POROS BEACH

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Πόρος, Λευκάδα
Τηλέφωνο
26450-95452
Ιστοσελίδα
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

9 reviews
2 αστέρια
 
0%
1 αστέρι
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
3.3(9)
Καθαριότητα
 
3.3(8)
Παροχές
 
3.5(8)
Τοποθεσία
 
4.1(9)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.5
Πολύ καλές και καθαρές ντουζιέρες και τουαλέτες.
Καταπληκτικό εστιατόριο με φοβερή θέα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
12 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Λάτρεψα την τοποθεσία απογοητεύτικα , αγανάκτισα θύμωσα με την ιδιοκτήτρια του camping .
Καταρχήν μέναμε σε οικογενειακά δωμάτια μέσα στο camping , τα οποία είναι σε 4 επίπεδα με πολλά σκάλια . Πήγαμε παρέα 3 οικογένειες , οι 2 με 3 παιδιά και εγώ με 1 παιδί .
Έκλεισα τα δωμάτια απο τον μάιο με την βασική προυπόθεση να ήμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο άσχετα αν εγώ θα πλήρωνα για 5 ατομα ( υπήρχε και επιβεβαιωση με email απο την ιδιοκτήτρια ) . Φτάσαμε 9 το βράδυ και έβαλε τις 2 οικογένεις διπλα δίπλα στο πρώτο επίπεδο και εμένα στο τρίτο και ο λόγος ήταν ότι δεν είχε που να βλέψει τους ξένους τουρίστες μας είπε επίσεις να πάρουμε την προκαταβολή και να φύγουμε 9 η ώρα το βράδυ με 7 παιδια μαζί μας .
Η γυναίκα δεν θέλει έλληνες δουλεύει κυρίως με ξένους τουρίστες .
Ας βάλει στην είσοδο απογορεύονται οι έλληνες.
Θα γράψω και τα θετικά για να είμαι δίκαιη, γιατί λόγο παιδιών που τους άρεσε η πισίνα και η θάλασσα μέιναμε .
Τα οικογενειακά δωμάτια πολύ ωραία και προσεγμένα , οι καθαρίστριες ευγενέστατες, η θάλασσα το πρωι και το βράδυ τέλεια και το λιμανάκι ήρεμο και γραφικό .
Αν ρωτάτε αν θα ξαναπάω στο camping αυτό ΟΧΙ στην μικρό γυαλό όμως σίγουρα .

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Ιουλίου 2015
Αναχώρηση
18 Ιουλίου 2015
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
3.5
Όσοι θέλετε ησυχία θα το λατρέψετε. Μετά τις 23:30 έχει απαγόρευση κυκλοφορίας και κλείνει και η πόρτα που πάει στην παραλία για αυτοκίνητα. Αρκετή σκιά, απο δέντρα. Έχει δυστυχώς την κουλτούρα του παρκάρω το αυτοκίνητο μου δίπλα στη σκηνή μου. Αυτό δημιουργεί ένα άσχημο τοπίο αλλά προσθέτει πρακτικότητα, αν δώσεις τα 3€ έξτρα.
Και μιας και είπα για τιμή, 22€ 2 άτομα και μια σκηνή. Δεν το λέω καθόλου φτηνό.
Παίζει πολύ τροχόσπιτο και πάρα πολλοί ξένοι.
Οι τουαλέτες καθαρίζονται 3 φορές τη μέρα. Δεν σχολιάζω αν είναι καθαρές, αυτό εξαρτάται από τους ενοίκους. Δεν ήταν άσχημα. 7 ανα φύλο νομίζω. Στις αντρικές 2 τούρκικες και οι υπόλοιπες κανονικές. Στις γυναικίες το αντίθετο. Τα ντους πάντα με πίεση, πάντα με ζεστό νερό, με σταθερές ντουζιέρες, χωρίς αναμικτικές. Γάντζοι στα ντους, αλλά όχι στις αντρικές τουαλέτες. Ψιλοκαινούργια τα λες. Έβαζαν χαρτί (αυτό που βγαίνει ένα ένα, πολύ καλό) και σαπούνι. Αν τελείωναν πριν την αλλαγή, κρίμα. Στο κέντρο 8 νιπτήρες, αριστερά οι τουαλέτες, δεξιά τα ντους. Στις γυναικίες mirror. Έτσι είχες τη χαρά να ανακουφίζεσαι πλάτη πλάτη με το έταιρο σου ήμιση. Είχαν πιστολάκι εντοιχισμένο, ακόμα και οι ανδρικές.

Το minimarket, το εστιατόριο, η reception και η πισίνα ήταν πάνω. Αυτο σημαίνει 70 σκαλιά καραβίσια. Αλλιώς γύρω γύρω απο έξω με το αυτοκίνητο. Κοινώς δεν πας ποτέ ή κάνεις τη γυμαστική σου.
Εγώ πάντως πρωινό έπαιρνα απο τα μαγαζιά στην παραλία.
Δεν είναι πάνω στην παραλία, περνάς δρόμο. Αν στήσεις στην κάτω πύλη ακούς θάλασσα. Βέβαια ακούς και όλα τα αυτοκίνητα που περνάνε. Έχει κωλοστροφές για να φτάσεις γύρω στα 5km από τον κεντρικό. Η θάλασσα του (όρμος Ρούδας) είναι ψιλομάπα με ενοικιαζόμενες ξαπλώστρες. Δεν την πιάνει σχεδόν ποτέ ο καιρός όμως.

Η ιδιοκτήτρια δεν τη παλεύει και πολύ, μπορεί να την έχει πειράξει η πολύ γυμναστική. Είπα ότι δεν ξέρω αν θα αντέξει ένα δέντρο την αιώρα και μου απάντησε ότι τα έχουμε τα κιλάκια μας, αλλά θα τα καταφέρει το δεντρό. Δεν ξέρω σε ποιό χωριό λένε χοντρό τον πελάτη, πριν στήσει κιόλας. Μάλλον στον Πόρο. Όχι οτι δεν τα έχω τα κιλάκια μου, αλλά δεν ξέρω, τη λες στον υποψήφιο πελατη σου έτσι χύμα; Αντιεπαγγελματικό μεν, ψιλοφιλικό δε. Δεν με χάλασε προσωπικά, αλλά το φλερτ τα πήρε άσχημα. Επίσης αποπνέει το attitude εγώ τα παίρνω απο τους τουρίστες γι αυτό κάτσε καλά. Πάντως ξηγήθηκε ωραία θέση, γωνία.
Οι θέσεις είναι καθορισμένες (αριθμημένες) και έχει ισχυρή άποψη για το που θα στήσεις, χωρίς να επιβάλει.

Το εστιατόριο πολύ καλό, με ωραία θεα. Γκουρμεδιάρικο, όχι ταβέρνα. Προς το ακριβό.

Τελικά μου άρεσε. Δεν είχα κουράγιο να πάω να δω αυτό στο κάθισμα μιας και η τοποθεσία είναι καλύτερη, αφού όλο συις δυτικές παραλίες είμαστε. Σε σχέση με τα υπόλοιπα όμως, ήταν το πιο καλό, αλλά και το πιο ακριβό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
04 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
13 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
3.5
απο καθαριοτητα στις τουαλετες τουλαχιστον ειναι μια χαρα . μικρο καμπινγκ εχει πιο πολυ δωματια και απλα εχει ενα χωρο που το λεει καμπινγ . οι ιδιοκτητες αγενεστατοι ή καλυτερα ειναι με τιε μερες τους . οχι κατι ιδιαιτερο αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι το καλυτερο στη λευκαδα .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.0
Γεια χαρα σε ολους.Στις 13 αυγουστου ειπαμε να επισκευτουμε το καμπινκ του πορου......Θα ξεκηνισω απο τα καλα γιατι τα κακα ειναι παρα πολλα και ισως μια σελιδα δεν φτανει.......Τα καλα ειναι οτι το μερος του μικρου γυαλου ειναι εκπληκτικο...Πολυ πρασινο και φοβερη θαλλασα.Το καμπινκ εχει πιστολακι καθαρες τουαλετες αλλα και ενα ωραιο ταβερνακι με τρομερη θεα στην θαλασσα....Αυτα τα τοσα πολλα ειναι τα καλα......Τα ασχημα.......Ο πορος εχει ΠΑΡΑ πολλες δολοφονικες στροφες.....Ειναι σε με λιγα λογια για να πας καπου πρεπει να ξαναγιρισεις πισω με αποτελεσμα η να τρακαρεις(σιγουρα πραγματα) η να το ριξεις σε κανα γκρεμο η να σου σκασει η μηχανη απο το πολυ ανεβα....Μην τα πολυλογο φτανουμε στο καμπινκ...εκει ερχομαστε αντιμετωποι με μια ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ γυναικα (ιδιοκτητρια) που μας φεροταν λες και ειχαμε παει στρατο και και καναμε σκηνακια.....Το επαιζε ολη την ωρα εξυπνη και το αποκορυφωμα ηταν να μας λεει να μην γυρναμε μετα τις 12 γιατι κοιμαντε και αν γυρναμε τοτε να κλειμουμε μονο μια φορα την πορτα του αυτοκινητου....Εκτος αυτου μας πεταξε και την σουπερ ατακα δεν θα μου διωξετε τους ξενους...Τελος παντον λεμε ας στησουμε σκηνες και βλεπουμε...Το καμπινκ ηταν τοσο κατω που επρεπε να ανεβεις καμια 30αρια αποτομα σκαλια ωστε να φτασεις ειτε στην πισινα ειτε στο σουπερ μαρκετ...που να πας αμα εισαι απο μπανιο η σκασμενος απο το φαι???????τεσπα λεμε αστο και αυτο.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ......Ερχετε το βραδυ και βλεπουμε μια μικρη στρατια απο ποντικια πανω απο το κεφαλι μας...........οπως ειναι λογικο πηγαμε και παραπονεθηκαμε με αποτελεσμα να μας πει η εν λογο οτι ειναι αγρος να γελαει ειρονικα και να μας λεει κοροιδευτικα οτι υπαρχει και μια αλεπου που κοβει βολτες.....κατεβαινουμε κατω και παλι και με τα 1000 ζορια να πεσουμε για υπνο....λιγο αργοτερα βλεπουμε το απιστευτο......μια αλεπου να ψαχνει τα πραγματα μεσα στο καμπινκ....δεν ξεραμε να γελασουμε η να κλαψουμε...ολο το βραδυ την βγαλαμε στην παραλια......το πρωι μαζευουμε οπως ειναι φυσικο τα πραγματα και παμε να φυγουμε......Το αποτελεσμα???οσοι ειχαν ερθει εκεινη την μερα ειχαν φυγει προτου καν ξυπνησουμε....πληρωσαμε 25 ολοκληρα ευρω για αυτο το χαλι και πηγαμε στο ΔΕΣΙΜΗ......Εκει λεεω την εμπειρια μου αντιστοιχα...........Το προτεινο σε ολους τους εχθρους μου να πανε...........

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
13 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
14 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
Στεναχωριέμαι γιατι ειναι το πρωτο καμπινγκ που πηγα (οταν ήμουν 4 μηνών βρέφος) και δε θυμαμαι τη τοτε φοβερη εμπειρια οπως μου τη διηγουνται οι γονεις μου και πρεπει να το θυμαμαι οπως ειναι τωρα. Λυπαμαι γενικα γιατι ο Πόρος εχει υπάρξει ο παράδεισος των παιδικών μου διακοπών και τωρα το σκεφτομαι να παω για να μην εκνευριστώ! Η κατασταση ειναι χαοτική σε σχεση με τα αυτοκίνητα που για μένα θα πρέπει να απαγορευτει να παρκαρουν στο δρομο πανω απτην παραλία. Η κατασταση με τις ξαπλωστρες ειναι απελπιστηκή και μαλιστα σε μια τόσο μικρή παραλία! Εγω δηλαδή που έχω θέμα υγειηνής αλλα και στο κατω κατω προτιμω να δωσω τα λευτα μου στο φαγητο και οχι να μου τα φαν οι ξαπλωστρες δεν εχω δικαίωμα να απλωσω την πετσετα μου μπροστα στην παραλια??? Πρεπει να εξωστρακιστω???? Ήμαρτον! Και η Λευκαδα γενικα εχει τετοιου είδους προβλήματα τα τελευταια χρονια! Εχουν χαλασει το νησί οι εργολαβοι που προμοτάρονται απο τη δημοτική αρχη αλλα και δυστυχως απο πολλούς Λευκαδίτες! Ευτυχώς υπαρχουν ακόμα μέρη για ποιοτικό καμπινγκ που ακόμα προστατευονται απο το τσούρμο!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
Δ/Υ
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
3.5
Ντέπομαι για λογαριασμό τους γιατί η Λευκάδα σαν Λευκάδα και ο Πόρος σαν περιοχή είναι μια χαρά....
Αλλα Τέτοια ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΜΑΝ, και είχε το θρασος ο ιδιοκτήτης να κάνει παραπονα που δεν του έρχεντε Έλληνες στο camping. Με 28€ η διαμονη μιας νύχτας περιμένει πως θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκει κάτω??
2 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΚΗΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ CAMPING 10:30μμ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 9πμ
ΠΟΥ πήγαμε ρε παιδια σε ξενοδοχείο στο κολλονακι, μπαχαμες, ή σε σουήτα 5 αστέρων?
κάτω στην κρήτη δλδ που πήγα πριν κανα δυο χρόνια και ήταν 7€ η βραδια τα διπλάσια αν θυμάμαι καλα να σου παρέχουν την σκηνη είναι χαζοι??
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ Η ΕΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ BONUS AYTO!!!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Εκανα διακοπες πριν δυο χρονια. Ωραιος χωρος, συμμαζεμενο και αρκετα περιποιημενο. Η παραλια εχει το προβλημα που αναφερθηκε, τιγκα στην ξαπλωστρα και μαλιστα ακριβη η ενοικιαση τους, κατα τα αλλα μια χαρα απο φυσικη ομορφια.
Αυτο που μας εκανε πολυ κακη εντυπωση ηταν οτι ενω ειχαμε συνεννοηθει απο την Αθηνα οτι χρειαζομαστε χωρο με σκια λογω μικρου παιδιου και εγκυου που χρειαζονταν ξεκουραση το μεσημερι, οταν φτασαμε εκει η ιδιοκτητρια μας υποδειξε συγκεκριμενο χωρο με την απαιτηση ή να στησουμε εκει ή να φυγουμε, πραγμα που ηταν αδυνατο πλεον για μας. Ετσι αναγκαστηκαμε να στησουμε σε ενα χωρο που το βαραγε ο ηλιος μετα τις 9.00 το πρωι και ως τις 17.00 περιπου. Το προβλημα ηταν οτι θελει να εχει ιταλους με τα τροχοσπιτα τους και τους υπολοιπους ουσιαστικα δε μας υπολογιζε παρ οτι μεσα στο καμπινγκ μεναμε ολη μερα τρωγοντας στο αρκετα καλο εστιατοριο, καφε απο εκει κλπ και ξοδευοντας εκει μεσα ουσιαστικα ολα μας τα χρηματα.
Επισης ενω ειχα ρωτησει συγκεκριμενα αν διαθετει wifi για προσβαση στο internet (αναγκαιο λογω δουλειας) και ειχα θετικη απαντηση, τελικα ειδαμε οτι υπηρχε προσβαση μονο απο η/υ που επρεπε να πληρωνεις για τη χρηση τους. Οταν της ειπα οτι αλλα συνεννοηθηκαμε η απαντηση ηταν η γνωστη... ετσι ειναι κι αν θελετε...

Επισης προβλημα μας δημιουργησε η απουσια κοινοχρηστων ψυγειων, για την ακριβεια υπηρχαν καποια... αλυσοδεμενα οπου μαλλον επρεπε να πληρωσεις για τη χρηση τους. Ειδικα οταν εχεις παιδια και πρεπει να εχεις γαλατα, φρουτα κλπ αυτο ειναι σοβαρο προβλημα.

Παρ ολα αυτα και επειδη η τοποθεσια ειναι πραγματικα πολυ ωραια, σε συνδυασμο με τη δυσκολια μας να μετακινηθουμε για Πρεβεζα, Συβοτα ή αλλου, παραμειναμε εκει 15 μερες. Συν οτι και τα αλλα καμπινγκ του νησιου δε μας επειθαν οτι θα ναι καλυτερα.
Κι ηρθε η μερα να φυγουμε. Παω να πληρωσω. Αλλα ειχαμε πει, για εκπτωση λογω μακρας παραμονης ειχαμε συμφωνησει, αλλα μας βγηκαν. Καπου 35 ευρω η μερα για δυο ενηλικες, ενα παιδι 3,5 χρονων, μια σκηνη και ρευμα. Τα πληρωσαμε και αποχαιρετισαμε οριστικως το καμπινγκ. Τους ευχομαι να βρισκουν παντα ιταλους να το γεμιζουν. Οι ελληνες μπορουμε να το ψαξουμε καλυτερα και να παμε αλλου.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
(Ενημερώθηκε: 01 Ιουλίου, 2011)
Λυπάμαι αλλά ενώ είχα πάει παλαιότερα και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, πέρυσι απογοητεύτηκα και δεν έμεινα.
Η τοποθεσία τέλεια, σκιά ωραία, μαζεμένο, προσεγμένο...
Αλλά όταν είδαν ότι είμαστε δύο άτομα με τη σκηνούλα μας προσπάθησαν να μας "παρκάρουν" σε μία θέση άσχετη που δεν μας ενδιέφερε. Η θέση που μας ενδιέφερε και η οποία ήταν άδεια ήταν δηθεν "κρατημένη" (μάλλον θα ήλπιζαν να σκάσει κανένα τροχόσπιτο με 15 ξένους από όπου θα έπεφτε χρήμα).
Θα πρέπει να καταλάβουν κάποια στιγμή οι ιδιοκτήτες των κάμπινγκ ότι για να κρατήσουν τον πελάτη θα πρέπει να του φερθούν και έντιμα.
Όσο για το παραλιακό δρομάκι ξεχάστε το πως ήταν πριν κάποια χρόνια. Λαμαρίνα σε όλο της το μεγαλείο και κυκλοφοριακό απίστευτο.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πραγματικά σε campings σαν αυτό νιώθεις την ομορφιά της κατασκήνωσης... Ο κόλπος είναι πανέμορφος, το προσωπικό ευγενέστατο... Μοναδικό θέμα οι μέλισσες, αλλά κι αυτές τις συνηθίζεις... Ηταν η αιτία που πήγαμε στη Λευκάδα ξανά και ξανά... Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με την πρόσβαση, ίσως όμως τα πράγματα να μην ήταν έτσι εαν αυτή ήταν καλύτερη... Άλλωστε στη Λευκάδα τα ομορφότερα μέρη είναι δυσπρόσιτα...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1473

Yesterday 7493

Week 43439

Month 189320

All 12897955

Αυτή τη στιγμή online 125 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1473

Yesterday 7493

Week 43439

Month 189320

All 12897955

Αυτή τη στιγμή online 125 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions