Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 133900
Εκβιαστές
Γενική βαθμολογία
 
0.5
Σκιά
 
Δ/Υ
Καθαριότητα
 
Δ/Υ
Παροχές
 
0.5
Τοποθεσία
 
Δ/Υ
Στεγνός εκβιασμός από την διοίκηση του Camping.
Είχα κάνει κράτηση 4 μέρες για εμένα στις 23 Ιουλίου 2020 και μια βδομάδα αργότερα κράτηση σε φίλους μου για 5 μέρες. Συννενοηθήκαμε μεσω email και έδωσα προκαταβολή το πόσο που μου ζητήθηκε. Σαν σχετικό μου έλεγαν το συνολικό ποσό που έπρεπε να πληρωθεί.
Την ημέρα που αποχωρούσα από το Camping, μου ζητήθηκε να πληρώσω έξτρα χρέωση για την οποία δεν είχα λάβει καμιά ενημέρωση. Μου είπαν οτι με είχαν ενημερώσει μέσω email για την έξτρα χρέωση, ζήτησα να μου το δείξουν και φυσικά δεν υπήρχε τέτοια ενημέρωση σε κάποιο email. Πλήρωσα το ποσό που είχε συμφωνηθεί μέσω τον email και αποχώρησα. Την επόμενη μέρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με ενημέρωσαν ότι αν δεν πληρωνόνταν η έξτρα χρέωση, οι φίλοι μου, δηλαδή η κράτηση της επόμενης εβδομάδας δεν θα εισερχόνταν στο χώρο του Camping. Στεγνός εκβιασμός.
Το ποσό ήταν ευτελές και το πλήρωσα για να μην χαλάσω τις διακοπές των φίλων μου. Η συμπεριφορά των ιδιοκτητών είναι απαράδεκτη και κατακριτέα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Ιουλίου 2020
Αναχώρηση
26 Ιουλίου 2020
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Απάντηση ιδιοκτήτη 08 Αυγούστου, 2020

Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που επιλέξατε το camping μας για δεύτερη συνεχή χρονιά για τις διακοπές σας. Ο λόγος που κάνουμε κρατήσεις μόνο μέσω email είναι για να μην μπορούν να αμφισβητηθούν τα λόγια μας. Έτσι λοιπόν, στο email που σας είχαμε στείλει (και μπορείτε να το βρείτε στα εισερχόμενα σας) όταν κάνατε την πρώτη φορά κράτηση σας ενημερώσαμε ότι στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το αυτοκίνητο. Στο checkout αρνηθήκατε να πληρώσετε για το αυτοκίνητο που είχατε δίπλα στο τροχόσπιτο με τη δικαιολογία ότι την προηγούμενη χρονιά δεν το είχατε πληρώσει εξτρα. Όταν σας ενημερώσαμε ότι άλλαξε η πολιτική χρέωσης και ότι στο email που σας είχαμε στείλει αναγραφόταν ότι το αυτοκίνητο χρεώνεται εξτρά, μιλήσατε με αγένεια στην υπάλληλο υποδοχής και φύγατε χωρίς να το πληρώσετε. Όταν σας ενημερώσαμε στο τηλέφωνο ότι η επόμενη κράτηση που είχατε κάνει για 3 μέρες αργότερα θα ακυρωθεί εφόσον δεν ακολουθείτε τους κανόνες του κάμπινγκ μας απαντήσατε ότι θα πληρώσετε το υπόλοιπο σας όταν έρθετε, όπως και έγινε. Γι'αυτό και σας δεχτήκαμε ξανά στον χώρο μας. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 2777

Yesterday 9934

Week 42414

Month 169995

All 12675113

Αυτή τη στιγμή online 239 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2777

Yesterday 9934

Week 42414

Month 169995

All 12675113

Αυτή τη στιγμή online 238 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions