ΙΣΘΜΙΑ BEACH

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Ίσθμια, Κορινθία
Τηλέφωνο
27410-37720
Ιστοσελίδα
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

22 reviews
2 αστέρια
 
0%
1 αστέρι
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
4.2(22)
Καθαριότητα
 
4.2(22)
Παροχές
 
3.4(22)
Τοποθεσία
 
4.0(22)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
(Ενημερώθηκε: 13 Ιουλίου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Κοντά στην Αθήνα, στη Κορινθία και τιμές με έκπτωση 20%. Πάμε στο Ίσθμια σχεδόν 5 6 Π. Σ.Κ. κάθε χρόνο. Παρ ότι έχουμε τύχει σε μέρες που έχει πολύ κόσμο, σχεδόν πλήρες, τους κοινόχρηστους χώρους τουαλέτες, κουζίνα, ψυγεία, τους έχουμε βρει πάντα καθαρούς και καλοσυντηρημένους. Η παραλία που βρίσκεται μπροστά στις θέσεις, με άμεση πρόσβαση, είναι ιδανική κατάσταση για οικογένειες με μικρά παιδιά. Όντας πολύ κοντά στον Ισθμό η θέα βλέπει και προς την Αττική και προς τον Κορινθιακό Αργοσαρωνικό . Τα θετικά της τοποθεσίας, της εγγύτητας με τον Ισθμό και Αθήνα, της αμεσότητας με τη θάλασσα, της ευγενικής εξυπηρέτησης και της καλής λειτουργίας των χώρων του κάμπιγκ, για μας είναι αρκετά για να το επισκεφτόμαστε συχνά.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Αυτοκινούμενο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Μέτρια πράγματα
(Ενημερώθηκε: 02 Σεπτεμβρίου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.5
Θετικά:
Θέσεις οριοθετημένες και με πολύ καλό ίσκιο, οικογενειακό, άμεση πρόσβαση στην παραλία, παραλία με βοτσαλάκια και ήσυχη θάλασσα, εξαιρετική για παιδιά. Πολλά και μεγάλα ψυγεία και καταψύκτες. Μας έδωσαν τραπεζάκι και καρέκλες.

Αρνητικά:
Οι τουαλέτες και τα ντους ήταν σε άθλια κατάσταση. Από τον στρατό είχα να δω τέτοια κατάσταση. Παρά τις ηρωικές προσπάθειες της μίας (!!!) καθαρίστριας, η οποία δούλευε σε δύο (!!!) βάρδιες.
Στην παραλία έβλεπες απέναντι τα διυλιστήρια και τα τάνκερ.
Πλέον του μισού κάμπινγκ ήταν κατειλημμένο από μόνιμα τροχόσπιτα με τέντες.
Οι μόνιμες ξαπλώστρες/ομπρέλες των μονιμάδων στην παραλία που κατελάμβαναν όλους τους ίσκιους.
Στο μαγειρείο δεν υπήρχε ούτε ένα ηλεκτρικό μάτι για μαγείρεμα, έπρεπε να έχεις το δικό γκαζάκι (απαράδεκτο!).
Οι ταβέρνες δίπλα στο κάμπινγκ ήταν πολύ ακριβές.
Το εστιατόριο του καμπινγκ δεν λειτουργούσε. Δεν είχε να αγοράσεις ούτε καφέ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2015
Αναχώρηση
15 Αυγούστου 2015
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είμαι παλιός πελάτης του συγκεκριμένου κάμπινγκ και έχω διαμείνει είτε σε σκηνή είτε ως επισκέπτης σε τροχόσπιτο φίλων,πάρα πολλές φορές μέχρι και το καλοκαίρι του 2013. Έκτοτε έχω νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα ακριβώς και κατεβαίνω στον χώρο του κάμπινγκ με τον 5χρονο γιό μου για να πάρω ένα παγωτό απ'το μίνι μάρκετ αλλα και να το περπατήσουμε..αναπολώντας τα παλιά ίσως!

Είναι ένα κάμπινγκ πολύ κοντά απ'την Αθήνα που προσφέρεται κυρίως για χαλάρωση.

Η παραλία είναι αρκετά καλή (βοτσαλάκι και άμμος με το που μπαίνεις) και η θάλασσα καθαρή (μοιραζόμαστε την ίδια παραλία με το κάμπινγκ και ένα ξενοδοχείο δίπλα). Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δε φύγαμε με την οικογένεια μου απ΄την περιοχή, κοντεύουμε 10χρόνια! Οι εγκαταστάσεις του είναι καλοδιατηρημένες και καθαρές ακόμα και τώρα (μάτια έχω και βλέπω είπαμε).

Είχε κτίρια που μαγειρεύαμε μέσα και δε θυμάμαι ποτέ να είχα θέμα με την χωρητικότητα των ψυγείων.2 κτίρια είχε για το μαγείρεμα και συνολικά 5 ή 6 μεγάλα ψυγεία,πέρα απο καταψύκτες.

Επίσης μας παραχωρούσαν δωρεάν τραπέζι και καρέκλες όταν το ζητάγαμε μέχρι να φύγουμε.

Πάρα πολυ ευγενικό προσωπικό ακόμη και τώρα (πληθυντικός και με το “σας” και ας είμαι μικρότερος τους).

Αυτό που με έστειλε τελείως όμως και με έκανε να κάτσω να γράψω αυτές τις αράδες είναι ένα επιθετικό (γενικό κατ'αλλα) πόστ κάποιου νωρίτερα περι “απαγόρευσης του ψησίματος είναι παπαρ...,ενοχλούνται οι hi society και καλά και ότι το κάμπινγκ είναι παρεούλα,ψησιματάκια και μπυρίτσα.“ και διάφορα άλλα ωραία στην αρχή ότι είμαστε άσχετοι..

ΣΟΒΑΡΑ ρε μεγάλε;; Εμείς οι υπόλοιποι που δε γουστάρουμε την τσίκνα σου είμαστε βλάκες; Ηigh Society ε;; Τι έγινε σου φταίνε όλοι οι άλλοι; Κάρβουνο; Και παρ'ολα αυτά έμεινες;;; Και εμείς λες ότι δε ξέρουμε να κάνουμε κάμπινγκ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ένα έχω να πω, ΕΥΤΥΧΩΣ το συγκεκριμένο κάμπινγκ δεν είχε μαζέψει καθαρόαιμους φωνακλάδες Ελληναράδες σα τον συγκεκριμένο.

Καλό καλοκαίρι.

Κ.Δ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
2.5
Το επισκέπτομαι κάθε χρόνο, από το 2005, λόγω Rally Acropolis. Η κριτική μου βασίζεται σε διαμονή (3 - 4 διανυκτερεύσεις) κατά τους μήνες Μάιο ή Ιούνιο...

Στα θετικά:
+ Δίπλα ακριβώς στην θάλασσα, με παραλία "ιδιωτική".
+ Αρκετή σκιά από πάνω, γαρμπίλι πατημένο κάτω.
+ Διαχωρισμός θέσεων στησίματος με φράχτη από θάμνους.
+ Αρκετά καθαρές (όχι άριστες) τουαλέτες - μπάνια - κοινόχρηστη κουζίνα.
+ Mini Market, ρεύμα, 2 ταβέρνες ακριβώς έξω από το camping.

Στα αρνητικά:
- Στο έδαφος υπάρχουν άνθη από τα δέντρα σκίασης (καρυδιές, μουριές), τα οποία κολλάνε στο πάτωμα της σκηνής, στις σόλες των παπουτσιών, κ.τ.λ., κάτι που καταντάει "σπαστικό".
- Υπάρχει περίπτωση να έχει απόλυτη ησυχία, υπάρχει και η περίπτωση να γίνεται μπάχαλο (οι Βούλγαροι που διαμένουν συνήθως δεν είναι και οι πλέον ήσυχοι άνθρωποι...). Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται ποτέ παρατήρηση από τους υπευθύνους.
- Σχετικά ακριβό το κόστος διαμονής, εν σχέσει με το μέρος - θέα - παροχές.

Εν κατακλείδι, για ένα 3ήμερο με αυθημερόν εξορμήσεις στην Αρχαία Κόρινθο, στην Επίδαυρο, στο Λουτράκι, καλό είναι, αλλά μέχρι εκεί...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΛΥΣΗ) ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΜΠΙΝΓΚ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ....ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 100 , ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΝ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 7 ΕΩΣ 10 ΒΙΑΙΑ ΒΙΑΙΑ ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ??? ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ "ΗΙ SOCIETY" ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΠΙΝΚ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ!! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΨΗΣΙΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΙΤΣΑ Η ΚΡΑΣΑΚΙ !!!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 4
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Και φέτος επιλέξαμε να κάνουμε τις διακοπές μας στο συγκεκριμένο κάμπινγκ. Αλλά με απογοήτευση είδα -όπως και πολλοί άλλοι campers που επισκέπτονται χρόνια το κάμπινγκ- ότι δεν άλλάξε κάτι προς το καλύτερο.
Και εξηγούμε.
Στα θετικά σημεία θα έβαζα τον απόλυτο οικογενειακό χαρακτήρα που έχει. Δεν έχει καθόλου φασαρία παρόλο που βλέπεις αρκετά παιδιά και συναντάς ξανά τους περσινούς φίλους.
Οι τουαλέτες και τα μπάνια σε αρκετά καθαρό επίπεδο-καθαρίζονται τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα, αν και θέλουν μια ανανέωση.
Ο χώρος των σκηνών σχετικά καθαρός, με ρεύμα σε κάθε θέση, που είναι και οριοθετημένη.
Η παραλία με βότσαλο και η θάλασσα καθαρή-μην σας τρομάζουν τα διυλιστήρια - ακριβώς μπροστά απο το κάμπινγκ με πόρτα που ανοίγει με κωδικό για μπείς και να βγείς στην παραλία.
Είναι κοντά στην Αθήνα(μια ώρα με αυτοκίνητο) και οι τιμές σε σχέση με άλλα κάμπινγκ είναι ασυναγώνιστες(δυο ενήλικες,δυο παιδιά, το ένα 5 και το άλλο 2,5 ετών,μια σκηνή,αυτοκίνητο,ρεύμα 19,5 ευρώ την ημέρα που σε σχέση με άλλα κάμπινγκ ζητάνε 25 με 30 ευρώ).

Και ας περάσουμε στα αρνητικά του.

Το εστιατόριο παραμένει κλειστό με πρόσχημα το μεγάλο κόστος λειτουργείας του.Αραγε με ένα μενού τριών τεσσάρων φαγητών για το μεσημέρι και ψήνοντας σουβλάκια το βράδυ, δεν θα είχε κέρδος;Τα χρήματα που δίνει ο κατασκηνωτής στα γύρω φαγάδικα γιατί να μην μπαίνουν στην τσέπη του ιδιοκτητη;

Η έλλειψη ενός beach bar στην έξοδο προς την παραλία, που να πουλάει καφέδες μπύρες και παγωτά.

Η έλλειψη επαρκούς σκιάς σε όλες τις θέσεις του κάμπινγκ.Αραγέ πόσο να κοστίζει να έχουν όλες οι θέσεις σκιά έστω και με τεχνητή σκιάση; Ακόμα και τα τροχόσπιτα είναι εκτεθειμένα μέσα στον ήλιο και ας πληρώνουν για την σεζόν ένα αξιοσέβαστο ποσό.
Τα δέντρα είναι άρρωστα και έχουν να τα περιπηιθούνε χρόνια.

Η κάκιστη συμπεριφορά του ιδιοκτητη προς τους κατασκηνωτές τους οποίους τους βλέπει μόνο σαν πορτοφόλια.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι αν εξαιρέσει κάποιος τα αρνητικά, για τα οποία, για τα περισσότερα αδιαφορώ(δεν με ενοχλεί που δεν λειτουργεί το εστιατόριο και αδιαφορώ για την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη), είναι ένα κάμπινγκ το οποίο με λίγα χρήματα γίνεται super και μόνο για τα θετικά και μόνο θα ξαναπάω.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
24 Ιουλίου 2013
Αναχώρηση
07 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
3.5
Επειδή είναι κοντά στην Αθήνα προσφέρεται . Θα μπορούσε οι ιδιοκτήτες του να είχαν πάρει πιο ζεστά το θέμα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
02 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
5.0
Είναι ιδανικό για μια σύντομη απόδραση. Πολύ κοντά στην Αθήνα. Με αφετηρία το κάμπινγκ κάναμε εκδρομές στα Λουτρά της ωραίας Ελένης, στην Κόρινθο και στο Λουτράκι. Οι τουαλέτες - ντουζιέρες ήταν καθαρές. Οι καταψύκτες ήταν γεμάτοι πάγο και ξεχασμένα μπουκάλια. Για μαγειρείο δεν έχω άποψη, γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε. Είναι δίπλα στη θάλασσα, με πόρτα που κλειδώνει με κωδικό. Η παραλία ήταν με βότσαλο καθαρή. Για τη θάλασσα δεν μπορώ να εκφέρω ασφαλή άποψη, γιατί είναι απέναντι από τα διυλιστήρια. Οι ιδιοκτήτες είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι σε ότι χρειαστήκαμε. Ο χώρος των σκηνών ήταν βρώμικος με σκουπίδια και αποτσίγαρα, από τους προηγούμενους κατασκηνωτές. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο προσφέρει ένα οικονομικό κατάλυμα. Σε καμία περίπτωση δεν θα το συνιστούσα για παραμονή πέραν του Σ/Κ

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
06 Σεπτεμβρίου 2012
Αναχώρηση
08 Σεπτεμβρίου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
3.5
Πήγα για Σ/Κ με την κοπελιά γενικά μείναμε ευχαριστημένοι, το μόνο που με χάλασε κάπως ήταν ότι θα έπρεπε να πάω στο ξενοδοχείο για να πιω ένα καφεδάκι το πρωί και αυτό μετά τις 10:00 που τελείωνε εκεί το πρωινό του ξενοδοχείου, έτσι και γω για να μην περιμένω πήγα στο μινι μαρκετ και πήρα τα απαραίτητα να τον φτιάξω μόνος μου, αλλα χωρίς πάγο ο φραπες μετά από 15 λεπτά κατάντησε νεσ.πολύ κοντά στην Αθήνα, καλή σκιά, ευγενικοί άνθρωποι, πολύ φτηνά, δίπλα στην θάλασσα (πράγματι τα διυλιστήρια ούτε που τα κοιτάς), ικανοποιητική παραλία με βότσαλο, ότι πρέπει για απόδραση από Αθήνα. Και για καφε και φαΐ στα λουτρά της ωραίας Ελένης στα 3χλμ, μπορείς να παραγγείλεις φυσικά και από το καμπινγκ πιστοσουβλακα από ότι μας είπαν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
27 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
29 Ιουλίου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Έχω ξαναπάει στο συγκεκριμένο camping και οι αντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Έχει τις προυποθέσεις να γίνει φοβερό αλλά οι οι ιδιοκτήτες έχουν λίγο επαναπαυθεί. Οι τιμές του είναι ασυναγωνιστες και μπράβο του. Μεγάλη σκηνή+αυτοκίνητο+ρεύμα+ 2 άτομα μόνο 15ΕΥΡΏ την ημέρα νομίζω πως είναι η ιδανικότερη τιμή γιατι έχουμε δει κάτι 25άρια ευρώ με μηδέν παροχές. Λείπει μία καφετέρια από το συγκεκριμένο camping και ένας γεοπόνος να περιποιηθεί τις μουριές για να έχουν περισσότερο ίσκιο. Νομίζω ότι είναι το καλυτερο κοντινό camping κοντά στην Αθήνα

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Ιουλίου 2012
Αναχώρηση
13 Ιουλίου 2012
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1392

Yesterday 7493

Week 43358

Month 189239

All 12897874

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1392

Yesterday 7493

Week 43358

Month 189239

All 12897874

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions