Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 111 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 157306
Εξαιρετικό οικογενειακό κάμπινγκ.
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Ίσως από τα καλύτερα οικογενειακά κάμπινγκ που υπάρχουν. Εξαιρετικες θέσεις με σκιά, τέλεια παραλία για παιδιά που ποτέ δεν πιάνει κύμα,καθαριότητα, εξυπηρέτηση, και όλες οι ιδανικές συνθήκες για τέλειες οικογενειακες διακοπές σε κάμπινγκ.

Ειναι γεγονός πως κάποιοι δεν είναι μαθημενοι σε αυτό τον τρόπο ζωής και μόλις δοκιμάζουν, βλέπουν τα σκούρα και αφήνουν κριτικές που δεν ευσταθουν. Πριν πολλά χρόνια το κάμπινγκ όντως ήταν τρόπος έκφρασης και πολλοί το έκαναν και ελεύθερο μιας και τα οργανωμένα ήταν λίγα. Τότε όντως ήταν και οικονομικότερο αποτι είναι τωρα και για αυτό το προτιμούσαν και οι μπατηροτουριστες όπως αναφέρει η κυρία παρακάτω. Όταν όμως αυτοί οι μπατηροτουριστες αποφάσισαν να κάνουν οργανωμένο, το αποτέλεσμα είναι το σχόλιο της κυρίας παρακάτω που όλα της εφταιγαν. (έτυχε να είμαστε γειτονες,που τους ενοχλησαμε επειδή τρώγαμε στο τραπεζάκι μας και δεν χωραγε να περάσει το αμάξι του με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο να κάνει παράπονα, παρότι σηκωθηκαμε αμεσως και περασε).
Δεν θα χρειαστεί να αναφέρω πολλά. Απλά ας βάλει ο καθένας στο μυαλό του, τον τύπο που με το παραμικρό ενοχλειται και αντί να πει όμορφα τι τον ενοχλεί, τηλεφωνει στα μουλωχτα στη διεύθυνση και κάνει παράπονα. Φυσικό είναι μετά από τόση παραξενια και καθημερινή ζαλαδα, να του είπαν, αν δεν σας άρεσε, μην ξαναερθετε.
Όταν πας σε ένα κάμπινγκ οικογενειακό που το 99% των σκηνών είναι οικογένειες και έχεις απαίτηση να μην ακούγονται όλη μέρα παιδιά, τότε κάπου αλλού πρέπει να ψάξεις το πρόβλημα.
Όταν επίσης ενοχλείσαι επειδή είδες ένα ποντίκι στη φύση, ενώ παράλληλα προσπαθείς να πείσεις ότι κάνεις χρόνια κάμπινγκ και μάλιστα ελεύθερο...κατι δεν ταιριάζει.Ευτυχως δηλαδή που παραδέχεται ότι στις ώρες κοινής ησυχιας δεν είχε πρόβλημα. Τις υπόλοιπες ώρες, επειδή εκείνη δεν είχε παιδιά, έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να δώσουν στα παιδιά υπνωτικα.
Ο "παραξενος" της γειτονιάς όλοι ξέρουμε πως πάντα υπάρχει. Αυτός που όλοι γελάνε μαζί του και αυτός ψάχνει να βρει κάτι για να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία.
Το θέμα είναι πως αυτός ο χώρος είναι για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας, ένας καλοκαιρινές παράδεισος στον οποίο και φέτος περάσαμε πολύ όμορφα.
Και του χρόνου πάλι εκεί!!!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9013

Yesterday 7246

Week 9013

Month 192374

All 12697492

Αυτή τη στιγμή online 712 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9013

Yesterday 7246

Week 9013

Month 192374

All 12697492

Αυτή τη στιγμή online 711 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions