ΚΟΡΑΛΛΙ

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Λιβαδάκια, Σέριφος
Τηλέφωνο
22810-51500
Ιστοσελίδα
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

115 reviews
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Σκιά
 
3.2(115)
Καθαριότητα
 
3.8(113)
Παροχές
 
3.6(114)
Τοποθεσία
 
4.3(114)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΑΣΥΝΕΠΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
(Ενημερώθηκε: 04 Σεπτεμβρίου, 2023)
Γενική βαθμολογία
 
2.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
4.5
Πήγαμε στο Κοράλλι κατά το τέλος του Αυγούστου 2023. Είχαμε κλείσει θέση από αρχές Ιουλίου. Μας πρότειναν μία θέση δίπλα σε ένα τοίχο όπου το μπάρ ήταν ακριβώς από πίσω και η μουσική έπαιζ από τις 10.00 έως τα μεσάνυχτα και ας μην μιλάμε για σκιά....Κουβαλήσαμε όλον μας τον εξοπλισμό πηγαινοερχόμενοι μέσα στην ζέστη πολλές φορές. Μετά μάθαμε ότι μπορούσαμε να διαλέξουμε άλλη ελεύθερη θέση. Ξανακουβαλήσαμε τον εξοπλισμό μας σε μία ευτυχώς πολύ καλύτερη θέση. Μετά την πρώτη μέρα διακοπών ήμασταν ήδη κατάκοποι !
Τα ΣΥΝ :
-Πολύ ωραία πισίνα , εστιατόριο και beach bar και περιβάλλον χώρος
-Βρίσκεται πάνω στην παραλία
-Εχει ρεύμα για κάθε σκηνή

Τα ΠΛΗΝ :
- Τον Αύγουστο, οι κατασκηνωτές είναι κυριολεκτικά σαρδελοποιημένοι σε κουτάκια αριθμημένα 3 x 4 , και ο ζωτικός χώρος γύρω απ’ την σκηνή είναι ελάχιστος. Οπότε η ιδιώτευση είναι ανύπαρκτη !
-Το αυτοκίνητο το παρκάρει κανείς πολύ μακριά απ’ τον χώρο κατασκήνωσης άρα πρέπει να κουβαλήσει τον εξοπλισμό του από πολύ μακριά.
-Αν και υπάρχει προσωπικό καθαριότητας όλη μέρα, οι τουαλέτες δεν είναι καθαρές. Μάλλον πρέπει να δείξουν στο προσωπικό πως καθαρίζουνε ?
Επίσης βρίσκονται μακριά από μεγάλο αριθμό σκηνών, και πρέπει να περπατάς αρκετά για να πας.
-Βρύσες στους διαδρόμους ανάμεσα στις σκηνές οι οποίες δεν έχουν φρεάτιο !!. Ετσι υπάρχει βρώμα και βρέχονται οι σκηνές που είναι από πίσω !
-Ελλιπής αριθμός ψυγείων που δεν ψύχουν επειδή είναι υπερπλήρη. Και αφού προέρχονται όλα από τους προμηθευτές τους, θα σκέφτηκαν πως έτσι θα γλυτώσουν μια πραγματική επένδυση στον αναγκαίο αριθμό ψυγείων. Έτσι δεν είχαμε κρύο νερό, και μας χάλασαν τα τρόφιμα που είχαμε.
-Η μουσική του μπαρ ακούγεται όλη μέρα 10.00-00.00
-Οι τιμές του εστιατορίου και του μπαρ είναι πολύ ακριβές.

Η γενική εικόνα είναι πως κοιτάζουν να βγάλουν απ’ την μύγα ξύγκι χωρίς να σκέφτονται την θέση αυτών που κατοικούν μέσα στο χώρο. Δεν είναι μάλλον τυχαίο ότι το προσωπικό είναι πάντα ευγενικό και χαμογελαστό αλλά αποστασιοποιημένο !

Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως δεν είναι τυχαίο που το διαλέγουν συνήθως νέα παιδιά, που ουσιαστικά δεν έχουν παρά τον εντελώς απαραίτητο εξοπλισμό, καθόλου ή ελάχιστα τρόφιμα και συνήθως λείπουν πολύ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ !! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ VALUE FOR MONEY !
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Αυγούστου 2023
Αναχώρηση
30 Αυγούστου 2023
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Από εμένα είναι ΟΧΙ
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
2.0
Αυτό, και αλλά σαν αυτό (πχ far out στην Ίο και το πρώην κάμπινγκ στη Μήλο) δεν απευθύνεται σε λάτρες του κάμπινγκ, πάρα μόνο σε τρέντουλες και ντίβοπαιδα που δεν είχαν λεφτά για δωμάτιο.

Εξηγούμαι.

Τεράστιο κάμπινγκ με δυσανάλογο αριθμό τουαλετών και ψυγέιων για το κοινό του, με πισίνα, μπιτσόμπαρο και ξεχωριστό εστιατορίο με κυριλάτη διακόσμηση.

Οι τουαλέτες ήταν πάρα πολύ συχνά βρώμικες, με τα χαρτιά υγείας να ξεχυλίζουν διαρκώς από τα ΠΑΝΜΙΚΡΑ τενεκεδάκια (και αυτό είναι λάθος της ιδιοκτησίας και όχι των καθαριστριών), κατουρημένες λεκάνες, ντουζ γεμάτα άμμους και στα ράφια, χαμηλού κόστους υλικά με αποτέλεσμα να έχουν φθαρεί από την υγρασία και να μοιάζουν εξίσου βρώμικα.

Υποτίθεται ότι το μεσημέρι έχει ώρες κοινής ησυχίας, αρκεί να μην σε έχουν βάλει να στήσεις δίπλα στο μπιτς μπαρ του κάμπινγκ (όπου ήταν και η δική μας σκηνή).
Το beat βαρούσε διαρκώς και έντονα και δεν μπορούσες να γαληνέψεις ούτε στην παραλία μέχρι τις 11:59μμ όπου και έκλειναν τη μουσική. Το κάμπινγκ είναι χαλάρωση, δεν είναι ποτάρες δίπλα στο κύμα στα πουφ της άπερολ και ο διπλανός να μην μπορέι να διαβάσει ούτε βιβλίο. Είναι ντροπή τέτοιες ηχορρυπάνσεις να πηγάζουν από "κάμπινγκ).

Δεν διέθετε μίνι μάρκετ, παρά σου έδιναν μια εκπτωτική κάρτα για ένα πανάκριβο σουπερ μάρκετ στο λιμάνι. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να σου παρέχουν σκηνή με παραπάνω χρέωση στο κατά τ' αλλά λουξ αυτό κτήμα, με αποτέλεσμα να στείλουν κάποιες κοπέλες να αγοράσουν από μαγαζί στο λιμάνι.

Δεν διαθέτει δρομολόγια από και προς το λιμάνι πέραν της άφιξης / αναχώρρησης στα πλοία, ΟΜΩΣ ο κόντινος μεν δρόμος για το λιμάνι (650μ) είναι μέσω ανηφόρων και σκαλιών!! Η μητέρα μου 60 χρονών με οστεοπόρωση κ.α. ζοριζόταν απίστευτα πολύ να την ανέβει ειδικά τη μέρα μεστον καύσωνα και δεν υπάρχει αυτή η λεπτομερία πουθενά! Τα 4 ταξί είχαν ταρίφα 10€(!!!!!!) και πάλι σε ειρωνευόντουσαν που δεν ήθελες να πας με τα πόδια και σου ζητούσαν ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Δηλαδή αν τύχει να έχεις κάποιο ανατομικό θέμα, θα πρέπεινα πληρώνεις καθημερινά ~50€ μόνο στη διαμονή και στη μεταφορά δείχνοντας και τον ιατρικό σου φάκελο. Απαράδεκτο νησί γενικότερα.

Οι τιμές στο κάμπινγκ ακραία ακριβές, όπως και στο νησί και ειλικρινά είχα μόλις έρθει από Σίφνο και οι τιμές για τα ίδια προιοντα ήταν από 2 έως και 4 φορές κάτω!!!

Θετικό ήταν ότι είχες αρκετό χώρο δικό σου και πως το κάμπινγκ είναι πάνω στο κύμα.
Όμως. Ένω θέλουν να προπληρώσεις χώρις να μπορείς να το ακυρώσεις (πόσα άραγε θετικά κρούσματα θα ήρθαν αφού τα είχαν σκάσει;), δεν σου κλείνουν και τη θέση που θα μείνεις. Το αποτέλεσμα ήταν να έχω κάνει κράτηση 2.5 μήνες πριν και να είμαστε δίπλα στο μπαρ χωρις σκίαστρο.

Κατα τ αλλα ο χωρος των σκιων ήταν περιποιημένος. Δεν έιναι το χείροτερο κάμπινγκ που έχω πάει, αλλά ξεκάθαρα δεν ξαναπάω.
Σε κάποιους αρέσει σίγουρα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
23 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
5.0
Το Κάμπινγκ αυτό ,έχει ένα μπιτς μπαρ,πισίνα,τουαλέτες και χώρο για να μείνεις. Φέτος έκανε μια επέκταση με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει πολύ περισσότερο κόσμο. Φτάνοντας λοιπόν, μας δείχνουν τον χώρο για να στήσουμε . Με σκηνή οικογενειακή , ο χώρος είναι ελαφρος μικρότερος από τη σκηνή μας. Τα πασαλακια είναι αδύνατο να καρφωθούν,στραβωσαν πάνω από είκοσι, αγοράσαμε καινούρια. Η πλάκα ειναι πως όταν ζητήσαμε να μας δείξουν άλλο χώρο για να στήσουμε ,ενώ υπήρχε άφθονος χώρος κάτω από κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια,οι υπάλληλοι μας είπαν πως εκεί είναι δύσκολο. Φυσικά ακριβώς δίπλα έμενε η κόρη του ιδιοκτήτη και ο λόγος ήταν πως θα κόβαμε τη θέα από τα ενοικιαζόμενα. Γενικώς το Κάμπινγκ η μόνη παροχή που έχει είναι να χρησιμοποιεις την πισίνα δωρεάν κάτι που ενδιέφερε μόνο την εννιαχρονη κόρη μου. Επίσης μπορείς να βάλεις το αμάξι εντός του χώρου για να φορτώσεις και ξεφορτωσεις αλλά όταν έριξα λίγο νερό στο παράθυρο μου είπαν πως απαγορεύεται.Γενικως το Κάμπινγκ αυτό απευθύνεται σε ηλικίες 20-30 , το προσωπικό έχει ένα περίεργο ηφος ,μετά από εντολή φαντάζομαι, είναι ίσως το χειρότερο που έχω πάει , ο ιδιοκτήτης πρέπει να αποφασίσει αν θέλει κάμπινγκ ή δωμάτια. Απογοήτευση για ένα κάμπινγκ με καλό όνομα αλλά μάλλον σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να το είχε. Απαράδεκτοι, από του χρόνου καλό ειναι να βάλουν ταμπέλα απαγορεύεται σε οικογένειες. Μπορώ να αναφέρω και άλλα χαρακτηριστικά ,αλλά γενικά αν οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν καταλάβουν πως απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε σκλάβους που πάνε διακοπές τότε εύκολα μπορεί η σημερινή ευημερία να γίνει μελλοντική μιζερια

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ
(Ενημερώθηκε: 01 Αυγούστου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Εξαιρετική τοποθεσία, σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Σερίφου. Πολύ καλές υποδομές και εξυπηρετικό προσωπικό σε ό,τι και αν ζητήσαμε. Σε κάποια στιγμή που προέκυψε ένα θέμα υγείας, η εξυπηρέτηση ήταν άμεση τόσο στο να βρούμε ιατρική φροντίδα όσο και να μας εξυπηρετήσουν με κάποιες παροχές που ζητήσαμε (χρειαστήκαμε ένα κρεβάτι μέσα στη σκηνή για λόγους οσφυαλγίας). Στην πισίνα υπάρχει ναυαγοσώστης, η οποία είναι "άγρυπνο" μάτι για όλα τα παιδιά. Η σκιά είναι ικανοποιητική, όπως και η καθαριότητα που είναι συνεχής. Μόνο καλά λόγια και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
15 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
25 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πήγα το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου κι έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος.Οι υπάλληλοι του κάμπινγκ καθάριζαν συνεχώς.Στα πολύ συν(για μένα)οτι δεν μπαίνουν αυτοκίνητα μέσα.Είχα κλείσει στον τομέα με πολύ σκιά (φυσική,όχι καλαμωτές)και ήταν πολύ όμορφα.Η παραλία που είναι μπροστά στο κάμπινγκ είναι πολύ καλή .

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
18 Ιουλίου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.1
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
3.0
Κακή πληροφόρηση των πελατών τηλεφωνικά.
Πάρα πολύ κόσμο ΦΑΒΕΛΑ πραγματικά. Όταν είσαι πλήρης λες στο τηλέφωνο είμαστε πλήρης και όχι ελατέ θα σας βολέψουμε. Δεν εχεις την πολυτέλεια να φύγεις από το νησί.
Χωρίς ρεύμα ο χώρος τον σκηνών και καθόλου φωτισμό την νύχτα.
Τουαλέτες σε ψιλό καλή κατάσταση αν και τούρκικη – μπάνια το ίδιο τα περισσότερα ντουζ σε πολύ κακή κατάσταση το νερό έσταζε.
Κουζίνα πολύ μικρή ανεπαρκής….ΧΑΜΟΣ κάθε μέρα
Ψυγεία ανεπαρκείς να μην ξέρεις που να βάλεις τα πράγματα σου.
Εστιατόριο αστείο πραγματικά. 45 λεπτα για club και εξυπηρετούσε μόνο εμένα.
Κάκιστο φαγητό
ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑΣΗ. Ντάλα ο ήλιος κάθε μέρα από 7.30.
Δεν έχει μαγαζί με τα απαραίτητα. Έπρεπε κάθε μέρα να κατεβαίνεις λιμάνι
Δεν έχει πάγο να αγοράσεις για τα δικά σου ψυγεία.

Θετικά είσαι στημένος μπροστά στη θάλασσα.
Ησυχία παρότι έχει μικρές ηλικίες το camping
Τοποθεσία
Παραλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Σεπτεμβρίου 2019
Αναχώρηση
23 Σεπτεμβρίου 2019
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.9
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.5
Αρχικά δεν γίνονται κρατήσεις στο κάμπινγκ της Σερίφου. 10 Αυγούστου φτάσαμε και γινόταν ο χαμός, οι άνθρωποι του κάμπινγκ απλώς μάς είπαν να στήσουμε όπου βρούμε και φυσικό επακόλουθο ήταν ο ένας να πατάει τη σκηνή του άλλου.
1. Οι ανδρικές τουαλέτες θα μπορούσαν να ήταν πιο καθαρές, ποτέ δεν μπήκα σε τουαλέτα που να μην είχε πεταμένα χαρτιά και γεμάτους κάδους.
2. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τίποτα στα κοινόχρηστα ψυγεία, αφού έκλεβαν τα πάντα. Δύο φορές μάς έκλεψαν ενώ είδαμε μπροστά στα μάτια μας να κλέβουν άτομα που δεν είχαμε δει καν μέσα στο κάμπινγκ.
3. Η κοινόχρηστη κουζίνα είναι μικρή και δεν θα την έλεγα καθαρή.
4. Για να πιει κάποιος καφέ το πρωί από το εστιατόριο του κάμπινγκ, πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 20 λεπτά. Πολύ κακό σέρβις ενώ οι τιμές του εστιατορίου (για τα όχι και πολλά φαγητά που είχε) ήταν τιμές ταβέρνας (χωριάτικη 7€, μικρό κουτάκι μπύρα 2,5€).
5. Δεν υπήρχε κάποια παρουσία από τους ανθρώπους του κάμπινγκ που να σε κάνει να νιώθεις ότι ενδιαφέρονται για την διαμονή σου εκεί.
6. 8€ το άτομο και 7€ η σκηνή είναι απαράδεκτες τιμές για κάμπινκγ, ειδικά όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο κάμπινγκ που ουσιαστικά δεν παρέχει τίποτα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 21 Αυγούστου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Αρχές καλοκαιριού πήρα τηλέφωνο για να κάνω κράτηση θέσης και μου είπαν ότι δεν γίνεται.Αυτό είναι και το μόνο-μάλλον-αρνητικό που μπορώ να βρω για αυτό το camping.Γιατί χωρίς κράτηση,ρισκάρει κανείς,να μείνει ξεκρέμαστος.
Μια μέρα πριν ταξιδέψω,τηλεφώνησα για να δω πώς είναι από κόσμο και η κοπέλα που απάντησε μου είπε"είμαστε γεμάτοι"Επαθα σοκ!
Τελικά μίλησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος μου είπς καθυσηχαστικά ότι "κάτι θα κάνουμε,δεν θα σας πετάξουμε στον δρόμο".
Αυτό για εισαγωγή.
Φτάνουμε μεσημέρι και αυτό που αντικρήζουμε δεν έχει προηγούμενο!!!
Σκηνές,όπου μπορεί κανείς να φανταστεί!Μέχρι και έξω από τις τουαλέτες και πάνω στο τσιμέντο.Εμάς μας έβαλαν σε έναν ανοιχτό χώρο που είναι για τροχόσπιτα(δεν υπήρχαν παρά μόνο 2-3)ενώ το άσχημο ήταν οτι δεν υπήρχε πουθενά σκιά και επειδή βρισκόταν στην άκρη του camping το χτυπούσε ο αέρας από παντού.
Δύο είναι οι επιλογές:Ή βρίζεις τους πάντες και τα πάντα,ή σκέφτεσαι διακοπές είμαι,ας περάσω καλά!
Εγώ σκέφτηκα το δεύτερο!
Ο ιδιοκτήτης γνωρίζοντας ότι οι διακοπές μας δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο,μας ενημέρωσε οτι δεν θα χρεώσει τα παιδιά μας(100 περίπου ευρώ κέρδος...δεν είναι και λίγα).
Αυτά τα αναφέρω γιατί είναι από τα λίγα μέρη που οι υπάλληλοι αλλά και οι ιδιοκτήτες συμπεριφέρονται άψογα.Φανταστείτε οτι το μπαρ λειτουργούσε μέχρι τις 11.00 περίπου με τη μουσική όλη τη μέρα σε επιτρεπτά επίπεδα,ότι έσβηναν τα φώτα στους κοινόχρηστους χώρους περίπου την ίδια ώρα σεβόμενοι πρώτοι απο όλους τους κατασκηνωτές και μια μέρα με 8 μποφώρ που κάποιος πήγε να ανάψει το κοινόχρηστο μπάρμπεκιου,μόνο που δεν τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές(υπήρχε αναρτημένη εντολή να μην χρησιμοποιηθει λόγω επικινδυνότητας).
Γεγονός:Πάνω στην παραλία!Νομίζω αυτό,τα λέέι όλα.Σε μια απλή,αλλά όμορφη παραλία με ομπρέλες,ξαπλώστρες και αιώρες.
Δεν υπάρχουν οριοθετημένοι χώροι για να στήσεις.Ο καθένας όπου βρει.Δεν υπάρχει ρεύμα στις θέσεις.Έχει πεντακάθαρη πισίνα ΜΕ ναυαγοσώστη.Οι τουαλέτες είναι καθαρές και έχουν πάντα σαπούνι,χαρτί και ζεστό νερό.
Ένα ψυγειάκι ακόμα θα ήταν χρήσιμο.Υπάρχει ψύκτης με πόσιμο νερό.Υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι με πάγκους και καθίσματα για φαγητό,κουβεντούλα και ο,τι άλλο θέλει ο καθενας.
Παντού υπάρχουν πολύμπριζα για να τα χρησιμοποιούν οι κατασκηνωτές.Κινητά τηλέφωνα έβλεπες παντού και δεν αναφέρθηκε ούτε μια περίπτωση κλοπής όσο είμασταν εκεί.Υπάρχουν ακόμα ντουλαπάκια που κλειδώνουν και διαθετει το καθένα από 3 μπρίζες αν κάποιος θέλει να έχει το δικό του,χωρίς χρέωση.
Στο χώρο της ρεσεψιόν υπάρχουν θυρίδες φύλλαξης για όποιον θέλει με πολύ μικρή χρέωση.
Το μπαρ λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τιμές...κανονικού μπαρ.
Το καφέ-εστιατόριο έχει τα πάντα:από πρωινά με ομελέτες και μαρμελάδες,μέχρι κρουασάν και τυρόπιτες,με τσιμπημένες τιμές(κρουασάν 2 ευρώ,ομελέτες 5 ευρώ,τοστ 2,5 ευρώ)μέχρι κανονικά φαγητά οι τιμές των οποίων είναι περίπου 1 ευρώ χαμηλότερες από τις τιμές των εστιατορίων.Παρ όλα αυτά,οι μερίδες είναι γενναίες και άνετα χορταίνουν δύο με ένα πιάτο.Παραφωνία τα αναψυκτικά(2,5 ευρώ!!!).
Το μίνι μάρκετ,πραγματικά δεν λείπει.Βρίσκει κανείς τα πάντα σε έναν από τους δυο παραπάνω χώρους.
Χώρος για πλύσιμο και με πλυντήριο με απορρυπαντικό που υπήρχε ήδη εκεί.
Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με τηγάνια,κατσαρόλες,μπρίκια,σαπούνια,σφουγγάριαμ και ηλεκτικές κουζίνες για μαγείρεμα.
Πάρκινγκ φυλασόμενο για τα αυτοκίνητα εκτός του κάμπινγκ.Περπάτημα 5 λεπτών και βρίσκεσαι στο λιμάνι.
Βανάκι για ματαφορά από /προς λιμάνι.
Δεδομένου του ότι είμασταν Αύγουστο σε ένα μέρος που η πληρότητά του έφτανε σίγουρα το 300% μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.
Νομίζω ότι είναι το πιό όμορφο κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί και το πιο οργανωμένο.
Τέλος,να σημειώσω οτι φτάνοντας τελευταία μέρα στο ταμείο για να πληρώσω,ανακάλυψα ότι μας είχαν κάνει επιπλέον εκπτωση στο λογαριασμό.Ε,δεν είναι και λίγο να δίνεις για διαμονή μόνο 20 ευρώ την μέρα...
Να πάτε!Με παιδιά,με σκυλιά,με γατία,με φίλους...με ό,τι θέλει ο καθένας.Θα περάσετε τέλεια!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 29 Ιουλίου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Αν κάπως φασαριοζικο λόγω μικρών παιδιών είναι καθαρό και σε καλή τοποθεσία. Πολύ κοντά στο λιμάνι με καλή παραλία μπροστά. Καλούτσικο εστιατόριο με φαγητό όμως περιορισμένο σε μενού

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
17 Ιουλίου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 23 Αυγούστου, 2018)
Το καμπινκ αυτο εχει αρκετα καλη και μεγαλη παραλια με πολλα δεντρα για αραγμα και σκια. Προς την αριστερη μερια εχει και ενα λοφακι που βγαζει στο λιμανι για προμηθειες απο σουπερμαρκετ. Συμπαθητικο το λιμανι και αρκετα ωραια η χωρα πανω που ομως ειναι μικρη.
Τα μπανια και οι τουαλλετες σε καλη κατασταση.
Αρκετα πραγματα και στο μινιμαρκετ.
Ο χωρος ομως του καμπινκ ειναι καπως πηγμενος με αρκετες σκηνες γυρω-γυρω.
Υπηρξε και θεμα με φιδι που ηταν σε κοντινη αποσταση απο την σκηνη μας. Το ειχε δει ο γειτονας κατασκηνωτης που σεξοβογκουσαν καπως ψιλοβαρετα νωρις το πρωι..
Υπαρχουν και πολλες σαυρες. Τα στρεσσαρισμενα γκρουπ των γαλλων δεν τα ειδαμε παντως ποτε να ερχονται.
Υπαρχει ωραιο μπαρ με λιγακι τσιμπημενες τις τιμες και εστιατοριο εκει γυρω. Καποιες φορες φερνουν και τιποτα μικρα μουσικσ συνολα για ζωντανη μουσικη.
Ομως περναει σε αποσταση αναπνοης και η συγκοινωνια με τα καραβια. Σε λιγοτερο απο 450 μετρα απο την ακτη.. Οποτε και να βουτηξα στην θαλασσα δεν ειδα ψαρια.. Υπαρχει αλλη παραλξα προς τα δεξια και πανω που ομως εχει πλακες πετρες που ειναι επικινδυνες. Οστοσο αρκετα ερημικα ειναι εκει. Το καμπινκ προσφερει και μεταφορες με το βανακι τους σε παραλιες οπως το γανεμα αλλα μπορει και να ξεχασει ο οδηγος τους να σε παρει πισω στο καμπινκ οταν εχει δει οτι εχει μαζεψει τα περισσοτερα ατομα ενω εχουν μεινει και αλλα στην παραλια επειδη τους αρεσει. Εχει βγει γενικα βρωμα οτι η σεριφος εχει προβλημα με τις οδικες μεταφορες και οτι δεν τους νοιαζει να κανουν και κατι για αυτο το θεμα. Τα κινητα κλπ μονο στην ρεσεψιον για φορτιση.
Γενικα η σεριφος δεν εχει και να πει πολλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
27 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4664

Yesterday 7346

Week 4664

Month 199857

All 12908492

Αυτή τη στιγμή online 223 επισκέπτες και 2 μέλη

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4664

Yesterday 7346

Week 4664

Month 199857

All 12908492

Αυτή τη στιγμή online 222 επισκέπτες και 2 μέλη

Kubik-Rubik Joomla! Extensions