Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 85 0.5
Hot
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 120492
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Πριν από 2 μέρες γύρισα με την κοπέλα μου από το camping και οφείλω να ομολογήσω πως μείναμε ενθουσιασμένοι! Η οργάνωση που υπάρχει είναι από τις καλύτερες που έχω γνωρίσει καθώς περιφέρομαι σε camping πάνω από 15 χρόνια και έχω τύχει σε πολλές καταστάσεις!
Οι παροχές είναι πολλές και για κάθε είδους ανάγκη! Εξαιτίας των πολλών παροχών και εξυπηρέτησης που διαθέτει, δικαιολογούνται οι τιμές να είναι ελαφρώς ανεβασμένες για την θέση και το ρεύμα. Αν και μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές σε σύγκριση με άλλα camping παρόμοιων ή λιγότερων παροχών.
Οι τιμές στο εστιατόρια μπορώ να πω ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο κυρίως σε σύγκριση με τις ταβέρνες στην πόλη της Γιάλοβας. Η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκεις εύκολα πλέον, μεγάλες και γεμάτες μερίδες ζυμαρικών με λαχανικά, ή μπριαμ με μόνο 5 ευρώ!
Ένα άλλο θεματάκι που μας έκανε εντύπωση ήταν η καθαριότητα στις τουαλέτες! Μείναμε για 10 μέρες και κυριολεκτικά δεν έτυχε να βρούμε βρώμικη τουαλέτα. Όπως επίσης και εν γένη η τήρηση των κανόνων υγιεινής από το προσωπικό του camping. Για παράδειγμα, απ' ότι παρατήρησα κάθε φορά που στο μπαρ έπρεπε η κοπελίτσα να φτιάξει κάτι με τα χέρια της (π.χ. τοστ) έβαζε αμέσως αντισηπτικό!
Έτυχε να έρθουμε και πέρυσι και βλέποντας συνολικά και τις 2 χρονιές (κυρίως πέρυσι που καθίσαμε σε περίοδο μεγαλύτερης αιχμής, δηλαδή μέχρι και μετά τον 15αύγουστο) έχουμε να προσθέσουμε πως η εξυπηρέτηση από το προσωπικό ήταν η καλύτερη! Πάντα όλοι τους χαμογελαστοί και πρόθυμοι!
Γενικότερα λοιπόν πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή διακοπών καθώς και η παραλία είναι όμορφη (και παραμένει καθαρή) και το μέρος κοντά στα πάντα (10 περπάτημα παραλιακός για Γιάλοβα, 10 λεπτά με αμάξι για την πόλη της Πύλου υδροβιότοπος Βοιδοκοιλιας 10 λεπτά με αμάξι κλπ.). Χαλάρωση, ηρεμία , ασφάλεια (ξέχασα να αναφέρω για τον φύλακα το βράδυ και τις κάμερες ασφαλείας αλλά και τον καλό κόσμο που συγκεντρώνει) σας περιμένουν!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7766

Yesterday 10980

Week 7766

Month 57227

All 12765862

Αυτή τη στιγμή online 436 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7766

Yesterday 10980

Week 7766

Month 57227

All 12765862

Αυτή τη στιγμή online 436 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions