Καλό σε γενικές γραμμές Λίγο προσωπικό σε σχέση με τον κόσμο. Τέλειες θέσεις , χαμηλές τιμές , τέλεια παραλία αλλά πολλοί καραβλαχοι με μόνιμα στημένα ομπρέλες και σκιάχτρα. Διαφημίζει παροχές που δεν υπάρχουν , όπως θαλατοπαδειες . Γενικά έμεινα ικανοποιημένος . Θα ξαναπάμε .
Το κάμπινγκ παρέχει τα παντα! Δεν υπάρχει λόγος να βγεις από αυτό, μένεις μέσα σε όλη την διαμονή. Καλές τιμές σε όλα. Το μόνο μειονέκτημα, ο πολυς κόσμος και τα ψυγεία που δεν δουλευουν..
Μαγικό μέρος, μαγική παραλία, και ο έναστρος ουρανός τη νύχτα κάνει τη διαφορά! Πολύ νόστιμα φαγητά στην ταβέρνα, έχει και τραπεζαρία που είναι πιο οικονομική. Ιδανικό για οικογένειες (αν και η θάλασσα δεν είναι ρηχή), ενδεχομένως και για ζευγάρια ή ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, που ζητάνε ηρεμία. Για παρέες νέων δεν θα το πρότεινα, καθώς είναι υπερβολικά ήσυχο και δεν μαζεύει πολλούς νέους γενικά (όταν πήγα εγώ, ήμασταν ελάχιστες παρέες και οι ημερομηνίες ήταν κοντά στον 15αύγουστο) εκτός φυσικά αν πρόκειται για πολύ μεγάλη παρέα π.χ. ή εάν δεν ενδιαφέρει ο τζερτζελές, τα πάρτυ κλπ. (μετά τις 12-1 δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο στο κάπμπινγκ). Παραμένει ένα από τα πιο όμορφα κάμπινγκ της Χαλκιδικής, σε ένα μέρος παραμυθένιο, πολύ άνετο γενικά και με σκιερά μέρη (και στην οικονομική ζώνη) και καθαρό (τουλάχιστον τις μέρες που ήμουν εγώ εκεί). Ένα θεματάκι υπάρχει με το ζεστό νερό σε κάποια ντουζ.
Θετικά:
- Ωραία τοποθεσία, με κοντινές όμορφες παραλίες.
- Η παραλία του κάμπινγκ επίσης πολύ ωραία, οταν δεν εχει κύμα, όμως χωρίς ναυαγοσώστη.
- Ωραίο μπαράκι στην παραλία, με συχνά απογευματινά live , για όλη την οικογένεια.
- Πισίνα συμπαθητική με πρόγραμμα πρωινής γυμναστικής aqua aerobic, με συνεχή παρουσία ναυαγοσώστη
- Κάθε απόγευμα δραστηριότητα στην παιδική χαρά και παιδικό σινεμά, που - όταν δεν παίρνουν τα ηχεία για να δουν τον αγώνα του Παοκ, και αφήνουν σύξυλα τα παιδάκια να βλέπουν ταινία χωρίς ήχο- είναι μια χαρά...
- Ευγενικό και εξυπηρετικό το προσωπικό
Αρνητικά:
- Μικρές θέσεις για τις σκηνές
- Ανύπαρκτη καθαριότητα, ακόμα κι αν πετύχαινες το συνεργείο καθαρισμού να έχει μόλις τελειώσει τη "δουλειά". Παρατημένες τουαλέτες, με πόρτες που δεν κλείνουν, χωρίς σαπούνι, χαρτι, με φωλιές πουλιών μέσα στα ντούζ, κλπ
- Οι επιλογές φαγητού, λίγες και πολύ ακριβές για τιμές κάμπινγκ
- Δεν υπάρχουν εστίες μαγειρέματος, ούτε ψησταριές κτιστές, μακριά απο τα ξερά πεύκα, ωστε να μαγειρεύουν όσοι επιθυμούν, με ασφάλεια. Ολοι στήνουν την ψησταριά τους κάτω απ τα δέντρα, πάνω στις ξερές πευκοβελόνες, έξω απ τη σκηνή τους και τη σκηνή σου, σε καθημερινή βάση, και θέτουν τα πάντα σε κίνδυνο, επιπλέον ντουμανιάζουν με μυρωδιές και καπνούς όλο το χώρο του κάμπινγκ.
- Τα ψυγεία υπολειτουργούν, είναι παμβρώμικα και δεν επαρκουν για τόσο κόσμο.
Πάρα πολύ ωραίο μέρος. Καταπληκτική φύση. Δεν είναι πρώτη φορά που κάνουμε διακοπές στο Thalatta Camp αλλά αυτή τη φορά ήθελα να αφήσω σχόλια. Πάρα πολύ βρομιά. Τουαλέτες μύριζαν, οι καθαρίστριες εξαφανισμένες και αγενέστατες. Κάθε μέρα κοβόταν το ρεύμα (απόγευμα για 2, 3 η 4 ώρες). Την ώρα που θέλεις να μαγειρέψεις. Την ίδια ώρα κοβόταν και το νερό. Προφανώς δουλεύει με αντλία. Ζεστό νερό με σταγονόμετρο - μετά τις 18-00 δεν υπήρχε. Οι άνθρωποι βγαίνανε με σαπούνια από τις ντουζιέρες. Τις μισές μέρες η πισίνα δεν δούλευε. Κοινόχρηστα ψυγεία παλαιά και από τα 4 δούλευαν 1,5! Πουθενά χαρτί και σαπούνι, χαλασμένες κλειδαριές στις τουαλέτες και ντουζιέρες. Εμείς μέναμε στο πάνω μέρος τού κάμπινγκ. Εκεί ούτε φως δεν υπήρχε στους κοινόχρηστους χώρους (τουαλέτα, κουζίνα κλπ). Ενώ στις κάτω θέσεις είχαν με φωτοκύτταρο. Απαράδεκτο! Όλα αυτά με αρκετά υψηλές χρεώσεις. Δεν θα ξαναπάμε σε καμία περίπτωση εάν δεν αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας. Το μόνο που δεν άλλαξε στα τελευταία χρόνια είναι η τοποθεσία. Το κάμπινγκ πάει από κακό στο χειρότερο.
Με την παρέα μου επισκεφθήκαμε το κάμπινγκ αρχές Ιουλίου, με τις σκηνές μας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κατασκηνώνουμε εκεί, καθώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σκιά, την καθαριότητα και την τοποθεσία του καμπ.
Θέσεις που χωράνε περισσότερες σκηνές, καλή εξυπηρέτηση, καλό φαγητό και λογικές τιμές σε όλα τα μαγαζιά του. Μαγευτική θάλασσα, μεγάλο κάμπινγκ που διαθέτει τα πάντα.
pio romantikes diakopes poy exo kani .fadastiko meros. iparxi ta panda, den variese pote apoto proi mexri kai to vradi. to proi me kafe, to mesimeri me kalo fagito kai servis. to vradaki me potaki stin paralia.anipomono na erti kai pali to kalokeraki.
Όμορφη φύση, πολύ δέντρο, πολυχώρος χαλάρωσης. Πολλές καλές παροχές και ποδήλατα όλων των ειδών και ηλικιών για ενοικίαση. Μας έλυσε τα χέρια! Μοναδικό στην περιοχή νομίζω
Πολύ μεγάλο camping και λόγω θέσης πολύ ανατολική Ευρώπη. Διαλέξαμε ένα πολύ απόμερο σημείο για να αποφύγουμε τη πολλή βαβούρα. Έχει βέβαια από όλα. Καλό φαγητό με εστιατόριο και self service , ωραία θάλασσα πισίνα κλπ.
Πριν καταλήξουμε στο συγκεκριμένο camping, περάσαμε από:
Armenistis: Το απόλυτο χάος. Οι θέσεις είναι άναρχα οριοθετημένες και δεν υπάρχουν κοινόχρηστα ψυγεία. Πληρώνεις και σου δίνουν μία θυρίδα?!?
Platanitsi: Δημοτικό κάμπινγκ, χαμηλές τιμές, πολύ σκιά, δεν υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις και δεν υπάρχουν ψυγεία, πρέπει είτε να φέρεις δικό σου, είτε να νοικιάσεις από κάποιον εκεί (υπάρχει τηλέφωνο).
Katerina: Πολύ καθαρό, ωραίο σημέιο κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα, καλές εγκαταστάσεις, κυρίως μονιμάδες και μεγαλύτερης ηλικίας.
Pitsonis: Τίποτα φοβερό, είτε σε εγκαταστάσεις είτε σε τοποθεσία, είναι κάποια μέτρα μακριά από τη θάλασσα.
Melissi: Είναι δίπλα από το Pitsonis, πιο ευχάριστος ο άνθρωπος που μας ξενάγησε, μας είπε ότι φόρτιση κινητών είναι δωρεάν και μας είπε ότι δε χρειάζεται να βάλουμε το αμάξι μέσα, γενικά μας βοηθούσε ώστε να μην χαλάσουμε χρήματα :) Παρόλα αυτά, δυστυχώς δεν ξέρει να πουλάει το μέρος-διαμονή. Πάντως, αν δεν έμενα Thalatta, θα έμενα Melissi.
Thalatta όπου και μείναμε. Φτάσαμε στις 23:00+. O νεαρός στη ρεσεψιόν, εξυπηρετικότατος, μας σημείωσε σε ένα χαρτί ελεύθερες θέσεις (μας ρώτησε αν προτιμάμε σκιά, κοντά στη θάλασσα, κλπ) και αφού πήγαμε μια βόλτα αποφασίσαμε να μείνουμε στη Β88. Το Thalatta δεν είναι απλά ένα καμπινγκ, είναι πολυχώρος, έχει τα πάντα. Καφές (freddo espresso 2.5€) έχει επίσης, σφολιατες, σάντουιτς, κρέπες, γλυκά, παγώτό κλπ σε προσιτές τιμές) Έχει πιτσαρία (8-10€, δεν έφαγα), έχει γυράδικο (~3€, δοκίμασα σουβλάκι χοιρινό και ήταν καλό κρέας και νόστιμο). Εχει ηλεκτρονικά παιχνίδια, έχει μαγαζί με ρούχα-κοσμήματα. Έχει ΣΟΥΠΕΡ μάρκετ με τα πάντα σε πολύ καλές τιμές, λίγο πιο ακριβά από τα μεγάλα σουπερ μαρκετς. Έχει κινηματογράφο με παιδικά καθημερινα για τους μικρούς ή και όχι φίλους, έχει γιόγκα, έχει πισίνα, έχει ενοικίαση ποδηλάτων, έχει και γυμναστήριο (για τους ανώμαλους :D) Έχει μπαράκι, έχει και θαλάσσια ενοικιαζόμενα διάφορα. Ποδήλατο, SUP, κανό. (Κανό 10€/ώρα)
Πάμε τώρα στη διαμονή. Εμείς μείναμε σε σκηνή χωρίς ρεύμα, δυστυχώς αν θέλεις να φορτίσεις κάτι δεν παρέχεται η "κατ'οίκον" τροφοδότηση, αλλά έχει
πρίζες στις τουαλέτες/πλυντήρια κλπ. Εμείς βάλαμε σε μια σχολική τσάντα τα κινητά και μια μπαλαντέζα και τα αφήσαμε να φορτίσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τουαλέτες και οι ντουζιέρες περιποιημένες, αλλά πέρα από το σφουγγάρισμα και το άδειασμα των καλαθιών, δεν είδα ποτέ να καθαρίζεται η τουαλέτα πχ με χλωρίνη. Κρεμοσάπουνο και χαρτί υγείας δεν έχει.
Το χειρότερο που υπάρχει σε αυτό το κάμπινγκ, είναι τα ψυγεία. Τα οποία είναι εποχής γιαγιάς, φαρδιά με κατάψυξη επάνω όπου η συντήριση είναι σαν να μη δουλέυει και η κατάψυξη είναι σα συντήριση. Καλύτερα να αγοράζεις κάτι και να το καταναλώνεις απευθείας. Επιτρέπεται να ψήνεις με ψησταριά.
Γενικά είναι πολύ μεγάλο καμπινγκ, δεν είσαι μπροστά στη θάλασσα αλλά δεν είναι μακριά, Υπάρχουν διάφορα είδη καταλυμμάτων για όλα τα βαλάντια. Σκηνές στη θάλασσα, τροχοβίλες, λυώμενα κλπ. Γενικά μείναμε πολύ ευχαριστημένοι, εγώ ειδικά με τις επιλογές φαγητου και τις τιμές όπου είναι όπως στην πόλη, τα ψυγεία είναι μεγάλο πρόβλημα πάντως