Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 29 0.5
ΜΕΣΣΗΝΙΑ 91680
Το να έχεις τροχόσπιτο σου προσφέρει κάποιες ανέσεις (βασικά ότι μπορείς να κουβαλήσεις περισσότερα πράγματα) αλλά δεν είναι πανάκεια. Κι όσο για το "ταξιδιάρικο" που ανέφερες είναι πολύ μακριά από αυτό που βιώνεις πηγαίνοντας στην εθνική με maxi-maximum 80χλμ και μαζεύοντας μούτζες από όσους προσπαθούν να περάσουν μια χελώνα-μακρινάρι :cry: .
Όμως, ανεξαρτήτως σκηνής ή τροχόσπιτου, από όσα κάμπινγκ έχω πάει, δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάποιο όπου να έχω στήσει μέσα (όχι πρώτο τραπέζι πίστα) και να βλέπω τη θάλασσα. Ίσως μόνο στο Καλάμι Beach στην Ηγουμενίτσα, το οποίο είναι σε λόφο, οπότε ο καθένας είναι υποχρεωτικά πιο ψηλά από τους άλλους, αλλά για να πας απο την θάλασσα στη σκηνή έπρεπε να βάλεις "πρώτη" στα πόδια και να κάνεις ρεκτιφιέ στα πνευμόνια σου!!!
Παρ' όλα αυτά, παραδέχομαι ότι τα πολλά τροχόσπιτα/αυτοκινούμενα σου δημιουργούν μια αποπνικτική διάθεση (είτε έχεις σκηνή είτε τροχόσπιτο). Επίσης, τα τελευταία χρόνια, προσωπικά, με ενοχλούν και τα (πάρα πολλά) αυτοκίνητα. Δίνουν στα καμπινγκ μια εικόνα Ομόνοιας σε ώρα αιχμής.
Αυτό που προσπαθώ να πώ, είναι πως, δεδομένου ότι όλα τα καμπινγκ έχουν περιορισμένη "φάτσα" στη θάλασσα, έχουν 15 το πολύ 20 θέσεις μπροστά. Οπότε, μοιραία, οι υπόλοιποι στήνουμε πίσω.
Νομίζω ότι μόνο με επισκέψεις του σαββατοκύριακου θα δεις τι "αγοράζεις" κι έτσι θα έχεις ιδίαν άποψη και δε θα στηριχτείς στην κάθε βλακεία που θα ακούσεις από τον κάθε βλάκα (συμπεριλαμβανομένης και εμού). Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω πια, αφού έχω φάει αμέτρητες φόλες και ατέλειωτα χιλιόμετρα από φίλους και γνωστούς που διερύγνυαν τα ιμάτιά τους, ότι το κάμπινγκ που πήγαν φέτος (αυτό ισχύει κάθε χρόνο) είναι το καλύτερο, το μέρος το καλύτερο και η θάλασσα η καλύτερη!
Γράφοντας, θυμήθηκα ότι έχω μείνει σε ένα καμπινγκ που είναι ίσως για σένα. Το Ναβαρίνο, στη Γιάλοβα, δίπλα στην Πύλο (Μεσσηνία-Πελοπόνησσος). Δες τα σχόλιά μου εκεί και βλέπουμε. :-)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 155

Yesterday 9934

Week 39792

Month 167373

All 12672491

Αυτή τη στιγμή online 240 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 155

Yesterday 9934

Week 39792

Month 167373

All 12672491

Αυτή τη στιγμή online 241 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions