ΚΟΡΑΛΛΙ

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Λιβαδάκια, Σέριφος
Τηλέφωνο
22810-51500
Ιστοσελίδα
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

113 reviews
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.2(113)
Καθαριότητα
 
3.9(111)
Παροχές
 
3.6(112)
Τοποθεσία
 
4.4(112)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
5.0
Το Κάμπινγκ αυτό ,έχει ένα μπιτς μπαρ,πισίνα,τουαλέτες και χώρο για να μείνεις. Φέτος έκανε μια επέκταση με αποτέλεσμα να μπορεί να φιλοξενήσει πολύ περισσότερο κόσμο. Φτάνοντας λοιπόν, μας δείχνουν τον χώρο για να στήσουμε . Με σκηνή οικογενειακή , ο χώρος είναι ελαφρος μικρότερος από τη σκηνή μας. Τα πασαλακια είναι αδύνατο να καρφωθούν,στραβωσαν πάνω από είκοσι, αγοράσαμε καινούρια. Η πλάκα ειναι πως όταν ζητήσαμε να μας δείξουν άλλο χώρο για να στήσουμε ,ενώ υπήρχε άφθονος χώρος κάτω από κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια,οι υπάλληλοι μας είπαν πως εκεί είναι δύσκολο. Φυσικά ακριβώς δίπλα έμενε η κόρη του ιδιοκτήτη και ο λόγος ήταν πως θα κόβαμε τη θέα από τα ενοικιαζόμενα. Γενικώς το Κάμπινγκ η μόνη παροχή που έχει είναι να χρησιμοποιεις την πισίνα δωρεάν κάτι που ενδιέφερε μόνο την εννιαχρονη κόρη μου. Επίσης μπορείς να βάλεις το αμάξι εντός του χώρου για να φορτώσεις και ξεφορτωσεις αλλά όταν έριξα λίγο νερό στο παράθυρο μου είπαν πως απαγορεύεται.Γενικως το Κάμπινγκ αυτό απευθύνεται σε ηλικίες 20-30 , το προσωπικό έχει ένα περίεργο ηφος ,μετά από εντολή φαντάζομαι, είναι ίσως το χειρότερο που έχω πάει , ο ιδιοκτήτης πρέπει να αποφασίσει αν θέλει κάμπινγκ ή δωμάτια. Απογοήτευση για ένα κάμπινγκ με καλό όνομα αλλά μάλλον σε κάποιο άλλο σύμπαν μπορεί να το είχε. Απαράδεκτοι, από του χρόνου καλό ειναι να βάλουν ταμπέλα απαγορεύεται σε οικογένειες. Μπορώ να αναφέρω και άλλα χαρακτηριστικά ,αλλά γενικά αν οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν καταλάβουν πως απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε σκλάβους που πάνε διακοπές τότε εύκολα μπορεί η σημερινή ευημερία να γίνει μελλοντική μιζερια

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ
(Ενημερώθηκε: 01 Αυγούστου, 2021)
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Εξαιρετική τοποθεσία, σε μία από τις ωραιότερες παραλίες της Σερίφου. Πολύ καλές υποδομές και εξυπηρετικό προσωπικό σε ό,τι και αν ζητήσαμε. Σε κάποια στιγμή που προέκυψε ένα θέμα υγείας, η εξυπηρέτηση ήταν άμεση τόσο στο να βρούμε ιατρική φροντίδα όσο και να μας εξυπηρετήσουν με κάποιες παροχές που ζητήσαμε (χρειαστήκαμε ένα κρεβάτι μέσα στη σκηνή για λόγους οσφυαλγίας). Στην πισίνα υπάρχει ναυαγοσώστης, η οποία είναι "άγρυπνο" μάτι για όλα τα παιδιά. Η σκιά είναι ικανοποιητική, όπως και η καθαριότητα που είναι συνεχής. Μόνο καλά λόγια και ένα μεγάλο ευχαριστώ!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
15 Ιουλίου 2021
Αναχώρηση
25 Ιουλίου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πήγα το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου κι έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος.Οι υπάλληλοι του κάμπινγκ καθάριζαν συνεχώς.Στα πολύ συν(για μένα)οτι δεν μπαίνουν αυτοκίνητα μέσα.Είχα κλείσει στον τομέα με πολύ σκιά (φυσική,όχι καλαμωτές)και ήταν πολύ όμορφα.Η παραλία που είναι μπροστά στο κάμπινγκ είναι πολύ καλή .

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
18 Ιουλίου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.1
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
0.5
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
3.0
Κακή πληροφόρηση των πελατών τηλεφωνικά.
Πάρα πολύ κόσμο ΦΑΒΕΛΑ πραγματικά. Όταν είσαι πλήρης λες στο τηλέφωνο είμαστε πλήρης και όχι ελατέ θα σας βολέψουμε. Δεν εχεις την πολυτέλεια να φύγεις από το νησί.
Χωρίς ρεύμα ο χώρος τον σκηνών και καθόλου φωτισμό την νύχτα.
Τουαλέτες σε ψιλό καλή κατάσταση αν και τούρκικη – μπάνια το ίδιο τα περισσότερα ντουζ σε πολύ κακή κατάσταση το νερό έσταζε.
Κουζίνα πολύ μικρή ανεπαρκής….ΧΑΜΟΣ κάθε μέρα
Ψυγεία ανεπαρκείς να μην ξέρεις που να βάλεις τα πράγματα σου.
Εστιατόριο αστείο πραγματικά. 45 λεπτα για club και εξυπηρετούσε μόνο εμένα.
Κάκιστο φαγητό
ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑΣΗ. Ντάλα ο ήλιος κάθε μέρα από 7.30.
Δεν έχει μαγαζί με τα απαραίτητα. Έπρεπε κάθε μέρα να κατεβαίνεις λιμάνι
Δεν έχει πάγο να αγοράσεις για τα δικά σου ψυγεία.

Θετικά είσαι στημένος μπροστά στη θάλασσα.
Ησυχία παρότι έχει μικρές ηλικίες το camping
Τοποθεσία
Παραλία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Σεπτεμβρίου 2019
Αναχώρηση
23 Σεπτεμβρίου 2019
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
1.9
Σκιά
 
3.0
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.5
Αρχικά δεν γίνονται κρατήσεις στο κάμπινγκ της Σερίφου. 10 Αυγούστου φτάσαμε και γινόταν ο χαμός, οι άνθρωποι του κάμπινγκ απλώς μάς είπαν να στήσουμε όπου βρούμε και φυσικό επακόλουθο ήταν ο ένας να πατάει τη σκηνή του άλλου.
1. Οι ανδρικές τουαλέτες θα μπορούσαν να ήταν πιο καθαρές, ποτέ δεν μπήκα σε τουαλέτα που να μην είχε πεταμένα χαρτιά και γεμάτους κάδους.
2. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τίποτα στα κοινόχρηστα ψυγεία, αφού έκλεβαν τα πάντα. Δύο φορές μάς έκλεψαν ενώ είδαμε μπροστά στα μάτια μας να κλέβουν άτομα που δεν είχαμε δει καν μέσα στο κάμπινγκ.
3. Η κοινόχρηστη κουζίνα είναι μικρή και δεν θα την έλεγα καθαρή.
4. Για να πιει κάποιος καφέ το πρωί από το εστιατόριο του κάμπινγκ, πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 20 λεπτά. Πολύ κακό σέρβις ενώ οι τιμές του εστιατορίου (για τα όχι και πολλά φαγητά που είχε) ήταν τιμές ταβέρνας (χωριάτικη 7€, μικρό κουτάκι μπύρα 2,5€).
5. Δεν υπήρχε κάποια παρουσία από τους ανθρώπους του κάμπινγκ που να σε κάνει να νιώθεις ότι ενδιαφέρονται για την διαμονή σου εκεί.
6. 8€ το άτομο και 7€ η σκηνή είναι απαράδεκτες τιμές για κάμπινκγ, ειδικά όταν πρόκειται για το συγκεκριμένο κάμπινγκ που ουσιαστικά δεν παρέχει τίποτα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 21 Αυγούστου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Αρχές καλοκαιριού πήρα τηλέφωνο για να κάνω κράτηση θέσης και μου είπαν ότι δεν γίνεται.Αυτό είναι και το μόνο-μάλλον-αρνητικό που μπορώ να βρω για αυτό το camping.Γιατί χωρίς κράτηση,ρισκάρει κανείς,να μείνει ξεκρέμαστος.
Μια μέρα πριν ταξιδέψω,τηλεφώνησα για να δω πώς είναι από κόσμο και η κοπέλα που απάντησε μου είπε"είμαστε γεμάτοι"Επαθα σοκ!
Τελικά μίλησα με τον ιδιοκτήτη ο οποίος μου είπς καθυσηχαστικά ότι "κάτι θα κάνουμε,δεν θα σας πετάξουμε στον δρόμο".
Αυτό για εισαγωγή.
Φτάνουμε μεσημέρι και αυτό που αντικρήζουμε δεν έχει προηγούμενο!!!
Σκηνές,όπου μπορεί κανείς να φανταστεί!Μέχρι και έξω από τις τουαλέτες και πάνω στο τσιμέντο.Εμάς μας έβαλαν σε έναν ανοιχτό χώρο που είναι για τροχόσπιτα(δεν υπήρχαν παρά μόνο 2-3)ενώ το άσχημο ήταν οτι δεν υπήρχε πουθενά σκιά και επειδή βρισκόταν στην άκρη του camping το χτυπούσε ο αέρας από παντού.
Δύο είναι οι επιλογές:Ή βρίζεις τους πάντες και τα πάντα,ή σκέφτεσαι διακοπές είμαι,ας περάσω καλά!
Εγώ σκέφτηκα το δεύτερο!
Ο ιδιοκτήτης γνωρίζοντας ότι οι διακοπές μας δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο,μας ενημέρωσε οτι δεν θα χρεώσει τα παιδιά μας(100 περίπου ευρώ κέρδος...δεν είναι και λίγα).
Αυτά τα αναφέρω γιατί είναι από τα λίγα μέρη που οι υπάλληλοι αλλά και οι ιδιοκτήτες συμπεριφέρονται άψογα.Φανταστείτε οτι το μπαρ λειτουργούσε μέχρι τις 11.00 περίπου με τη μουσική όλη τη μέρα σε επιτρεπτά επίπεδα,ότι έσβηναν τα φώτα στους κοινόχρηστους χώρους περίπου την ίδια ώρα σεβόμενοι πρώτοι απο όλους τους κατασκηνωτές και μια μέρα με 8 μποφώρ που κάποιος πήγε να ανάψει το κοινόχρηστο μπάρμπεκιου,μόνο που δεν τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές(υπήρχε αναρτημένη εντολή να μην χρησιμοποιηθει λόγω επικινδυνότητας).
Γεγονός:Πάνω στην παραλία!Νομίζω αυτό,τα λέέι όλα.Σε μια απλή,αλλά όμορφη παραλία με ομπρέλες,ξαπλώστρες και αιώρες.
Δεν υπάρχουν οριοθετημένοι χώροι για να στήσεις.Ο καθένας όπου βρει.Δεν υπάρχει ρεύμα στις θέσεις.Έχει πεντακάθαρη πισίνα ΜΕ ναυαγοσώστη.Οι τουαλέτες είναι καθαρές και έχουν πάντα σαπούνι,χαρτί και ζεστό νερό.
Ένα ψυγειάκι ακόμα θα ήταν χρήσιμο.Υπάρχει ψύκτης με πόσιμο νερό.Υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι με πάγκους και καθίσματα για φαγητό,κουβεντούλα και ο,τι άλλο θέλει ο καθενας.
Παντού υπάρχουν πολύμπριζα για να τα χρησιμοποιούν οι κατασκηνωτές.Κινητά τηλέφωνα έβλεπες παντού και δεν αναφέρθηκε ούτε μια περίπτωση κλοπής όσο είμασταν εκεί.Υπάρχουν ακόμα ντουλαπάκια που κλειδώνουν και διαθετει το καθένα από 3 μπρίζες αν κάποιος θέλει να έχει το δικό του,χωρίς χρέωση.
Στο χώρο της ρεσεψιόν υπάρχουν θυρίδες φύλλαξης για όποιον θέλει με πολύ μικρή χρέωση.
Το μπαρ λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με τιμές...κανονικού μπαρ.
Το καφέ-εστιατόριο έχει τα πάντα:από πρωινά με ομελέτες και μαρμελάδες,μέχρι κρουασάν και τυρόπιτες,με τσιμπημένες τιμές(κρουασάν 2 ευρώ,ομελέτες 5 ευρώ,τοστ 2,5 ευρώ)μέχρι κανονικά φαγητά οι τιμές των οποίων είναι περίπου 1 ευρώ χαμηλότερες από τις τιμές των εστιατορίων.Παρ όλα αυτά,οι μερίδες είναι γενναίες και άνετα χορταίνουν δύο με ένα πιάτο.Παραφωνία τα αναψυκτικά(2,5 ευρώ!!!).
Το μίνι μάρκετ,πραγματικά δεν λείπει.Βρίσκει κανείς τα πάντα σε έναν από τους δυο παραπάνω χώρους.
Χώρος για πλύσιμο και με πλυντήριο με απορρυπαντικό που υπήρχε ήδη εκεί.
Κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με τηγάνια,κατσαρόλες,μπρίκια,σαπούνια,σφουγγάριαμ και ηλεκτικές κουζίνες για μαγείρεμα.
Πάρκινγκ φυλασόμενο για τα αυτοκίνητα εκτός του κάμπινγκ.Περπάτημα 5 λεπτών και βρίσκεσαι στο λιμάνι.
Βανάκι για ματαφορά από /προς λιμάνι.
Δεδομένου του ότι είμασταν Αύγουστο σε ένα μέρος που η πληρότητά του έφτανε σίγουρα το 300% μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.
Νομίζω ότι είναι το πιό όμορφο κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί και το πιο οργανωμένο.
Τέλος,να σημειώσω οτι φτάνοντας τελευταία μέρα στο ταμείο για να πληρώσω,ανακάλυψα ότι μας είχαν κάνει επιπλέον εκπτωση στο λογαριασμό.Ε,δεν είναι και λίγο να δίνεις για διαμονή μόνο 20 ευρώ την μέρα...
Να πάτε!Με παιδιά,με σκυλιά,με γατία,με φίλους...με ό,τι θέλει ο καθένας.Θα περάσετε τέλεια!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 29 Ιουλίου, 2019)
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.0
Αν κάπως φασαριοζικο λόγω μικρών παιδιών είναι καθαρό και σε καλή τοποθεσία. Πολύ κοντά στο λιμάνι με καλή παραλία μπροστά. Καλούτσικο εστιατόριο με φαγητό όμως περιορισμένο σε μενού

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
17 Ιουλίου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 23 Αυγούστου, 2018)
Το καμπινκ αυτο εχει αρκετα καλη και μεγαλη παραλια με πολλα δεντρα για αραγμα και σκια. Προς την αριστερη μερια εχει και ενα λοφακι που βγαζει στο λιμανι για προμηθειες απο σουπερμαρκετ. Συμπαθητικο το λιμανι και αρκετα ωραια η χωρα πανω που ομως ειναι μικρη.
Τα μπανια και οι τουαλλετες σε καλη κατασταση.
Αρκετα πραγματα και στο μινιμαρκετ.
Ο χωρος ομως του καμπινκ ειναι καπως πηγμενος με αρκετες σκηνες γυρω-γυρω.
Υπηρξε και θεμα με φιδι που ηταν σε κοντινη αποσταση απο την σκηνη μας. Το ειχε δει ο γειτονας κατασκηνωτης που σεξοβογκουσαν καπως ψιλοβαρετα νωρις το πρωι..
Υπαρχουν και πολλες σαυρες. Τα στρεσσαρισμενα γκρουπ των γαλλων δεν τα ειδαμε παντως ποτε να ερχονται.
Υπαρχει ωραιο μπαρ με λιγακι τσιμπημενες τις τιμες και εστιατοριο εκει γυρω. Καποιες φορες φερνουν και τιποτα μικρα μουσικσ συνολα για ζωντανη μουσικη.
Ομως περναει σε αποσταση αναπνοης και η συγκοινωνια με τα καραβια. Σε λιγοτερο απο 450 μετρα απο την ακτη.. Οποτε και να βουτηξα στην θαλασσα δεν ειδα ψαρια.. Υπαρχει αλλη παραλξα προς τα δεξια και πανω που ομως εχει πλακες πετρες που ειναι επικινδυνες. Οστοσο αρκετα ερημικα ειναι εκει. Το καμπινκ προσφερει και μεταφορες με το βανακι τους σε παραλιες οπως το γανεμα αλλα μπορει και να ξεχασει ο οδηγος τους να σε παρει πισω στο καμπινκ οταν εχει δει οτι εχει μαζεψει τα περισσοτερα ατομα ενω εχουν μεινει και αλλα στην παραλια επειδη τους αρεσει. Εχει βγει γενικα βρωμα οτι η σεριφος εχει προβλημα με τις οδικες μεταφορες και οτι δεν τους νοιαζει να κανουν και κατι για αυτο το θεμα. Τα κινητα κλπ μονο στην ρεσεψιον για φορτιση.
Γενικα η σεριφος δεν εχει και να πει πολλα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
27 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
5.0
Τρίτη φορά και φαρμακερή(απογοητευση).Παροτι η καθαριότητα, η θεση του και οι παροχες του μου είχαν μείνει αξεχαστες, ενα περιστατικο κλοπης σε συνδυασμο με μια συμπεριφορά των υπαλλήλων που "πάντρευε" γαϊδουριά και βαρεμάρα, με οδήγησαν στη χαμηλή αυτή βαθμολογία.Έχοντας έρθει απο φοιτητής έως πατέρας, οι απαιτήσεις που ειχα/έχω άλλαξαν δραματικά.Το να είναι καθαρό(με προσπάθεια), δε συγκρίνεται με το να είναι ασφαλές(το ιδιο προσωπικό που παρελειψε να μου πει για τις θυρίδες φόρτισης με ενημερωσε για το πλήθος περιστατικών κλόπων (φέτος κιόλας).Κρίμα κρίμα κρίμα για το παλαι ποτέ διαμάντι(και πλέον μόνο ποτέ) των camping στην Ελλάδα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
13 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Πρώτη φορά camping και δικαιώθηκα απολυτα για την επιλογή. Πολυ ωραίος χώρος,κοντά στο λιμάνι (10' με τα πόδια) και ακριβώς διπλα στην θάλασσα. Αρκετά καθαρές τουαλέτες,οι καθαρίστριες ήταν συνεχως απ'εξω απο το πρωι μεχρι το απόγευμα, τα περισσότερα μέλη του προσωπικού ήταν άκρως ευγενικά και εξυπηρετικά. Παρόλο που επισκέφτηκα το camping σε περίοδο που θεωρείται "hot", τις 2-3 πρωτες μερες του Αυγούστου υπηρχαν αρκετοί χώροι να στήσεις την σκηνη σου,αλλα οσο περνουσαν οι μερες ερχοντουσαν περισσοτεροι ανθρωποι με αποτελεσμα να στηνονται σκηνές μεχρι και σε σημεια που δεν υπήρχε καθόλου σκιά. Γενικά το camping καλύπτεται απο ψηλα δέντρα που προσφέρουν ικανοποιητική σκιά (σίγουρα το μεσημέρι δεν θα γλυτώσεις τον ήλιο όμως),απλά αν πας μετα τις 5 Αυγούστου υπαρχουν πολλες πιθανότητες να καταληξεις σε σημειο που να μην εχει καν δεντρα τριγύρω και να ταλαιπωρηθείς απο τον ηλιο.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
01 Αυγούστου 2018
Αναχώρηση
08 Αυγούστου 2018
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Online E-Campers

Today 4538

Yesterday 7387

Week 35944

Month 187232

All 7947828

Αυτή τη στιγμή online 216 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4538

Yesterday 7387

Week 35944

Month 187232

All 7947828

Αυτή τη στιγμή online 215 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions