Είστε ιδιοκτήτης; Σας ενδιαφέρει!

 

- Μπορώ να έχω λογαριασμό στο E-Camping.gr εάν είμαι ιδιοκτήτης;

Φυσικά, το forum είναι ανοιχτό για όλους και αυτό σημαίνει ότι είναι ανοιχτό και για τους ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να εγγραφούν και να γράψουν τη γνώμη τους. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να το αναφέρετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο προφίλ σας, αλλιώς θα θεωρηθεί απάτη εάν προσπαθήσετε να φανείτε ως απλός επισκέπτης. Για το λόγο αυτό όταν εγγραφείτε στο E-Camping, θα πρέπει να επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμό ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.

 

- Μπορώ να προσθέσω το κάμπινγκ μου στον κατάλογο του E-Camping.gr;

Στο E-Camping.gr πιστεύουμε ότι έχουμε καταγράψει όλα τα κάμπινγκ στην Ελλάδα. Εάν παρόλα αυτά το κάμπινγκ σας δε βρίσκεται στον κατάλογο, παρακαλούμε να μας στείλετε σε ένα e-mail όλες τις απαραίτητες πληροφορίες π.χ. Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιστοσελίδα, φωτογραφίες κλπ.

 

- Ποιο είναι το κόστος για να εμφανίζεται το κάμπινγκ μου στον κατάλογο;

Δεν υπάρχει χρέωση, η υπηρεσία του καταλόγου παρέχεται δωρεάν.

 

- Μπορώ να αλλάξω τη σειρά που εμφανίζεται το κάμπινγκ μου;

Όχι, η σειρά εμφάνισης καθορίζεται από τους ίδιους τους χρήστες με βάση τις εμφανίσεις.

 

- Μπορώ να γίνω διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ μου στο E-Camping.gr;

Ναι, αφού κάνετε λογαριασμό ιδιοκτήτη και πατήσετε το κουμπί «Κάντε αίτηση εκπροσώπησης» που εμφανίζεται στην καταχώρηση του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας υποδείξετε με ένα e-mail το username σας και το camping που εκπροσωπείτε. Έτσι θα μπορέσουμε να σας συσχετίσουμε με τη σελίδα του camping σας ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να απαντάτε μόνοι σας στα σχόλια των μελών.

 

- Μπορώ να διορθώσω τα στοιχεία επικοινωνίας για το κάμπινγκ μου;

Φυσικά, στέλνοντάς μας σε ένα e-mail τις διορθώσεις που θέλετε καθώς και όποιες άλλες πληροφορίες θέλετε. Εναλλακτικά, γίνετε διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr.

 

- Μπορώ να αλλάξω τις φωτογραφίες για το κάμπινγκ μου;

Ναι, αφού εγγραφείτε στο E-Camping.gr ως ιδιοκτήτες/διαχειριστές της καταχώρησής σας. Εναλλακτικά, στέλνοντάς μας σε ένα e-mail τις φωτογραφίες που θέλετε. Εναλλακτικά, γίνετε διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr.

 

- Μπορώ να αλλάξω τη βαθμολογία στην αξιολόγηση του κάμπινγκ μου;

Όχι, η βαθμολογία καθορίζεται αυστηρά από τους ίδιους τους χρήστες με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης που έχουν οριστεί.

 

- Μπορώ να διαφημιστώ στο E-Camping.gr;

Όχι! Το E-Camping έχει ως βασικό κανόνα στο καταστατικό του ότι δεν μπορεί να δεχθεί διαφημίσεις από camping ώστε με αυτό τον τρόπο να απαλλάσσεται από κάθε μορφής πίεση από ιδιοκτήτες και να διατηρήσει στο ακέραιο την αντικειμενικότητά του.

 

- Υποψιάζομαι ότι κάποια κριτική για το κάμπινγκ μου είναι κακοπροαίρετη.

Στην περίπτωση που εντοπίσετε κακόβουλη κριτική κατά της επιχείρησής σας, παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail εξηγώντας τις ενστάσεις σας. Η ομάδα του E-Camping.gr θα εξετάσει με μεγάλη προσοχή το περιεχόμενο κάθε αμφιλεγόμενης κριτικής που αναρτάται στην ιστοσελίδα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αντιτίθεται στους κανόνες που έχουν οριστεί στους όρους χρήσης, είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομάδας μας να διαγράψει την κριτική από τις σελίδες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση με κάποια κριτική παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Ιδανικά, γίνετε διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr, ώστε να έχετε τη δυνατότητα άμεσης απάντησης στα σχόλια των μελών.

 

- Μπορώ να ζητήσω από κάποιο μέλος του E-Camping.gr να αποσύρει ή να τροποποιήσει την κριτική του;

ΟΧΙ! Στο E-Camping.gr απαγορεύεται αυστηρά η απευθείας επικοινωνία των ιδιοκτητών με κάποιο μέλος. Η ανωνυμία των μελών καθώς και η γενικότερη προστασία τους είναι δεδομένη. Εάν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση με κάποια κριτική παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Ιδανικά, γίνετε διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr, ώστε να έχετε τη δυνατότητα άμεσης απάντησης στα σχόλια των μελών.

 

- Μπορώ να απαντήσω σχετικά με κάποια κριτική που έγινε για το κάμπινγκ μου;

Ναι, φυσικά και έχετε το δικαίωμα να απαντήσετε. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό:
Α. Να μας στείλετε την απάντησή σας με e-mail, σημειώνοντας ακριβώς σε ποια κριτική αναφέρεστε.
Β. Ιδανικά, γίνετε διαχειριστής της καταχώρησης του κάμπινγκ σας στο E-Camping.gr, ώστε να έχετε τη δυνατότητα άμεσης απάντησης στα σχόλια των μελών. Στην περίπτωση αυτή, απλά πατάτε στην επιλογή «Απάντηση σε αυτή την αξιολόγηση» η οποία εμφανίζεται δίπλα σε κάθε αξιολόγηση που γράφεται για το κάμπινγκ σας.

 

attention_reception

- Επιτρέπεται να γράψω κριτική για το κάμπινγκ μου;

Οι ιδιοκτήτες των κάμπινγκ απαγορεύεται να γράφουν οι ίδιοι κριτικές για το δικό τους κάμπινγκ. Επίσης δεν επιτρέπεται να αναθέσουν σε πρόσωπα συγγενικά προς την επιχείρησή τους να γράφουν κριτικές. Μόνο τα μέλη του E-Camping.gr έχουν δικαίωμα να γράψουν τις εντυπώσεις τους. Η ομάδα μας ελέγχει αυστηρά τις αξιολογήσεις και σε περίπτωση που εντοπιστεί παραβίαση από ιδιοκτήτη, τα σχόλια διαγράφονται και η απάτη κοινοποιείται προς ενημέρωση όλων των μελών της ιστοσελίδας.

 

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 6700

Yesterday 6795

Week 48387

Month 97332

All 13271129

Αυτή τη στιγμή online 235 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6700

Yesterday 6795

Week 48387

Month 97332

All 13271129

Αυτή τη στιγμή online 235 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions