Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 111 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 157264
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.0
Τοποθεσία
 
4.0
κανω πολλα χρονια camping και οργανωμενο και ελευθερο, και αυτο που συναντησα φετος σ αυτο το camping ηταν πραγματικα αδιανοητο. ξυπναγαμε καθε μα καθε πρωι στις 06:45 γιατι ολα τα παιδακια ουρλιαζαν και στριγγλιζαν ή αποφασιζαν να παιξουν ουρλιαζοντας στις 06:45!!!!!! το μεσημερι επρεπε να περιμενουμε να παει η ωρα 15:00 με 17:00 που ησυχαζαν για 2 ωρες και μετα μεχρι τις 24:00 παλι ο ιδιος πανικος. απιστευτη φασαρια ολη μερα. υποτιθεται οτι πηγαμε διακοπες να ξεκουραστουμε και να ηρεμησουμε και εκει συνεβει το ακριβως αντιθετο, ειναι η πρωτη φορα που εφυγα νωριτερα απο διακοπες ενω ειχα προγραμματισει να κατσω κ αλλες μερες. το ιδιο προβλημα αντιμετωπισαν και αλλοι κατασκηνωτες καποιοι με παιδια επισης (που ομως σεβοντουσαν τον διπλα τους) και αρκετα ζευγαρια. οσοι πηγαμε και καναμε παραπονα στην δ/νση η απαντηση που πηραμε ηταν οτι εαν δεν μας αρεσει να μην ξαναπαμε.. πολυ επαγγελματικο!!! μπραβο!!!! Αναφερω επισης οτι στο εστιατοριο του camping η χωριατικη σαλατα χρεωνεται 6,5 ευρω!!!!! απιστευτο??? και τελος να αναφερω οτι στην θεση C2 που ειμασταν εμεις απο πανω μας στο σκιαστρο τις τελευταιες μερες κυκλοφορουσε ενα ποντικι, το οποιο το ειδα με τα ματια μου.. εκτος απο τις βρωμιες του που εβρισκα καθε πρωι.. και το τελευταιο μου σχολιο αφορα τον ιδιοκτητη που επειδη ειχα σκυλο μαζι μου μου απαγορευσε να καθησω στο εστιατοριο την στιγμη που στον χωρο κυκλοφορουσαν γατες και καθοντουσαν ακομα κ πανω στα καθισματα.. γατες που αποκλειεται να ειναι εμβολιασμενες η στειρωμενες οπως ο σκυλος μου.... αυτα!! και εννοειται πως δεν ξαναπαω... το camping για μενα ειναι νοοτροπια που ξεκινα με το να σεβεσαι τον διπλα σου και τις αναγκες του, να σεβεσαι το περιβαλλον και ολα μα ολα να τα κανεις αθορυβα σαν να μην υπαρχεις. και οχι διακοπες που κανουμε αναγκαστικα επειδη ειμαστε αφραγκοι και μπατιροτουριστες.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
16 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
23 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Ιουλίου, 2016

Αγαπητή κυρία,
νιώθουμε υποχρεωμένοι να σας απαντήσουμε γιατί ειπώθηκαν μεταξύ άλλων πράγματα αναληθή.
Οι γάτες μας είναι εμβολιασμένες και στειρωμένες (είμαστε από τα κάμπινγκ που αγαπάνε τα ζώα στη πράξη).
Η χωριάτικη σαλάτα κοστίζει 5,70 ευρώ.
Από το εστιατόριο δε σας διώξαμε. Αυτό που σας ζητήσαμε, και το ζητάμε από όλους όσους έχουν κατοικίδια, ήταν να καθίσετε με τον σκύλο σας σε κάποιο από τα ακριανά τραπέζια για να μην ενοχληθούν υπόλοιποι πελάτες που θα ερχόντουσαν στη συνέχεια για φαγητό.
Όσον αφορά την φασαρία από τα παιδιά, το προσωπικό του κάμπινγκ προσπαθεί πάντα για την αρμονική συνύπαρξη όλων με σεβασμό των ωρών κοινής ησυχίας, χωρίς να μετατρεπόμαστε βέβαια και σε "αστυνομικούς".
Λυπούμαστε που δεν ευχαριστηθήκατε τις διακοπές σας και ευχόμαστε να είστε πιο τυχερή στο μέλλον

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6843

Yesterday 9878

Week 36546

Month 164127

All 12669245

Αυτή τη στιγμή online 382 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6843

Yesterday 9878

Week 36546

Month 164127

All 12669245

Αυτή τη στιγμή online 382 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions