Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.7 14 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 25030
Πολυ καλό Εγχείρημα ΑΛΛΑ...
(Ενημερώθηκε: 04 Αυγούστου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.5
Ένα καινούριο camping, που το διαχειρίζονται νέοι άνθρωποι με καλη διάθεση και πολυ μεράκι. Το camping είναι ουσιαστικά ένα δάσος απο πλατάνια, δίπλα σε ένα μικρό λιμανάκι.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται σύγχρονες και πεντακάθαρες τουαλέτες/ντουζιέρες, πλυντήριο, εξωτερικό barbecue, mini market και ένα Café-bar. Απο τις υπηρεσίες που προσφέρει το camping δεν είχα κανένα παράπονο. Το cafe έχει ωραία τοποθεσία, καλη διαρύθμιση, καλή μουσική, κανονικές τιμές και ικανοποιητική ποιότητα. Είναι οτι πρέπει για έναν πρωΐνό καφέ ή ένα τσίπουρο πριν τον ύπνο. Το προσωπικό είναι απίστευτα φιλικό (εντάξει δεν έχουν προλάβει και να μπουχτίσουν ακόμα) και ο Λουκάς απίστευτος τύπος (βέβαια απο τις οδηγίες τους παραλίγο να κολλήσουμε με το αμάξι δυο φορές σε κάποιους επαρχιακούς δρόμους :-) αλλα δεν πειράζει, τον συγχωρούμε γιατι το έκανε με καλη καρδιά).

Η παραλία δίπλα στο camping δεν αξίζει πολλά αλλα γενικά έχεις πολλές εναλλακτικές, οι πολυ κοντινές είναι το Χορευτό, Παρίσαινα, Τουρκοπηγή απο την μία πλευρά και απο την άλλη οι Άγιοι Σαράντα. Για πιο μακρινές έχεις ακόμα περισσότερες επιλογές.

Οι τιμές του camping είναι κανονικές προς λίγο τσιμπημένες. Αλλα εκεί κυμαίνονται στην περιοχή απο οτι είδα. Δηλαδή και στο γνωστό Παπά Νερό έχει ακριβώς τις ίδιες (και απο μία βόλτα που πήγα κι απο εκεί δεν μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που έχουν επέμβει στον χώρο και η διαρρύθμιση.)

ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Δυστυχώς όμως έχει και κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα μπορούσαν πολυ εύκολα να καταστρέψουν το όλο εγχείρημα. Πρώτο και κυριότερο, θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι αφήνουν τα αμάξια να μπαίνουν μέσα στον χώρο του κάμπινγκ και να παρκάρουν δίπλα στις σκηνές. Εγω πάω να κοιμηθώ στην φύση και οχι σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ. Δηλαδή το ΣΚ η κατάσταση ήταν απελπιστική. Ευτυχώς τις καθημερινές, οι campers ήταν πιο συνειδητοποιημένοι και δεν έβαζαν τα τουτου τους μέσα. Πρέπει η διοίκηση να βρει έναν χώρο κάπου κοντά για να μπορούν οι κατασκηνωτές να παρκάρουν τα αμάξια τους εκτός camping (γιατι εντάξει να τα καταπιούν δεν γίνεται). Ένα δεύτερο αρνητικό στοιχείο, είναι οτι δεν υπάρχει χώρος για να μαγειρέψεις. Αλλα απο οτι είπε ο Λουκάς, αυτό θα αλλάξει σχετικά σύντομα.

Θα ήθελα να ξαναπάω. Πέρασα αρκετά ωραία στο συγκεκριμένο camping. Ελπίζω την επόμενη φορά, αυτες οι αλλαγές να έχουν γίνει. Γιατι πραγματικά δεν βρίσκω λογο γατι ένας άνθρωπος να πληρώσει για να κοιμηθεί σε ένα πάρκινγ αυτοκινήτων και τροχόσπιτων. ;-)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
23 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9929

Yesterday 9878

Week 39632

Month 167213

All 12672331

Αυτή τη στιγμή online 304 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9929

Yesterday 9878

Week 39632

Month 167213

All 12672331

Αυτή τη στιγμή online 305 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions