξουν απόψεις, να δώσουν συμβουλές, να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους camping ή ακόμα να ανοίξουν ένα θέμα στο forum.

Ανάδειξη των TOP 50 κάμπινγκ στην Ελλάδα, μέσα από τη μοναδική δυνατότητα που δίνεται στα μέλη να βαθμολογούν με αστεράκια συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για τα σχόλια που μας μεταδίδετε (θετικά και αρνητικά) όλο αυτόν τον καιρό.

Η ομάδα του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1859

Yesterday 6041

Week 14923

Month 210116

All 12918751

Αυτή τη στιγμή online 296 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1859

Yesterday 6041

Week 14923

Month 210116

All 12918751

Αυτή τη στιγμή online 296 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions