Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 119 0.5
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 132464
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Φέτος πήγαμε πρώτη φορά στο camping. Ήμασταν παρέα 4 ατόμων.
Έχοντας επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια διάφορα camping στην Ελλάδα και σχεδόν όλα στην Χαλκιδική, μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι το καλύτερο. Και το επισκεφθήκαμε μήνα Αύγουστο όντας γεμάτο.
Κλείσαμε θέση τηλεφωνικά. Ζητήσαμε σκιά και μία θέση αποκλειστικά για εμάς καθώς είχαμε σκηνή και αυτοκίνητο. Έτσι και έγινε. Αλλάξαμε τις κρατήσεις μας γύρω στις 10 φορές και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των υπαλλήλων άψογη, αν και είχαμε καταντήσει κουραστικοί.
Φθάνοντας και ενώ έχου διαβάσει διάφορα σχόλια για το θέμα της reception δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι διάφορες μικροκαθυστερήσεις με τον κόσμο που έχουν να εξυπηρετήσουν νομίζω είναι λογικές.
Οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του camping πάρα πολύ καλές. Οι τουαλέτες σχεδόν πάντα καθαρές εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις και επίσης καινούριες και πολύ προσεγμένες. Ο χώρος του camping και οι δρόμοι του καθαρίζονται καθημερινά. Στο super market μπορεί κάποιος να βρει σχεδόν ότι χρειάζεται. Μαγαζιά για φαγητό αρκετά. Τα φαγητά πολύ καλά και οι τιμές όχι φθηνές αλλά λογικές. Η παραλία πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να μην είμαστε ο ένας επάνω στον άλλον. Έχει και οργανωμένο κομμάτι και όχι. Η θάλασσα πολύ καθαρή. Θολή μόνο όταν έχει κύμμα (λογικό καθώς έχει άμμο και όχι πέτρα). Όταν φυσάει έχει κύμμα, όμως τόσο ώστε να διασκεδάσει κάποιος. Ο κόσμος αρκετά φιλικός και ειδικά οι "μόνιμοι" θαμώνες. Αυτό σου δίνει αίσθημα μεγάλης ασφάλειας . Οι αποστάσεις με αυτοκίνητο απο άλλες παραλίες και χωριά πολύ μικρές.
Γενικά θα το περιέγραφα ως το ιδανικό περιβάλλον για ηρεμία, χαλάρωση και ξεκούραση. Σίγουρα όχι για όσους θέλουν ξέφρενη διασκέδαση το καλοκαίρι. Όσο για τις τιμές διαμονής, όχι φθηνές αλλά λογικές αν σκεφτεί κανείς τις παροχές του συγκεκριμένου camping.
Αρνητικά υπάρχουν παντού και πάντα. Αν κάποιος πάει με καλή διάθεση και χωρίς να είναι προδιαθετιμένος για γκρίνια το σίγουρο είναι πως θα περάσει καλά.
Φέτος πήγαμε μία εβδομάδα. Του χρόνου κανονίσαμε ήδη για 15-20 μέρες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7566

Yesterday 7856

Week 35578

Month 15422

All 12724057

Αυτή τη στιγμή online 337 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7566

Yesterday 7856

Week 35578

Month 15422

All 12724057

Αυτή τη στιγμή online 336 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions