Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 9 0.5
ΛΕΥΚΑΔΑ 47918
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Εκανα διακοπες πριν δυο χρονια. Ωραιος χωρος, συμμαζεμενο και αρκετα περιποιημενο. Η παραλια εχει το προβλημα που αναφερθηκε, τιγκα στην ξαπλωστρα και μαλιστα ακριβη η ενοικιαση τους, κατα τα αλλα μια χαρα απο φυσικη ομορφια.
Αυτο που μας εκανε πολυ κακη εντυπωση ηταν οτι ενω ειχαμε συνεννοηθει απο την Αθηνα οτι χρειαζομαστε χωρο με σκια λογω μικρου παιδιου και εγκυου που χρειαζονταν ξεκουραση το μεσημερι, οταν φτασαμε εκει η ιδιοκτητρια μας υποδειξε συγκεκριμενο χωρο με την απαιτηση ή να στησουμε εκει ή να φυγουμε, πραγμα που ηταν αδυνατο πλεον για μας. Ετσι αναγκαστηκαμε να στησουμε σε ενα χωρο που το βαραγε ο ηλιος μετα τις 9.00 το πρωι και ως τις 17.00 περιπου. Το προβλημα ηταν οτι θελει να εχει ιταλους με τα τροχοσπιτα τους και τους υπολοιπους ουσιαστικα δε μας υπολογιζε παρ οτι μεσα στο καμπινγκ μεναμε ολη μερα τρωγοντας στο αρκετα καλο εστιατοριο, καφε απο εκει κλπ και ξοδευοντας εκει μεσα ουσιαστικα ολα μας τα χρηματα.
Επισης ενω ειχα ρωτησει συγκεκριμενα αν διαθετει wifi για προσβαση στο internet (αναγκαιο λογω δουλειας) και ειχα θετικη απαντηση, τελικα ειδαμε οτι υπηρχε προσβαση μονο απο η/υ που επρεπε να πληρωνεις για τη χρηση τους. Οταν της ειπα οτι αλλα συνεννοηθηκαμε η απαντηση ηταν η γνωστη... ετσι ειναι κι αν θελετε...

Επισης προβλημα μας δημιουργησε η απουσια κοινοχρηστων ψυγειων, για την ακριβεια υπηρχαν καποια... αλυσοδεμενα οπου μαλλον επρεπε να πληρωσεις για τη χρηση τους. Ειδικα οταν εχεις παιδια και πρεπει να εχεις γαλατα, φρουτα κλπ αυτο ειναι σοβαρο προβλημα.

Παρ ολα αυτα και επειδη η τοποθεσια ειναι πραγματικα πολυ ωραια, σε συνδυασμο με τη δυσκολια μας να μετακινηθουμε για Πρεβεζα, Συβοτα ή αλλου, παραμειναμε εκει 15 μερες. Συν οτι και τα αλλα καμπινγκ του νησιου δε μας επειθαν οτι θα ναι καλυτερα.
Κι ηρθε η μερα να φυγουμε. Παω να πληρωσω. Αλλα ειχαμε πει, για εκπτωση λογω μακρας παραμονης ειχαμε συμφωνησει, αλλα μας βγηκαν. Καπου 35 ευρω η μερα για δυο ενηλικες, ενα παιδι 3,5 χρονων, μια σκηνη και ρευμα. Τα πληρωσαμε και αποχαιρετισαμε οριστικως το καμπινγκ. Τους ευχομαι να βρισκουν παντα ιταλους να το γεμιζουν. Οι ελληνες μπορουμε να το ψαξουμε καλυτερα και να παμε αλλου.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1625

Yesterday 10158

Week 60262

Month 40106

All 12748741

Αυτή τη στιγμή online 426 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1625

Yesterday 10158

Week 60262

Month 40106

All 12748741

Αυτή τη στιγμή online 426 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions