ΑΣΤΕΡΙΑΣ

Hot

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση
Καστροσυκιά, Πρέβεζα
Τηλέφωνο
26820-54098
Ιστοσελίδα
Δείτε το στο χάρτη

Χάρτης

Εναλλαγή Εκκίνηση/Προορισμός

>Βαθμολογίες αξιολογητών

21 reviews
2 αστέρια
 
0%
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Σκιά
 
4.5(21)
Καθαριότητα
 
3.6(21)
Παροχές
 
3.3(21)
Τοποθεσία
 
4.5(21)
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις Δείτε τις πιο χρήσιμες
Σκιές, σκιές, σκιές και σκιές!
(Ενημερώθηκε: 24 Αυγούστου, 2022)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Το κάμπινγκ βρίσκεται στην παραλία δίπλα από την Καστροσυκιά (μετά το "Πήδημα Κυράς" ). Ο δρόμος είναι βατός μέχρι το κάμπινγκ εάν είσαι με Ι.Χ.. Εάν ωστόσο επιλέξεις να πας με τροχόσπιτο μάλλον θα δυσκολευτείς σε κάποια σημεία (ωστόσο από ότι είδα ο ιδιοκτήτης είναι προθυμος να βοηθήσει τέτοιες παράξενες ρυμουλκήσεις κλπ.).

Οι Θέσεις: Πρέπει να είναι ίσως ένα από τα πλέον σκιερά κάμπινγκ που έχω μείνει. Παρότι έχει ελιές, αυτές είναι πολύ ψηλές και σε συνδυσμό με αρκετά δέντρα κέδρων (στις μπροστινές θέσεις κυρίως), κάποια διασπαρτα πεύκα και ευκάλυπτους, προσφέρει πολύ σκιερές θέσεις (δε γίνεται να μη βρεις θέση που να χει σκιά να εκμεταλευτείς). Μπορείς να κλείσεις θέση αλλά όχι συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, λόγο της θέσης του κάμπινγκ και των δέντρων, νομιζω δε θα αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα

Οι Παροχές:

-Ταβέρνα: Υπάρχει ένα εστιατόριο με σχετικά καλές τιμές - όχι τις χαμηλότερες αλλά δε σε τσούζει πολύ... Λειτουργεί 3 ώρες το μεσημέρι και πάλι μετά το βράδυ από τις 7 ή 8 νομίζω μέχρι τις 11:00... Μπορείς να πάρεις και φαγητό "take away" στη σκηνή αν θες. Από το εστιατόριο μπορείς να πάρεις καφέ, κάποιο ποτό, παγωτά και μπύρες/νερά/αναψυκτικά.

-Μπάνια-Τουαλέτες: Έχει τοποθετημένα μπανια σε 3-4 σημεία μέσα στο κάμπινγκ με ειδικό χώρο για ντους για ΑΜΕΑ. Για οικονομία νερού οι μπαταρίες λειτουργούν με κουμπί (εκτός από τα μπανια κοντά στα ψυγεία) που πατάς και τρέχει το νερό για κάποιο διαστημα 20-30 δευτερόλεπτα και πατώντας το ανα τακτα χρονικά διαστήματα έχεις συνεχή ροή. Δυστυχώς σε κάποια ντους αυτό είχε χαλάσει και έπρεπε (Αδυνατο) να κρατας το κουμπί με το ενα χερι πατημένο και με το άλλο να πλένεσαι. Υποθέτω ότι απλώς δεν είχαν ενημερωθεί οι ιθύνοντες για να το διορθώσουν (δεν πιστεύω να το αγνόησαν αν τους αναφέρθηκε). Οι τουαλέτες καθαρίζονταν τακτικά μεσα στη μέρα και εάν συνδυάσεις και τη σωστή συμπεριφορά των κατασκηνωτών, νομίζω ότι διατηρούνταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Μειονέκτημα το ότι δεν υπήρχε σαπούνι στις σαπουνοθήκες στο μπάνιο (τουλάχιστον για ενα πλύσιμο χεριών πρέπει να υπάρχιε πάντα σαπούνι). Επίσης, για να κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό πρέπει να πας νωρίς στα ντους (6-7 το απόγευμα) γιατί από ότι φαίνεται το boiler δεν ήταν αρκετό να καλύψει τους κατασκηνωτές ή κάτι θέμα είχε και δεν προλάβαινε (!) να ζεστάνει το νερό έστω και πιο αργά το βράδυ.

-Μινι Μάρκετ : Δε διαθέτει μινι-μάρκετ. Πρέπει να μετακινηθείς στο διπλανό χωριό (2-3 χλμ) ή στο Κανάλι στον Χασάκη που έχει τα πάντα ή Πρέβεζα για LIDL-AB-Σκλαβενίτη κλπ. Κρέατα εμείς πήραμε από το ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ (12 χλμ) που έχει τα πάντα σε νωπά κρέατα αλλά και take away της ώρας κλπ.. Κάθε πρωί ερχόταν φούρναρης (η μάλλον... φουρνάρισσα, η Χρυσή ) με βανάκι για ψωμι, μπουγάτσες, ντονατς, κρουσαν, γάλα κλπ. (από 8:30 μέχρι 9:30)

-Ψυγεία: Έχει τρία ψυγεία βιτρινα (όπως του περιπτέρου) και μία βούτα παγωτών. Στα ψυγεία (και μπράβο για αυτό) σου δίνουν ένα κουτί με το νούμερο της θέσης σου και έχεις εκεί μέσα τα πράγματα σου χωρίς να γίνεται το μπάχαλο που έχουν άλλα καμπινγκ (σε άλλα βλέπεις χύμα πράγματα στα ψυγεία, γάλατα να τρέχουν, φρούτα να στάζουν κλπ κλπ.). Εδώ, λόγω των κουτιών ήταν εξαιρετική η κατάσταση. Στον καταψύκτη επικρατούσε λίγο πανικός αλλά ήταν οριακά αρκετός για το πλήθος των κατασκηνωτών τον 15αύγουστο. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει να παγώσει νερό ή τρόφιμα από το ανοιξε-κλείσε όλη μέρα.

-Κάδοι σκουπιδιών: Υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών στην είσοδο του κάμπινγκ μόνο. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα στο κάμπινγκ άλλοι μικρότεροι κάδοι για να γίνεται "μεταφόρτωση" από αυτούς στους κεντρικούς. Πρέπει τα σκουπίδια να τα πηγαίνεις στους κάδους της εισόδου. Επίσης, δεν υπάρχουν κάδοι στην παραλία. Ωστόσο, λόγω της πολύ καλής συμπεριφοράς των κατασκηνωτών... η παραλία ήταν πεντακάθαρη απο σκουπίδια και το κάμπινγκ επίσης. Και αυτό οφείλεις να το αναγνωρίσεις (στους ίδιους μας τους εαυτούς).

Παραλία: Η παραλία αμμουδερή στο πίσω μέρος με πολύ μικρά πετραδάκια στο μπροστινό που βαθαίνει σχετικά γρήγορα. Κυμματώδης τις περισσότερες ώρες της ημέρας (όταν φρεσκάρει ειδικά από το μεσημέρι). Τα πράγματα μας (ορισμένα) τα αφήναμε στην παραλία (ομπρέλα, καρεκλάκια κλπ) χωρίς να τα πειράξει κανείς.

Πάρκινγκ: Υπάρχει δυνατότητα να έχεις το αμάξι σου "μπάστακα" δίπλα σου (ανάλογα φυσικά τη θέση) ή να το αφήσεις εκτός κάμπινγκ (υπάρχει πλευρά του κάμπινγκ "εκτός θέσεων" που όμως είναι πολύ κοντά σε αρκετές θέσεις αν θες να το αφήσεις.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ: Ευγενέστατοι, χωρίς κλασσικές επάρσεις και ύφος ότι "μας ανήκει το κάμπινγκ". Εξαιρετικοί άνθρωποι και πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου ζητήσαμε!

Ιδιοκτήτες: Η πρώτη συζήτηση με την Ελίνα έδειξε ότι ήταν πρόθυμη να βοηθήσει στο βαθμό που είναι εφικτό και να ακούσει τις παραξενιές που έχεις. Δεν μπορεί να τις ικανοποιήσει όλες, αλλά θα προσπαθήσει. Εμείς αυτό εισπράξαμε και όταν ζητήσαμε να μετακινηθούμε λόγω της βροχής που μας "επληξε" ένα απόγευμα. Πρόθυμα μας υπέδειξε άλλες ελεύθερες θέσεις και καταλήξαμε να έχουμε το πιο "σκανδαλώδες μπαλκόνι του κάμπινγκ" κατά το φίλο Γεώργιο από την "Gang του Bang του Camp" (inside joke). Θα τη βρείτε στο εστιατόριο να σερβίρει, να τιμολογεί, να υποδέχεται κατασκηνωτές, να οδηγεί στις θέσεις, να ελέγχει καθαριότητες κλπ. Μπράβο Ελίνα... και καλό κουράγιο.

Καλό θα είναι να ξέρει, όποιος επιλέγει την Ηπειρο για κάμπινγκ ότι.... ήπειρος είναι... θα ρίξει και καμιά βροχή (κι εμείς φάγαμε 2 μέρες). Συνεπώς, να επιλέξει θέση όταν πάει στο κάμπινγκ έχοντας κατά νου ότι μπορεί και να βρέξει (ας δει κλίσεις στις θέσεις, τι μπορεί να έχει πρόχειρο για να σκεπάσει κουζινάκια, πολύπριζα κλπ.).

------------- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ -----------------
1) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΥΓΕΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (2) ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (ή έστω να έχουμε π.χ. 1 μεγάλο κι 1 μικρό)

2) ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ

3) ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ "ΚΟΥΜΠΙΩΝ" ΣΤΑ ΝΤΟΥΣ

Καλή αντάμωση το 2023!!!!!


ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
20 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
4.5
Πολύ ωραίο κάμπινγκ...μικρό, όλα προσιτά (ταβέρνα, παραλία, τουαλέτες). Χαλαρός κόσμος. Καθαρό, καλές σκιές...στα μείον συγκαταλέγονται το ότι δεν έχει μίνι μάρκετ (ερχεται φούρνος παρολαυτα καθε μέρα) και δεν έχει λίγη καλή μουσική στο μπαράκι...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.5
Θετικά
Αρκετά ψηλές ελιές με την καλύτερη σκιά που έχω βρει σε Camping.
Τεράστια αμμουδερή παραλία
Πεντακάθαρη θάλασσα.
Δεν διασχίζεις δρόμο για να πας στην παραλία.
Η θέση του Camping αρκετά όμορφη
Η θέση της σκηνής πολύ καλή.
Οι τουαλέτες ήταν πάντα καθαρές. (παρόλο που είδα να τα καθαρίζουν μόνο το πρωι.)
Το προσωπικό του Camping πολύ εξυπηρετικό.

Αρνητικά
Πρώτη φορά μου χρεώνουν παιδί σε τιμή ενήλικα. Άλλα Camping θεωρούν παιδί μέχρι και 14 ετών, ο Αστερίας μέχρι τα 9.
Δεν έχει μινι μαρκετ με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχεις εκτός του camping για το παραμικρό που θα χρειαστείς. Συνοικιακό μαρκετ στα 2χλμ, Σούπερ μαρκετ στα 18χλμ.
Κάθε πρωι ερχόταν το φορτηγάκι του φούρνου αλλά άμα ήσουν τελευταίος στην ουρά το πιο πιθανόν να μην βρεις αυτό που θες και δεν δέχεται κάρτα.
Δεν έχει WiFi
Αρκετή φασαρία από τα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και μετά τις 01:00,

Για μελλοντικούς κατασκηνωτές
Δείτε που είναι η θέση που θέλετε να κατασκηνώσετε και ρωτήστε που μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητο. Εγω είχα την ατυχία (ελλιπής πληροφόρηση) να πληρώνω για θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου ενώ στα 20μ από τη σκηνή μου (εντός του camping) ήταν δωρεάν.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Αυγούστου 2021
Αναχώρηση
27 Αυγούστου 2021
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά άνω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
ΘΕΤΙΚΑ:

1. Το Camping είναι μέσα σε ένα δάσος γεμάτο Ελιές, ακριβώς δίπλα στη παραλία.
2. Η τοποθεσία είναι ήσυχη, πανέμορφη, μοναδική και "απομονωμένη". Δεν περνάει δρόμος απο εκεί κοντά.
3. Ο δρόμος απο το camping οδηγεί σε ένα οικισμό (2 λεπτά με το αμάξι) στον οποίο μπορείτε να πάρετε προμήθειες. Αν οδηγήσετε για 1 λεπτό ακόμη, βγαίνετε στην εθνική οδό, όπου μπορείτε να πάτε προς Πρέβεζα ή Πάργα.
4. Το Camping διαθέτει εστιατόριο με εξαιρετικό φαγητό.
5. Υπάρχουν καθαρές τουαλέτες και ντους στον χώρο του camping και επιπλέον ντους στη παραλία.
6. Η παραλία είναι πεντακάθαρη, ευρύχωρη και το νερό μια σκέτη απόλαυση.
7. Μπορείς να έρθεις να μείνεις με τη σκηνή σου ή το τροχόσπιτό σου. Εναλλακτικά διαθέτει πολύ καλά και καινούργια δωμάτια με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
8. Δεν έχει οριοθετημένους χώρους για σκηνές η τροχόσπιτα. Ο καθένας κατασκηνώνει όπου βρει χώρο. Αυτό είναι θετικό, από την άποψη ότι δεν αισθάνεσαι πως έχεις κατασκηνώσει σε στρατόπεδο.
9. Οι λεγόμενοι "ντόπιοι μόνιμοι τροχοσπιτάδες" (χαρακτηριστικό των camping της περιοχής) στο συγκεκριμένο camping είναι φιλικοί και δεν κάνουν φασαρία.
10. Το προσωπικό είναι νεανικό και ευγενέστατο.
11. Το κλίμα είναι οικογενειακό και ήσυχο και το camping απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να χαλαρώσουν και να αποκοπούν τελείως απο τη καθημερινότητά τους.
12. Για όποιον θέλει να αράξει και να απολαύσει θάλασσα, βιβλίο, φαγητό, ύπνο κλπ, αυτό το camping είνα ιδανικό.
13. Το camping διαθέτει κοινόχρηστα ψυγεία και προμηθεύει τους κατασκηνωτές με δοχεία φαγητών. Δεν μπορείς να πιάσεις παραπάνω χώρο στα ψυγεία φαγητού, παρα μόνο αυτόν που καταλαμβάνει το δοχείο σου. Για τα νερά υπάρχει ξεχωριστό ψυγείο.
14. Το camping έχει λάβει τα μέτρα του για τον COVID-19. Υπάρχει αντισηπτικό στις τουαλέτες και το προσωπικό κυκλοφορεί με μάσκα.
15. Στο camping τα τροχόσπιτα είναι περισσότερα απο τις σκηνές. Αυτό είναι θετικό διότι δεν δημιουργείται "ουρά" στις τουαλέτες και τα ντους. Κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα ή ντους, υπήρχε διαθεσιμότητα.


ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ "ΑΡΝΗΤΙΚΑ"

(τα παρακάτω τα καταγράφω ως αρνητικά για τυπικούς λόγους και μόνο, διότι η δική μας συνολική εμπειρία δεν επηρεάστηκε απο αυτά)

1. Ο δρόμος από τον οικισμό ("πήδημα κυράς"), μέχρι το camping είναι κακός και διαβρωμένος - θέλει επειγόντως ασφαλτόστρωση σε αρκετά σημεία. Αυτό βέβαια δεν θα επηρεάσει τη κατάσταση του αυτοκινήτου σας, οπότε μην ανησυχείτε. Εμείς ήρθαμε με συμβατικό αυτοκίνητο πόλης.
2. Το camping δεν διαθέτει mini market, ούτε ΑΤΜ. Για να βγάλουμε χρήματα έπρεπε να πάμε στη Πρέβεζα που είναι 22χλμ μακριά.
3. Οι νιπτήρες δεν βρίσκονται στις τουαλέτες, αλλά στον χώρο των ντους! Και πάλι, αυτό δεν μας ενόχλησε, αλλά ήταν κάτι που δεν είχαμε ξαναδει.
4. Αν επισκεφθείτε το camping κάποια περίοδο υψηλού τουρισμού, τότε μπορεί να σας ενοχλήσει το γεγονός ότι αρκετοί - μη μόνιμοι - τροχοσπιτάδες που έχουν έρθει με τις οικογένειές τους για λίγες μέρες, καταλαμβάνουν πολύ χώρο γύρω απο το τροχόσπιτό τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα camping της περιοχής, το camping Asterias απευθύνεται στον παραδοσιακό camper που θέλει να έρθει σε επαφή με τη φύση και να απολαύσει την ησυχία της.
Πριν καταλήξουμε να μείνουμε εκεί, επισκεφθήκαμε το ΠΑΝΟΡΑΜΑ και το ΜΟΝΟΛΙΘΙ διότι είναι πιο κοντά στη Πρέβεζα. Δεν έχουμε μείνει ποτέ εκεί, απλά ρίξαμε μια γρήγορη ματιά να δούμε πως είναι. Διαπιστώσαμε τα εξής:

1. H εθνική οδός χωρίζει τη παραλία από τα Camping. Διπλός δρόμος με αρκετά αυτοκίνητα και μεγάλες ταχύτητες.
2. Ο κόσμος είναι περισσότερος και πολύ πολύ πιο συνωστισμένος.
3. Ο χώρος για τις σκηνές και τα τροχόσπιτα είναι οριοθετημένος και όλα (ή σχεδόν όλα) είναι σε "παράταξη".
Ειδικά ο χώρος με τα τροχόσπιτα φέρνει ένα άρωμα "φαβέλας" (ειδικά στο ΜΟΝΟΛΙΘΙ).
4. Είναι σίγουρα πιο θορυβώδη από τον Αστερία - ειδικά το ΜΟΝΟΛΙΘΙ που διαθέτει και beach bar και πολλές ξαπλώστρες, πράγμα που σημαίνει ότι το επισκέπτεται και πιο νεανικό κοινό. (Εμείς είμαστε 40ηδες)
5. Γενικά, απο άποψη ομορφιάς, η περιοχή τους δεν συγκρίνεται με αυτή του Asteria.

Ελπίζω να βοήθησα με τα σχόλιά μου. Έχω μείνει σε 8-10 camping στη ζωή μου και αυτό ήταν το καλύτερο με διαφορά. Καλή διαμονή στους μελλοντικούς επισκέπτες. Εμείς σίγουρα έχουμε πρόθεση να ξαναπάμε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
22 Αυγούστου 2020
Αναχώρηση
29 Αυγούστου 2020
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Μείναμε στο κάμπινγκ μόνο για 4 μέρες.Δυστυχως τελείωσε η άδεια μας.περασαμε τέλεια.καθαριοτητα και εξυπηρέτηση άριστη . Σκιά παντού και θάλασσα τέλεια.θα ξαναπάμε σίγουρα...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Κατάλληλο για σκηνές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Ιουνίου 2020
Αναχώρηση
26 Ιουνίου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Αστεριας
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.5
Ειναι η δευτερη φορα που ερχομαστε και θα ξαναρθουμε ειναι απο τα καλυτερα οργανωμενα που εχουμε επισκεφτει, ιδανικο για διακοπες τον Ιουλιο και Σεπτεμβριο

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Σεπτεμβρίου 2019
Αναχώρηση
15 Σεπτεμβρίου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
Excellent. Τέλειο Κάμπινγκ
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Very well organized. Beautiful location and amazing sea. Clean and quiet. Παρα πολυ καλο καμπινγκ. Απολαυσαμε τις διακοπες μας στον Αστερία.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

 • Ιδανικό για παρέες νέων
 • Ιδανικό για οικογένειες
 • Ιδανικό για χαλάρωση
 • Κατάλληλο για σκηνές
 • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
18 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
27 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
(Ενημερώθηκε: 26 Αυγούστου, 2017)
Γενική βαθμολογία
 
1.1
Σκιά
 
0.5
Καθαριότητα
 
1.0
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.0
It was the second time at that camping; we weren't impressed the first time but In general we didn't mind that there wasn't a mini market, the noise or the sea which is deep and bit dangerous for kids. We liked that our son made friends and played at the playground and we didn't have to drive to get to the beach.
This year some friends of ours were going there innAugust so we decided to give it another try.
The camping is neglected, with unclean toilets and the grass on the playground hadn't been moaned for weeks maybe! Some of the equipment at the playground was broken too.
Most spots don't have sufficient shade. The worst thing though was the people! The other time we were there they had given us a sunny-ish spot right outside the toilets but since the camping was full we said ok and stayed there without discusing it further. This time, we had called a month ago to reserve a better spot (which they said they don't do....but anyway). After being treated rudely and arrogantly we left on the same day we arrived and we're never going back. It was obvious they had ''more important'' clients who would be given the good spots, as for the rest of us, you either stay at the spot they say*, or you go!

*in our case it was a sunny spot right behind a huge caravan with it's ''yard'' where not even the slightest breeze of air could pass through(!)

AVOID! Better give your hard-earned money to someone who deserves it!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
10 Αυγούστου 2017
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2017
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
1.5
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.5
Ξαναπήγα, είχα πάει και παλιότερα.
Ο ένας πάνω στον άλλο. Πολύς κόσμος για τις υποδομές. Αύγουστος...
Απογοήτευση η μέτρια κατάσταση στις τουαλέτες και τα μπάνια. Κρίμα γιατί τόσο καιρό μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση...
Στεναχώρια για την καθαριότητα.... Αύγουστος...
Το εστιατόριο λειτουργεί περισσότερο με προπαραγγελίες, να έχει δηλαδή έτοιμα συγκριμένα φαγητά συγκεκριμένες ώρες. Αν παραγγείλετε σε ώρα αιχμής, ετοιμαστείτε να περιμένετε πολύ. Αύγουστος...
Οι περισσότεροι το γλεντούσαν μέχρι τις 2. Κάποιοι μάλιστα με τα τεράστια ηχεία έκαναν επίδειξη τα μπάσα που μπορούν να δώσουν στα σκυλάδικα... Από τις 10.30 το πρωί επιτρεπόταν να μιλήσεις για να μην τους ξυπνήσεις και στην "μπουν".
Οκ, τα περισσότερα camping έτσι είναι. Απλά χαλάστηκα. Δεν τα πέρασα καλά. Θα πήγαινα ξανά μόνο σε χαμηλή σεζόν.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 6 0
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
5.0
ΥΠΕΡ: Καταπληκτική τοποθεσία, πολύ καλή σκιά στο κάμπινγκ, αρκετά καθαρό, ασφαλές
ΚΑΤΑ: Λίγοι σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, ζεστό νερό ούτε για δείγμα στα ντους τα οποία έχουν ένα απίστευτο σύστημα και για ένα απλό λούσιμο χρειάζεσαι 45 λεπτά, φωτοκύτταρο στα ντους όπου αν έκανες το λάθος να θες να πλυθείς μετά την δύση του ήλιου τελικά βρισκόσουν να προσπαθείς με κρύο νερό μέσα στα σκοτάδια και για τις τουαλέτες το ίδιο ισχύει, χαλασμένα τηλέφωνα στις ντουζιέρες, πόρτες με χαλασμένους σύρτες που δεν έκλειναν, τσιμπημένες τιμές στην ταβέρνα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για οικογένειες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
08 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
24 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
Δείτε όλες τις αξιολογήσεις
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

 • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 269

Yesterday 6019

Week 34693

Month 71946

All 12577064

Αυτή τη στιγμή online 213 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 269

Yesterday 6019

Week 34693

Month 71946

All 12577064

Αυτή τη στιγμή online 213 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions