Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να ελέγξω ότι οι κριτικές που διαβάζω είναι αληθείς;

Επειδή δυστυχώς τα φαινόμενα εξαπάτησης και σύγχυσης μέσω της ανωνυμίας στο internet είναι συχνά, οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί προτού σχηματίσουμε μια άποψη. Παρακάτω αναφέρονται κάποιες χρήσιμες συμβουλές που θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας:

Εξετάζουμε τις κριτικές που έχει γράψει το μέλος του E-Camping.gr συνολικά και όχι μόνο για ένα συγκεκριμένο κάμπινγκ. Ελέγχουμε δηλαδή όλη τη δραστηριότητά του ως μέλος και θα πρέπει να διατηρούμε πάντα τις επιφυλάξεις μας εάν παρατηρήσουμε ότι η συμβολή του είναι περιορισμένη σε ένα και μόνο κάμπινγκ.

Ελέγχουμε εάν οι κριτικές είναι εξαιρετικά λεπτομερείς, με περιγραφές και όρους διαφημιστικούς, στοιχεία τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη τεχνογνωσία όπως αυτή ενός επαγγελματία - ιδιοκτήτη κάμπινγκ.

Προσέχουμε και είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί όταν η δημοσιευμένη κριτική παραπέμπει σε διαφήμιση ή και αντίστοιχα σε σκόπιμη δυσφήμηση ανταγωνιστή (π.χ. συχνή επανάληψη του ονόματος του κάμπινγκ, θριαμβολογίες, υπερβολικές αντιδράσεις)

Μπορώ να βασιστώ στις κριτικές που διαβάζω;

ΝΑΙ! Γιατί στο E-Camping.gr προσπαθούμε να φιλοξενούμε έγκυρες και κατατοπιστικές κριτικές. Κατά γενική ομολογία των περισσότερων επισκεπτών της σελίδας, αυτό επιτυγχάνεται στο μέγιστο βαθμό. Παρόλα αυτά συστήνουμε πριν εμπιστευτείτε την άποψη ενός μέλους, να μελετήσετε λίγο περισσότερο άλλες αξιολογήσεις ή μηνύματα που πιθανώς να έχει γράψει στο φόρουμ. Αξιολογείστε το γενικό ύφος της κριτικής του και προσπαθήστε να εντοπίσετε εάν τα γούστα σας ταιριάζουν. Εάν καταλήξετε ότι ταυτίζεστε, τότε μπορείτε άφοβα να βασιστείτε και να κανονίσετε τις διακοπές σας αναλόγως!

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 6548

Yesterday 8605

Week 53512

Month 181452

All 13117519

Αυτή τη στιγμή online 200 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6547

Yesterday 8605

Week 53511

Month 181451

All 13117518

Αυτή τη στιγμή online 200 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions