Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 14 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 25042
Για όσους τους αρεσει η φυση ειναι το καταλληλο μερος να ξεφυγει κανεις....
(Ενημερώθηκε: 04 Σεπτεμβρίου, 2018)
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Δεν έχω εμπειρία από άλλα κάμπινγκ αλλά μου άρεσε αρκετά. Είχα πάει και πέρσυ και έμεινα πολύ ικανοποιημένη και γι'αυτό πήγα και φέτος. Βρίσκεται λίγο πιο έξω από το χωριό Χορευτό, όπου αυτό είναι θετικό γιατί μπορείς να πας άνετα με τα πόδια είτε για περίπατο, είτε για φαγητό, είτε για μπάνιο, μιας που έχει μια αρκετά μεγάλη παραλία. Είναι ήσυχο το μέρος αν κ έχει δρόμο που το περικλείει αλλά δεν έχει κ τόσο πολύ κίνηση οπότε δε μας ενόχλησε κιόλας. Η παραλία (λιμανάκι) είναι πολύ κόντα, ακριβώς κάτω από το κάμπινγκ. Έχει αρκετό ισκιο και ειναι ομορφα λογω των πλατανων. Έχει αρκετη δροσια γιατι περναει ενα ρυακι αρκετα κοντα, τα περισσοτερα βραδια μπορω να πω οτι εκανε κρυο.
Τώρα όσον αφορά το κάμπινγκ έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσυ σε κάποια θέματα και μακάρι να το βελτιώσουν κι άλλο.
Παρέχει καθαρές τουαλέτες, χαρτί τουαλετας αφήναν στις τουαλέτες αλλά μάλλον οποιος προλαβαινε το επαιρνε κιολας, σαπούνι για τα χερια, ζεστό νερό αν κ η πίεση μειωνόταν όταν γινοταν χρήση και από κάποιον άλλο, ειδικά οταν κάποιος θα τράβαγε το καζανάκι, τότε σχεδόν κοβόταν τελείως.
Στο μπάνιο έχει πληντυριο-στεγνωτηριο. λεκανη για τα ρουχα. σίδερο και σιδερώστρα και πιστολάκι για τα μαλλιά.
Παρεχει 2 εστιες με γκαζι για μαγειρεμα οπου το μειωνεκτημα ειναι οτι στο σημειο που τα εχει δεν εχει φως και αν θελει καποιος να φτιαξει κατι το βραδυ δε μπορει και δεν εχει καποιο καδο με σκουπιδια κοντα.
Εχει ψυγεια τα οποια υποτιθεται τα καθαριζουν αλλα μολις τα ανοιξα βρωμαγαν κ αναγκαστηκα εβαλα τα πραγματα μου σε ενα ψυγειο που ηταν πιο μακρια απο τη σκηνη αλλα πιο καθαρό. και επισης κ εκει δεν ειχε φως κατα τη διαρκεια της νυχτας.
Για το στησιμο της σκηνης δεν βοηθαει κ πολυ το εδαφος αν δεν εχει καποιος γερα πασαλακια να την στερεωσει. γιατι ειναι οι ριζες απο τα πλατανια και αρκετες πετρες. Στη ρεσεψιόν έχει κομπρεσερ αερα για να φουσκωσει οποιος θελει το στρώμα του.
Και άλλο ένα μειον που νομιζω περσυ δεν υπηρχε ή υπηρχε αλλα δεν το ειχαμε αντιληφθει ειναι οτι ο δρομος ο κεντρικος μεσα στο καμπινγκ δεν φωταγωγειται παρα μονο μπροστα κοντα στην εισοδο με αποτελεσμα να χτυπησει ή να παραπατησει καποιος μες στα σκοταδια.
Έχει μινι μαρκετ και cafe bar εστιατοριο, πανω σε αυτα δεν εχω να πω κατι γιατι δεν τα επισκεφτηκαμε. αλλα το μαγαζι που εχει για καφε φαγητο ειναι ομορφα διακοσμημενο και εχει και ξαπλωστρες για οσους θελουν να κανουν ηλιοθεραπεια ή να απολαυσουν την θαλασσα στον ισκιο.
Αυτα ελπιζω να μην ξεχασα κατι.... Οποιος το επισκεπτει να εχει καλη διαμονη... Παντου υπαρχουν και τα μειον και τα συν, για εμενα υπερισχυουν τα συν γι'αυτο κ θα ξαναπαω.....

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
25 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
02 Σεπτεμβρίου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9847

Yesterday 7246

Week 9847

Month 193208

All 12698326

Αυτή τη στιγμή online 574 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9847

Yesterday 7246

Week 9847

Month 193208

All 12698326

Αυτή τη στιγμή online 574 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions