Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132412
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Το 2009 κατέληξα σε αυτό αφού πρώτα είχα κάνει μια πολύ καλή ερεύνα σε όλη τη σιθωνια (θα ήταν η πρώτη μου φορά με τροχόσπιτο και η πρώτη φορά σε camping για όλο το διάστημα των διακοπών μας)(2 ενήλικες και δυο παιδιά) πηγαίνοντας από κοντά να δω την κατάσταση τους και να συγκρίνω έτσι τιμές και παροχές.
Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο που έχω δει έως τώρα από Κατερίνη έως Καβαλά που έψαξα.
Πολλά κτίρια για τα μπάνια τις τουαλέτες ,είναι αρκετά ώστε να εξυπηρετούν των κόσμο, το πρόβλημα που αντιμετώπισα την πρώτη χρονιά ήταν ότι το νερό στα ντουζ ήταν πολύ ζεστό ,την επόμενη το πρόβλημα αυτό δεν υπήρχε.
Έχει για παιδιά κάθε μέρα μια ταινία παιδική (cartoon)στο θερινό κινηματογράφο ,καθώς και παιδική χαρά ,όπως και πρωινή δραστηριότητα για απασχόληση των μικρών.
Έχει πισίνα (και μια μικρή μπεμπέ).το 2009 είχε θαλασσινό νερό ,το 2010 γλυκό. Είναι πολύ βολικό, τουλάχιστο για μένα που η άδεια μου είναι πάντα μετά το 15αυγουτο και πολλές φορές η θάλασσα έχει γερό κύμα έτσι τα παιδία δεν έχαναν το μπάνιο τους ,ούτε εγώ φυσικά, που προσωπικα η πισίνα μου αρέσει,oμως χρειαστηκε πολλες φορες να παω για μπανιο στην Τορωνη 17-20 λεπτα δρομοςοπου η Θαλασσα ειναι παντα ηρεμη,αυτο εχει κοστος και σε καυσημα και σε χρονο. .
Αυτό που μου άρεσε επίσης το 2009 ήταν το εστιατόριο self service που έχει το κάμπινγκ και η μερίδες που σου βάζουν με τα καθημερινά μαγειρεμένα φαγητά είναι κανονικές μερίδες και νόστιμα (κάθε μέρα ,εκτός τις φορές που έψησα, τρώγαμε οικογενειακά εκεί : 4 μερίδες, σαλάτες, και ποτά είχαν κόστος γύρω στα 23-25 € ,μια χαρά .
Την επόμενη χρονιά οι τιμές είχαν τσιμπήσει λίγο αλλά και πάλι συνέφερε ,αλλά από ότι έμαθα ο μάγειρας είχε αλλάξει και όλα τα φαγητά είχαν την γεύση του άνηθου ,οπότε δεν μας έκανε κέφι να τρώμε εκεί.
για οποίον ενδιαφέρετε έχει και ψαροταβέρνα ,και φούρνο ,και σουπερμάρκετ. Οι θέσεις είναι καλές σε μέγεθος ,τα δέντρα πολλά ,αν και υπάρχουν και θέσεις που τις τρώει ο ήλιος όλη τη μέρα.(θέλουν κάποια χρόνια για να μεγαλώσουν τα νέο φυτεμένα δεντράκια σε αυτές.)
Η παραλία είναι μεγάλη με τεράστια αμμουδιά .Όμως βαθαίνει πολύ γρήγορα, να το ξέρετε αυτό ,με πεντακάθαρα νερά.
Έχει και οργανωμένη, όπου είναι και το μπαράκι με τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες και την έντονη μουσική όλη η νεολαία εκεί μαζεύεται. Πίσω από εκεί έχει και σχολή καταδύσεων για οποίον θέλει να βουτήξει με μπουκαλες.Οι τιμές το 2009 είχαν ως εξής: 7 € ο ενήλικας 4 το παιδί ,8 η θέση και 4 το ρεύμα. Δηλαδή 34 € /μέρα για όλη την οικογένεια. ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ
Το 2010 ήθελα να πάω το τροχόσπιτο κάπου αλλού αλλά δεν μου άρεσε κάπου κάτι περισσότερο οπότε ξανά εκεί.
ΟΜΩΣ αυτή τη φορά είναι κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και μάλλον με δυσαρέστησαν και μένα και τη σύζυγο μου.
1.Τα φαγητά ήταν κάπως στη γεύση τόσο που σταματήσαμε να πηγαίνουμε αφού έβλεπα και τα παιδιά, αγαπημένα τους φαγητά να μην τελειώνουν τα πιάτα τους .(δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά πολύ μεγάλο μέρος του κάμπινγκ πέρασε γαστρεντερίτιδα).
2. Απαράδεκτο, για μένα κόκκινη γράμμη ,δεν μπορώ να βλέπω σκυλιά στη θάλασσα όταν κάνουν μπάνιο διπλά μου και διπλά στα παιδιά μου. Τα αγαπώ τα λατρεύω αλλά όχι, όποιος έχει σκύλο να τον χαίρεται χωρίς να ενοχλεί τους άλλους.
3.Οι τιμές παρά την οικονομική κρίση ήταν η ίδιες!!!!(αυτό ήταν και ο λόγος που το καλοκαίρι του 2011 νοίκιασα σε δωμάτιο με όλες τις παροχές και ανέσεις ,TV,AC,WC με τα ιδία λεφτά σε ξενοδοχείο στη Συκιά Χαλκιδικής και πέρασα μια χαρά.)

Κακά τα ψέματα παιδιά όσο και να αγαπάς την φύση ,έτσι που μας έκαναν φέτος αν δεν αλλάξουν μυαλά οι ιδιοκτήτες των camping θα τα δουν άδεια φέτος ,γιατί οι ξενοδόχοι έχουν ρίξει τις τιμές και το camping θα μοιάζει με ακριβή πολυτέλεια.Υ.Σ. το αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο κάμπινγκ δεν το έβαζα μέσα για να μη το χρεώνομαι, αφού έξω από αυτό υπάρχει τεράστιος χώρος στάθμευσης, μη φυλασσόμενος όμως.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 3708

Yesterday 9878

Week 33411

Month 160992

All 12666110

Αυτή τη στιγμή online 299 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 3708

Yesterday 9878

Week 33411

Month 160992

All 12666110

Αυτή τη στιγμή online 300 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions