Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132466
Γενική βαθμολογία
 
1.9
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
3.5
Πρώτη φορά επισκέφτηκα το συγκεκριμένο κάμπινγκ. Από πού να ξεκινήσω. Το τροχόσπιτο που είχαμε κλείσει βρισκόταν σε μια περιοχή με ελιές ,όπως και τα υπόλοιπα και είχε λίγη σκιά μόνο το πρωί .Δίπλα βρισκόταν μια μεγάλη γεννήτρια και υπήρχε ένας διαρκής θόρυβος ,καθώς επίσης και ο βόθρος ο οποίος είχε ξεχειλίσει και βρομούσε όλη η η περιοχή. Το τροχόσπιτο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ .Βρώμικο ,με παράθυρα χαλασμένα ,ή σπασμένα ,δίχως σίτες, με στρώματα φτιαγμένα από λεπτά αφρολέξ ιδιόχειρα, παμπάλαιο ,με μια μυρωδιά υγρασίας και νοτισμένου ,σάπιου ξύλου να διαχαίεται παντού. Θέλαμε να φύγουμε από την πρώτη στιγμή ,αλλά που να πάμε που στην περιοχή ήταν όλα σχεδόν κατειλημμένα.
Το Super Market ,σου έδινε την εντύπωση ότι ήθελε να δουλέψει τρεις μήνες και να καθίσει τους υπόλοιπους εννιά. Στο γύρο και στην πίτσα ΄πρεπε να περιμένεις τουλάχιστον μισή ώρα στον πρώτο και μια ώρα στο δεύτερο ,κάθε μέρα Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης ήθελε με το λιγότερο προσωπικό το περισσότερο κέρδος.
Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ όμως ήταν οι απάνθρωπες ,εξευτελιστικές (για ένα κάμπινγκ που θέλει να συγκαταλέγεται στα καλύτερα ) συνθήκες διαβίωσης των υπαλλήλων του κάμπινγκ. Αίσχος και ντροπή για την τουριστική Ελλάδα του 2014 να βάζει η διοίκηση τους ξένης εθνικότητας υπαλλήλους της να μένουν σε σπιτάκια με δωμάτια χωρίς παράθυρα μες τον ήλιο δίπλα στις τουαλέτες και σε ένα μηχάνημα που φώναζε συνεχώς.
Το κάμπινγκ σου δίνει την εντύπωση της αρπαχτής ,του μη σεβασμού προς τον πελάτη,της λογικής
Ήθελα να γράψω την κριτική σ'αυτή τη σελίδα ,γιατί απ 'αυτη πληροφορήθηκα το χειμώνα σχετικά με το κάμπινγκ και τελικά παραπλανήθηκα. Από ότι φαίνεται και από τα άλλα σχόλια που διάβασα πολλοοί οι δυσαρεστημένοι φέτος .
Στα θετικά του οι πολλές καθημερινές εκδηλώσεις ,είτε μουσικές ,είτε γυμναστικές ,είτε δραστηριότητες απασχόλησης για παιδιά. Αυτό βέβαια που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί κάποιος να πληρώνει μα παίξει τένις (σε ένα γήπεδο μέτριας κατάστασης) τη στιγμή που ,ποδόσφαιρο ,μπάσκετ, πινκ πονκ, βόλει ,γυμναστήριο είναι όλα δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
30 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 662

Yesterday 9798

Week 38472

Month 18316

All 12726951

Αυτή τη στιγμή online 394 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 662

Yesterday 9798

Week 38472

Month 18316

All 12726951

Αυτή τη στιγμή online 394 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions