Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 133889
Γενική βαθμολογία
 
3.6
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
3.5
Σχετικά,καλό κάμπινγκ.Η καθαριότητα άψογη.Σκιά,όχι ιδιαίτερα καλή,θάλασσα μοναδική(σημείο αναφοράς για 3 κάμπινγκ) και ιδίως για αυτούς που δε θέλουν κόσμο.Βέβαια,ενδείκνυται για οικογένειες.Πολλά παιδιά που ουρλιάζουν.Επίσης,το μενού ελλιπές και λίγο τσιμπημενο σε κάποια πιάτα,όπως το κλάμπ σάντουιτς που κοστίζει 8€!!!!!!!Σε γενικές γραμμές,αξιοπρεπές!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
08 Αυγούστου 2019
Αναχώρηση
15 Αυγούστου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 03 Σεπτεμβρίου, 2019

Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγηση σας. Είναι γεγονός πως το κάμπινγκ μας είναι οικογενειακό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχαγωγία και τη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων και ταυτόχρονα προσπαθούμε να προσφέρουμε στιγμές χαλάρωσης για τους γονείς που χρειάζονται ξεκούραση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών όταν περνάνε καλά καμιά φορά είναι ασυγκράτητες.
Όσον αφορά στο club sandwich, πιστεύουμε ότι αξίζει τα 8 ευρώ, διότι σερβίρεται με τηγανητές πατατούλες country και όχι με πατατάκια και με τηγανητό αυγό που δίνει ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τα λεγόμενα πελατών μας.
Μας κάνει εντύπωση που λέτε ότι το μενού είναι ελλιπές και θα θέλαμε να είχαμε συζητήσει από κοντά τι σας έλειψε, διότι από τη δική μας πλευρά θεωρούμε ότι καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των επισκεπτών μας και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα. Το μενού μας αποτελείται από διάφορες μακαρονάδες, ψητά όπως χειροποίητο μπιφτέκι, χειροποίητο μπιφτέκι κοτόπουλο, μπριζόλες, σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο μπούτι, κεμπάπ, ποικιλία κρεατικών, γρήγορο φαγητό όπως πίτσα, burger με ψητά λαχανικά, χειροποίητο burger κοτόπουλο και χειροποίητο burger με 100% μοσχαρίσιο κιμά, κοτομπουκιές, καλαμαράκια, club sandwich, σνίτσελ, μεγάλη ποικιλία σαλατών και ορεκτικών καθώς και 2 με 3 διαφορετικά μαγειρευτά φαγητά καθημερινά. Θα χαρούμε να δεχτούμε email σας με προτάσεις βελτίωσης του μενού μας.
Σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο και θα χαρούμε να έχουμε τη χαρά να σας ξαναδούμε!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 1799

Yesterday 9878

Week 31502

Month 159083

All 12664201

Αυτή τη στιγμή online 397 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1798

Yesterday 9878

Week 31501

Month 159082

All 12664200

Αυτή τη στιγμή online 397 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions