Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127347
Μια από τις χειρότερες εμπειρίες κάμπινγκ
Γενική βαθμολογία
 
2.1
Σκιά
 
2.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
2.5
Με δύο λέξεις: τραγική αισχροκέρδεια.

Αρχικά οι θέσεις των σκηνών είναι σε απόσταση αναπνοής με την λογική"πώς θα μαντρωσουμε περισσότερο κόσμο να βγάλουμε όσο περισσότερα γίνεται".
Τα βράδια αν ο διπλανός σου ροχαλιζει για παράδειγμα, ακούς όλο το κονσέρτο. Αποπνικτικά κοντά με τους άλλους κατασκηνωτές, χωρίς μια στοιχειώδη πρόνοια σχετικά με το πού να σε βάλουν. Συγκεκριμένα, αρχικά μας είπαν να πάμε στην θέση 810, η θέση ήταν κατειλημμένη, επιστρέψαμε πίσω στη ρεσεψιόν και μας δώσανε άλλη θέση δίπλα σε πιτσιρίκια που όπως είναι λογικό είχαν μουσική, κι έκαναν φασαρία μέχρι τη μία και μισή το βράδυ.
Μάλιστα, η διεύθυνση όχι απλά δεν έκανε μια παρατήρηση δεδομένου ότι πρόκειται για διατάραξη των ωρών κοινής ησυχίας αλλά μας ενημέρωσαν ότι μέχρι τη μιάμιση επιτρέπεται κιόλας. Μάλλον στην Ελαφόνησο ισχύουν άλλες νομοθετικές διατάξεις και δεν το είχαμε καταλάβει.

Πέραν της φασαρίας για να κάνεις ένα ντουζ μπορεί να σταθείς στην ουρά κανένα μισάωρο. Έχει ζεστό νερό αλλά ο εξαερισμός στα ντουζ είναι ανύπαρκτος σε σημείο που ιδρώνεις και μόνο που υπάρχεις από τους υδρατμούς και την θερμοκρασία που αναπτύσσεται στις "ντουζιέρες-θερμοκηπια". Καθαρές μεν, αλλά ανεπαρκείς.

Πρόκειται καθαρά για μονοπώλιο στην περιοχή άρα να περιμένετε να πληρώσετε για μια μερίδα μετριου φαγητού 8€ και για έναν καφέ κι ένα τοστ 5€.

Στην παραλία 2 ξαπλώστρες και μια ομπρέλα κοστίζουν από 15€ έως 25€ αναλόγως ποιες θα επιλέξεις. Εννοείται καφέδες, νερά κτλ όλα έξτρα. Ακόμα και για όσους ήδη διαμένουν στο θέρετρο δεν υπάρχει έκπτωση ή άλλο τιμολόγιο.

Δε θα το συνιστούσα σε κανέναν που θέλει ήρεμες και σχετικά οικονομικές διακοπές.

Μόνο θετικό το ευγενικό προσωπικό.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Αυγούστου 2022
Αναχώρηση
05 Αυγούστου 2022
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 27 Αυγούστου, 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας ,καθώς σκοπός μας είναι να είμαστε ευθεία επικοινωνία με τους κατασκηνωτές του κάμπινγκ .Αναφορικά με ο΄σα αναφέρατε για τη διανομή των θέσεων ,οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το κάμπινγκ λειτουργεί κατά βάση με κρατήσεις οι οποίες καταλαμβάνουν και τις περισσότερες ΄θέσεις του , επομένως οι αφίξεις πόρτας (που δεν έχουν κάποια κράτηση μπαίνουν σε θέσεις που έχουν μείνει διαθέσιμες ). Επίσης , το κάμπινγκ τον Αύγουστο και ιδιαίτερα το πρώτο εικοσαήμερο έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ,όπως άλλωστε και τα περισσότερα καταλύματα εκείνη την εποχή , και μεγάλο μέρος του κόσμου αυτού είναι χωρίς κράτηση . Επίσης , το κάμπινγκ προσπαθεί να κατανέμει τον κόσμο έτσι ώστε να υπάρξει μια αρμονική συνύπαρξη γεγονός το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα ,ωστόσο καταλαβαίνετε ότι σε περίοδο έντονης επισκεψιμότητας είναι λίγο πιο δύσκολος ο διαχωρισμός . Αναφορικά , με τη φασαρία που αναφέρατε να σας ενημερώσουμε ότι στο κάμπινγκ τηρούνται ώρες κοινής ησυχίας (1πμ-7πμ) και υπάρχει προσωπικό φύλαξης αρμόδιο για την τήρησή τους . Ωστόσο ,όσες παρεμβάσεις και αν γίνουν από τους φύλακες μετά από κάποια στιγμή πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος σεβασμός του κάθε κατασκηνωτή προς τον άλλον . Επίσης , σχετικά με την ουρά στα ντους γνωρίζουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργείται εξαιτίας του όγκου του κόσμου για αυτό το λόγο ,εξάλλου, έχει δρομολογηθεί ήδη η κατασκευή επιπλέον εγκαταστάσεων ( τουαλέτες ,κουζίνα , πλυντήρια). Σε κάθε περίπτωση , λυπούμαστε ιδιαίτερα που δεν είχατε την πιο ευχάριστη εμπειρία , σας ευχόμαστε από μεριά μας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού .
Με εκτίμηση , Simos Camping.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6424

Yesterday 9878

Week 36127

Month 163708

All 12668826

Αυτή τη στιγμή online 334 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6424

Yesterday 9878

Week 36127

Month 163708

All 12668826

Αυτή τη στιγμή online 333 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions