Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.4 111 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 157422
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Είναι ξεκάθαρο πιά φέτος ότι οι Ελληνες έχουν αρχίσει να στρέφονται προς τις διακοπές σε camping. Κυρίαρχος λόγος το οικονομικό.
Υπό αυτές τις ν'έες συνήθειες χρειάζεται ενημέρωση από τους υποψηφίους κατασκηνωτές αλλά και κατάνοηση του τι σημαίνει κάνω διακοπες σε camping και όχι σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου κλπ.

Σημαντικός παράγοντας για να περάσεις καλά είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός να είναι επαρκής και ποιοτικός(σκηνή, τραπεζι,καρεκλες, κλπ). Ετσι μια ερευνα αγορας (ειδικά σε site του εξωτερικού) είναι απαραίτητος καθώς οι ελληνικές εταιρείες τραβούν το δικό τους μονότονο δρόμο της ακρίβειας και της αρπαχτής.Σίγουρα τις διακοπές σε camping να τις αποφύγουν ειδικά οι κυρίες που έχουν ισχυρές νευρώσεις με την απόλυτη και χλωρινική καθαριότητα καθώς το χώμα και τα έντομα που υπάρχουν στη φύση θα κάνουν τη ζωή τους πολύ δύσκολη. Τελειώνοντας με τα εισαγωγικά η διαμονή στο καμπινγκ απαιτεί σεβασμό και διακριτικότητα με τις δραστηριότητες μας(ύπνος-καθαριότητα), αφού όλοι σχεδόν μένουμε στη φύση και χωρίς τοίχους που διακρατούν το θόρυβο.

Το συγκεκριμένο camping, χωρίς υπερβολές, Ισως να είναι το καλύτερο της χώρας αφού συνδυάζει 50 ευρύχωρες και σκιερές θέσεις(υπάρχουν όμως και 8 ενοικιαζόμενα δωμάτια) με αξιοπρεπείς και καθαρές εγκαταστάσεις κουζίνας και υγιεινής, που σε συνδυασμό με την υπέροχη παραλία που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από το camping, αποτελούν το κατάλληλο φάρμακο για ξεκούραστες διακοπές εσταισμένες στις διακοπές της οικογένειας αλλά και ανθρώπων που χρειάζονται ήσυχες διακοπές στη φύση. Μην το επισκεφτείτε όσοι θέλετε βραδινή ζωή. Πάτε αλλού καθώς οι γείτονες σας σίγουρα θα διαμαρτυρηθούν και ξέρουν να το κάνουν και καλά.

Η μόνη αρνητική αξιολόγηση που μπορώ να κάνω για αυτό το πολύ καλό καμπινγκ είναι η διαμονή των αυτοκίνητων (οχι των τροχοσπιτων) στο χώρο του.

Η πρόταση μου προς τους ιδιοκτήτες είναι να δημιουργηθεί ενας πιο μεγάλος χώρος για τη σταθμευση των αυτοκινητων των κατασκηνωτών έξω από το χώρο του καμπινγκ ώστε να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η ομορφιά του αλλά και να ξεχαστούν οι επισκεπτες από την εικόνα των πόλεων. Η νεύρωση των επισκεπτών,ειδικά των Ελλήνων, είναι ότι βάζουν ακόμα και συναγερμό στα αυτοκινητα τους την ώρα που αυατά είναι δίπλα τους μαζί με τη σκηνή!!!!! που μαζί με τα ανοιξε-κλείσε του πορτ μπαγκαζ, δημιουργούν αναίτιο θόρυβο, αφού δεν υπάρχει από την πλευρά των επισκεπτών ο κατάλληλος εξοπλισμός για την αποθηκευση των αντικειμένων τους.

Ερχομαι στο χώρο από το 2011 και θα συνεχίσω να έρχομαι καθώς οι διακοπές στο καμπινγκ είναι πραγματικά διακοπές και όχι μια θαλάσσια εκδοχή της καθημερινότητας μας τον υπόλοιπο χρόνο.

ΥΣ1: Ενημέρωση, κατάρτιση και ο κατάλληλος ποιοτικός εξοπλισμός, όσων δεν έχουν ξανακάνει διακοπές σε καμπινγκ.
ΥΣ2: 10/7-20/8 : Οι καλύτερες διακοπές για οικογένειες με παιδιά ως 15 ετών στους Finikes. Ο υπόλοιπος χρόνος του καλοκαιριού ιδανικός για κάθε είδους επισκέπτες.

Ευχαριστουμε Finkes για τις όμορφες διακοπές.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
11 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
31 Ιουλίου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 2833

Yesterday 8022

Week 10855

Month 60316

All 12768951

Αυτή τη στιγμή online 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2833

Yesterday 8022

Week 10855

Month 60316

All 12768951

Αυτή τη στιγμή online 205 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions