Το camping πλέον έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ και μετα την διακοπή των συγκεντρώσεων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γινότανε της μουρλής, είναι πλέον το καλύτερο και φτηνότερο camping στην Μακεδονία.
https://www.facebook.com/groups/1784489785099936
Απο θεμα σκιας και μεγέθους του κάμπινγκ οτι καλύτερο υπαρχει θεωρώ στην Ελλάδα. Απεριοριστος χώρος μα στήσεις, χωρις να σε ενοχλούν και να ενοχλείς διπλανους. Απλα οι απομακρυσμενες περιοχές δεν διαθετουν ρεύμα. Τουαλετες,ντουζιέρες καθαρές. Ζεστό νερό όλη μερα. Ψυγεία - καταψύκτες μονο απο ενα στη ρεσεψιόν.( ειναι ενα μειονέκτημα αυτο). Μίνι μαρκετ στα 70 μέτρα εξω απο το κάμπινγκ. Παραλία με άμμο, μεγάλη, αλλα τις μερες που ήμασταν εκει έβγαζε κατι βρωμιές η θάλασσα. ( μας ειπαν οτι τις κατεβαζει απο ενα " ρυάκι"- βάλτο που ειναι διπλα. Τα τροχόσπιτα εκει, αρκετά περιορισμενα- χωρις τρέλες υπερπαραγωγες που βρίσκεις σε αλλα κάμπινγκ. Πολυ καθαρό σαν χώρος με σκουπιδοτενεκέ σε καθε σκηνή . Περνούσε τρακτέρ και τα επερνε καθε μερα.
κατ αρχάς να πω για τους τεράστιους χώρους, τέλεια σκιά παντού, ζούγκλα πραγματική, ελάχιστα κουνούπια ,δεν είδαμε ούτε καν μια σαύρα ούτε και αλλά ερπετά,η θάλασσα δεν μου άρεσε λόγω πέτρας,αλλά στον αντίποδα είναι πάμφηνα 4,5 ε το άτομο οπότε τέλειο για ορμητήριο,η καθαριότητα υποδειγματική αν και οι εγκαταστάσεις είναι λίγο παλιές
Η βαθμολογια μου οπως μπορει να παρατηρησει κανεις δημιουργει αρκετα ερωτηματικα σε καποιον που θα την δει.Επιτρεψτε μου να ξεκαθαρισω τα πραγματα. Το καμπινγκ ειναι αριστο σε θεμα σκιας,χωρου,ομορφιας.Η θαλασσα με εξεπληξε ευχαριστα.Η υπαλληλοι εξυπηρετικοι και η καθαριοτητα του χωρου αρκετα ικανοποιητικη.Αλλα....και εδω ερχεται το "γιατι ρε παιδια?" που συνοδευει τον τιτλο.Γιατι να μην υπαρχει ενα εστιατοριο??Γιατι να μην υπαρχει ενα καλοφτιαγμενο και σωστα οργανωμενο beach bar? Γιατι τα δωματια του καμπινγκ να μην ειναι πιο προσεγμενα?Γιατι να μην μπορω να βρω κατι να κανω στο καμπινγκ ολη την μερα και να αναγκαζομαι να φευγω με το αυτοκινητο και να κατεβαινω καθε τοσο ασπροβαλτα?θα καταλαβω αν μου πει καποιος οτι για αυτο που πληρωνεις αυτο εχεις αλλα με ποιο τροπο εμενα ως κατασκηνωτη θα με κρατησεις μεσα στο καμπινγκ διχως παροχες.και στο κατω κατω ποιος ειπε οτι δεν θα ηταν καποιος διατεθειμενος να πληρωσει κατι παραπανω αν υπηρχαν παροχες.Γιαυτο και δινω μισο αστερι σε αυτην την κατηγορια.δεν συγκαταλεγω τα αυτονοητα οπως τουαλετες και χωροι για πλυσιμο ως "Παροχες" γιατι προσωπικα τα θεωρω ως βασικα.Τις πεντε μερες που μεινα εκει παρατηρησα οτι υπηρχαν αρκετα παιδια ηλικιας 10 εως 15.Πιστευετε οτι αυτα τα παιδια θα ειναι εκει μετα απο 4 και 5 και 6 χρονια διχως να υπαρχει κατι στο καμπινγκ που να τους κραταει μεσα?Θα παρακαλουσα τους υπευθυνους αν παρακολοθουν τις αξιολογησεις αυτες να το σκεφτουν.
Φέτος έλαβαν την εντολή να ξεκινήσουν την αναβάθμιση και την ανανέωση του camping. Ανανεώθηκαν πλήρως οι τουαλέτες τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιούνται συχνά και από του χρόνου οι υπόλοιπες. Οι ντουζιέρες ανακαινίστηκαν πλήρως με μοντέρνες ντουζιέρες. Μπήκαν ηλιακοί θερμοσίφωνες. Μπαράκι ξεκίνησε να δουλεύει στην παραλία με ξαπλώστρες και εξυπηρέτηση από γκαρσόνι στις ξαπλώστρες.
Δείχνει να θέλουν να το ανεβάσουν επίπεδο και αυτό φάνηκε από τις αφίξεις οι οποίες ήταν κατά 67% περισσότερες από άλλες χρονιές.
Φέτος άνοιξε και μπαράκι στην παραλία. Έβαλαν ξαπλώστρες με ομπρέλες. Ακριβός στις τιμές, άλλα μια νέα διαφορά στην μακρόχρονη απραξία να εξιχρονιστεί. Η παραφωνία στο camping είναι η άδεια που δίνουν να γίνονται εκδηλώσεις μέσα στους χώρους των κατασκηνωτών. ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ. Ευτυχώς είναι για 3 ημέρες και όσοι θέλετε να πάτε να ρωτάτε πότε θα γίνει η συγκέντρωση του ΠΑΟΚ. Θα πηγαίνετε μετά. Οι παροχές κάθε χρόνο γίνονται και καλύτερε. Θάλασσα όταν είναι ήρεμη, απλά υπέροχη. Δίπλα η Ασπροβάλτα προσφέρεται για νυχτερινή ζωή. Έχει αρχίσει να μην ζηλεύει κάτι από σημεία της Ελλάδας που τα γνωρίζαμε για την νυχτερινή διασκέδαση. Φωτογραφίες από το camping μπορείτε να δείτε στο αρχείο μου εδώ. https://www.flickr.com/photos/nikostsatsakis/albums/72157663086341859
Πάνε χρόνια, ήμουν 5 έως 12 που κάθε χρόνο στο τέλος των οικογενειακών διακοπών πηγαίναμε για πέντε μέρες. Στο μόνο camping που μου έπαιρναν το ποδήλατο, όμορφοι χαλικόστρωτη δρόμοι, πολλές οικογένειες και πάντα έβρισκες παρέες, ήταν λες & πήγαινες κατασκήνωση. Ήταν από τα καλύτερα camping που γνώρισα. Δίστιχος έχει την τύχη όλων των camping που ανήκουν στον ΕΟΤ. Αν και περνάω συχνά από εκεί δεν έχω κάνει τον κόπο (μάλλον λάθος μου) να σταματήσω να ρωτήσω αν λειτουργεί.
Μπορεί να είναι λιτό και χωρίς ανέσεις αλλά η σκιά και η ησυχία μαζί με την μεγάλη παραλία δεν αλλάζεται με τίποτα. Τα εύσημα πάνε στα παιδιά που εργάζονται εκεί. Είναι υποδειγματικοί και εξυπηρετικοί. Φτηνό όπως πάντα και μπορούσαν ακόμα να κατεβάσουν τις τιμές ώστε να δεχτεί περισσότερο κόσμο.
Πιστεύω και του χρόνου να είμαστε πάλι εκεί.
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA-%CE%91%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%B1/268254626627582