Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 114 0.5
ΜΑΓΝΗΣΙΑ (ΠΗΛΙΟ) 146520
Μπράβο
(Ενημερώθηκε: 29 Αυγούστου, 2013)
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διαλέξαμε για τις διακοπές μας το Camping Papa Nero. Όχι τυχαία όμως, κάθε χρόνο παρατηρούμε τις φιλότιμες προσπάθειες τον ιδιοκτητών για καλύτερες εγκαταστάσεις και καλύτερες υπηρεσίες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρήκαμε ότι προστέθηκε στις εγκαταστάσεις του κάμπινγκ κάτι καινούριο. Φέτος ήταν το εστιατόριο που μας βοήθησε αρκετά τις ημέρες που βαριόμασταν να μαγειρέψουμε στο κουζινάκι ή στα barbeque.Οι τιμές ήταν λογικές και σε σχέση με τις τιμές των έξω μαγαζιών ήταν αρκετά ανταγωνιστικές. Όσον αφορά τα φαγητά μας άρεσαν αν και αυτό είναι και θέμα γούστου. Δε θέλω να μείνω όμως μόνο σε αυτό.

Οι υπεύθυνοι μας έκαναν να αισθανθούμε δικά τους άτομα, μας θυμήθηκαν κατευθείαν όταν φτάσαμε και μας χαιρέτησαν με χαμόγελο και μπόλικα αστεία. Θα μπορούσε να πεί κάποιος ότι έτσι είναι οι σωστές πελατειακές σχέσεις και θα έχει και δίκιο, η διαφορά όμως είναι ότι φαίνεται πότε ο άλλος πραγματικά χαίρεται και πότε δείχνει ότι χαίρεται.Εκτός αυτού μας έδειξαν κατανόηση, μας βοήθησαν όταν χρειαστήκαμε βοήθεια, ήταν πάντα ανοιχτοί στο να ακούσουν τις προτάσεις μας και πάντα όταν τους απευθυνόμασταν για κάτι ενδιαφέρονταν αν λύσαμε το πρόβλημά μας και αν χρειαζόμαστε κάτι ακόμη. Για αυτούς τους ανθρώπους δεν έχω παρά μόνο καλά λόγια να πω, ποτέ δεν μας είδαν σαν "χρήματα για την επιχείρησή μας". Αυτό άλλωστε θα το έχουν διαπιστώσει πολλοί κατασκηνωτές που έχουν τα μάτια τους ανοιχτά.

Επίσης φέτος υπήρχε περισσότερη οργάνωση όσον αφορά το προσωπικό, κάτι που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι αν για κάποιους κακοπροαίρετους το εστιατόριο ήταν πηγή εσόδων η πρόσληψη ατόμων για βασικά "πόστα" είναι σίγουρα προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες.

Θα μπορούσα να γράφω μια ολόκληρη μέρα για τις εμπειρίες που έχω από αυτό το κάμπινγκ, δεν είναι όμως αυτός ο σκοπός αυτού του χώρου. Αυτό που θέλω να πω σε όλους όσους διαβάσουν το σχόλιό/κριτική μου είναι ότι αν ψάχνετε ένα μέρος για να περάσετε όμορφα, με καλαμπούρια, να γνωρίσετε καινούρια άτομα, να ξεχαστείτε λίγο από τη καθημερινότητά σας τότε αυτό είναι το μέρος που ίσως ψάχνετε.

Όταν κάποιος είναι άνθρωπος και το δείχνει με τις πράξεις του, όταν κάποιος αγαπάει αυτό που κάνει και το κάνει με μεράκι και αγάπη πιστεύω ότι θα πρέπει να αναγνωρίζεται από τους υπόλοιπους.

Σίγουρα θα το προτιμήσουμε και του χρόνου και ανυπομονούμε να μας εκπλήξουν για άλλη μια χρονιά με τις ιδέες τους και τον επαγγελματισμό τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε και φέτος

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
26 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 2
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7404

Yesterday 10980

Week 7404

Month 56865

All 12765500

Αυτή τη στιγμή online 313 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7404

Yesterday 10980

Week 7404

Month 56865

All 12765500

Αυτή τη στιγμή online 313 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions