Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 85 0.5
Hot
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 120478
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
4.0
Λοιπόν, το camping είναι για πλούσιους.
Αυτό που δεν είχα δει και την πάτησα είναι ότι αυτοκίνητο και ρεύμα τα παίρνεις υποχρεωτικά. Τόσα χρόνια στα camping την έβγαζα φτηνά χωρίς αυτά.
Αν το ήξερα θα είχα πάρει Καφετιέρα, τοστιέρα, και ψυγείο, μη σου πω και aircondition (να το βάζω στην αφυγρανση γιατί κάθε βράδυ με 80% ήθελε sleeping bag να την παλέψεις), γιατί τώρα πλήρωσα κερατιατικο ρεύμα για να φορτίσω το κινητό μου.
Εντάξει το αμάξι δεν μένει έξω, είναι ένας δρόμος και οικόπεδα.
Το camping είναι μεγάλο.
Το κυρίως camping πιστεύω είναι απαλευτο. Ο ένας πάνω στον άλλον και πάρα πολύ λιοπανο για σκιά. Δεν ξέρω, ίσως ήταν καλή φάση αν ήταν όλοι νεολαιοι αλλά εγώ είδα κυρίως οικογένειες.
Αλλά. Ο ελαιώνας είναι ένα όνειρο! Αν δεν έχει πολύ κόσμο είσαι εσύ και τα αστέρια. Έχει κάποια σημεία με καλή σκιά αλλά όχι αυτά που σου προτείνουν αυτοί. Το αρνητικό είναι ότι λογικά παθαίνεις ουρολοιμωξη. Αναλόγως που είσαι μπορεί να θέλεις και 5 λεπτά με γρήγορο βήμα για να φτάσεις στις τουαλέτες.
Η παραλία είναι πολύ ωραία, η θάλασσα πολύ κακή. Ενώ έξω έχει άμμο, για να μπεις περνάς από πέτρες. Επίσης έχει πολύ φύκι και τη γενική αίσθηση Βάρκιζας συν του ότι σε έχουν μαντρωμενο σε ένα χώρο 50χ50. Πας και πιο εκεί αλλά μπορεί να σε αποκεφάλισει κάνα σερφ. Επίσης παίζουν κάτι αντιαισθητικοι σωλήνες ακριβώς έξω από το όριο. Τέλος πάντων, πηγαίνετε πετροχωρι.
Το εστιατόριο μου φάνηκε ακριβό και gourmet που είναι το τελευταίο πράμα που θα ήθελα σε ένα camping. Για κανένα λόγο το χοιρινό με την κυπριακή πίτα, είναι μόνο για τουρίστες να πουν ότι έφαγαν σουβλάκι. Έχει και τίμια πιάτα, τα περισσότερα από τα οποία είναι πιάτα ημέρας.
Το μίνι μάρκετ έχει ότι θέλεις αλλά επίσης είναι ακριβό. Βασικά όλη η γιαλοβα είναι πανάκριβη, γιατί όχι και αυτό; BTW, πας με τα πόδια από παραλία σε 10 λεπτά.
Η καθαριότητα είναι σε αρκετά υψηλά στάνταρ, αλλά όταν έχει πολύ κόσμο και κυρίως όταν έχει ζώα αντί για ανθρώπους δυσκολεύει η κατάσταση. Πάντως το camping έκανε πραγματικά ότι μπορούσε (4 φορές την μέρα καθαριότητα) και εν γένει το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.
Τρομερά άσχημη εντύπωση μου έκαναν τα ιδιωτικά ψυγεία επί πληρωμή. Ευτυχώς τα κοινά είχαν αρκετό χώρο, όπως και οι καταψυκτες οπότε και από εκεί ήμασταν εντάξει. Γινόταν και σωστή χρήση, χωρίς εξάδες νερά και μπύρες. Οκ, βάλε δύο νερά αδερφέ αλλά μην το ξεφτιλησεις. Γενικά αυτό τηρούνταν.
Το προσωπικό ήταν προσχαρο και εξυπηρετικό, όπως και ο ιδιοκτήτης που έκανε guest σε διάφορα πόστα. Μου έκανε θετική εντύπωση ότι ενώ είχε τη σπιταρωνα του, ήρθε να κάνει την ανάγκη του δίπλα μας. Το οικόπεδο γενικά είναι τεράστιο.
Εμείς πήγαμε για να μείνουμε πολύ. Ο ελαιώνας, με την αίσθηση του ελεύθερου και τις παροχές του οργανωμένου σχετικά κοντά ήταν μια φανταστική εμπειρία. Εντάξει και αυτοί στην πρώτη γραμμή καλά ήταν αλλά το κόστος γινόταν τεράστιο εκεί. Περάσαμε πολύ ωραία και εμείς και τα κατοικίδια μας. Σίγουρα αξίζει.
Tldr πάρτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας μαζί, μείνετε ελαιώνα, πηγαίνετε σε άλλες παραλίες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
20 Ιουλίου 2023
Αναχώρηση
16 Αυγούστου 2023
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7458

Yesterday 10158

Week 66095

Month 45939

All 12754574

Αυτή τη στιγμή online 226 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7458

Yesterday 10158

Week 66095

Month 45939

All 12754574

Αυτή τη στιγμή online 226 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions