Πολιτική ελέγχου κριτικών

Aυτό που προβληματίζει μερικές φορές τα μέλη και τους ιδιοκτήτες camping είναι γιατί ορισμένα σχόλια τα οποία έχουν γραφθεί εξαφανίζονται ύστερα από τη δημοσίευσή τους ή αναγράφεται η επισήμανση «Ύποπτο σχόλιο». Παρ’ όλο που κάτι τέτοιο σπάνια εφαρμόζεται από τους διαχειριστές του e-camping είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε τέτοια ενέργεια μιας και η επιθυμία μας είναι το E-Camping.gr να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό για όλα τα θέματα που αφορούν το camping στην Ελλάδα.

Το σύστημα ελέγχου κριτικών που εφαρμόζουμε είναι ένας στατικός αλγόριθμος ο οποίος βελτιώνεται και αναπτύσσεται συνεχώς πάντα με στόχο να προασπίσει το δικαίωμα του αναγνώστη / μέλους να ενημερωθεί όσο γίνεται πιο έγκυρα για τα θέματα που τον αφορούν, αλλά και να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες από κακόβουλα ή κακοπροαίρετα σχόλια και κριτικές.

Επειδή δυστυχώς τα φαινόμενα εξαπάτησης και σύγχυσης μέσω της ανωνυμίας στο internet είναι συχνά, οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί προτού σχηματίσουμε μια άποψη. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να γράφονται αρνητικές κριτικές και να αξιολογούν camping με χαμηλή βαθμολογία είτε ανταγωνιστές της συγκεκριμένης επιχείρησης είτε χρήστες αποσκοπώντας σε ιδιωτικό όφελος. Τέτοιου είδους σχόλια και κριτικές δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές στο E-Camping.gr μιας και κάτι τέτοιο θα έθετε σε αμφισβήτηση όλη τη φιλοσοφία που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο forum που βασίζεται στην αξιοπιστία και αμεροληψία κριτικών με στόχο να προτρέψουν τους ιδιοκτήτες camping να καταβάλουν όσο το δυνατόν περισσότερη προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες.

Το σύστημα ελέγχου σίγουρα δεν είναι τέλειο και υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγουν κάποιες κακόβουλες κριτικές. Για να αντιμετωπιστεί αυτό πέρα από τη συνεχή προσπάθεια η οποία γίνεται από τους διαχειριστές του E-Camping.gr, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες camping να απαντούν στα σχόλια αυτά καθώς και να ενημερώνουν τους διαχειριστές για ύποπτα σχόλια. Η ομάδα του e-camping ύστερα από έλεγχο έχει το δικαίωμα να διαγράψει το σχόλιο ή να το επισημάνει σαν «Ύποπτο σχόλιο».

Ενώ εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση του συγκεκριμένου συστήματος ελέγχου κριτικών, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τα δικά σας σχόλια και τις δικές σας σκέψεις σχετικά με τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Η ομάδα του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 8221

Yesterday 5302

Week 13523

Month 112068

All 13285865

Αυτή τη στιγμή online 356 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8221

Yesterday 5302

Week 13523

Month 112068

All 13285865

Αυτή τη στιγμή online 356 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions