Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132662
γενικα καλως
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Καλημέρα
Μπράβο για την καλη σας προσπάθεια και την βοήθεια που παρέχετε σε κατασκηνώτες.
Βρεθήκαμε στο συγκεκριμένο κάμπινγκ για περίπου 20 ημέρες.
Τα θετικά ήταν οι πολυ καλές και μεγάλες θέσεις με ωραία σκιά. Η παραλία πολύ ωραία (αν και γεμάτη αποτσίγαρα..Κάθε μέρα έπρεπε να μαζέψουμε μιση σακούλα σκουπίδια για να μπορέσουμε να ξαπλώσουμε και να παίξουν τα παιδιά μας! Έλεος..) Κάθε μέρα είχε διάφορες δραστηριότητες που συμμετείχε αρκετός κόσμος (zumba, karaoke, μαθήματα χορού, δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά, σινεμά για τα παιδιά όλα δωρεάν)
Το πιο αρνητικο ήταν οι βρώμικες και παλιες τουαλέτες και κουζινες.. Παρολο που οι υπάλληλοι καθαριότητας ηταν συνεχεια σε αυτους τους χωρους ποτε δεν μύρισε καθαριοτητα αλλα συνεχως υπηρχε μια δυσοσμια. Ιχνος μυρωδιάς απορρυπαντικου.. Αν έχεις μικρά παιδιά όπως εμείς είναι πραγματικά μαρτύριο! Δεν υπήρχαν κοινόχρηστοι καταψυκτες (προκειμενου να νοικιασεις ψυγειο με 4€ την μερα η να αγορασεις παγακια με 1,6€ ανα σακουλα 1κιλο) Ειδάλλως ουτε καφέ δεν μπορούσες να φτιάξεις εκτος αν είχες να διαθέσεις 3€ τον καφε απο το μπαρ η 2,5 απο την καντινα (παρεπιμπτοντως αυτα απειχαν μεταξυ τους 50 μετρα οπως και η καντινα απο το σουπερ μαρκετ αλλα παρολα αυτα υπηρχε διαφορα στην τιμη των προιοντων κατα περιπου 20- 30% σε ιδια προιοντα) Γιατι ρε παιδια? .. Τα κοινόχρηστα ψυγεία ήταν λίγα και σε όχι τοσο καλη κατάσταση.
Ηταν τεράστιο το κάμπινγκ με πάρα πολύ κόσμο κυρίως Σκοπιανούς, Σερβους, Βουλγαρους.
Είχε ταβέρνα όπου φάγαμε μία φορά. Το φαγητό πολύ μέτριο και ακριβουτσικο. Είχε επίσης και μαγειριο όπου μπορούσες να φας εκεί η να πάρεις το φαγητό σε πακέτο. Εκεί το φαγητό ήταν καλύτερο και με πιο λογικές τιμές. Στην πιτσαρία που είχε έπρεπε να περιμένεις πάνω απο 40 - 50 λεπτά για να φας! Είχε και σουβλάκια με πιο γρήγορο χρόνο εξυπηρέτησης.
Γενικα ηταν απροσωπο, στην προσπαθεια μας να παρουμε σκαλα προκειμενου να στεισουμε το σκιαστρο φαγαμε καμια ωρα πηγαινοντας απο τον Αννα στον Καϊάφα τελικα το κρεμασαμε χωρις σκαλα.
Αρκετα καλη φυλαξη και αίσθηση ασφάλειας.
Εδω να τονισω οτι η έλλειψη σεβασμού και καθαριότητας από αρκετούς κατασκηνωτες ηταν εμφανεις και ένας από τους βασικούς λόγους που παρόλο που οι άνθρωποι της καθαριότητας ήταν συνέχεια στις τουαλέτες και στους δημόσιους χώρους προσπαθώντας να καθαρίσουν οι χωροι ηταν βρωμικοι.
Σε γενικές γραμμές περάσαμε ωραία αλλά πιστεύω οτι με καποιες αρκετες διορθώσεις το κάμπινγκ θα μπορούσε να ειναι τέλειο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
09 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 5871

Yesterday 6643

Week 50931

Month 145811

All 12854446

Αυτή τη στιγμή online 289 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5871

Yesterday 6643

Week 50931

Month 145811

All 12854446

Αυτή τη στιγμή online 289 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions