Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127218
''Ζωντανό Κάμπινγκ'' με άριστη οργάνωση και εξυπηρέτηση
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Το Simos θεωρώ ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο καμπινγκ. Υπάρχει άνθρωπος που θα σε πάει στην θέση σου, σου παρέχουν χάρτη του καμπινγκ και γενικά η εξυπηρέτηση είναι σε υψηλά επίπεδα. Το προσωπικό πραγματικά πετάει.

Οι χώροι του είναι πολύ περιποιημένοι και καθαροί και οι τουαλέτες και οι ντουζιέρες πεντακάθαρες και τεράστιες. Γενικά έχει άψογες εγκαταστάσεις.

Στα οριοθετημένα σημεία για σκηνές ο χώρος είναι υπεραρκετός. Εμείς ζητήσαμε θέση χωρίς ρεύμα και μας πήγανε σε ένα χωρο στα αριστερά της εισόδου (λογικά είναι προέκταση του καμπινγκ). Ο χώρος αυτός δεν μπορώ να πω ότι είχε κάποια ομορφιά καθώς θύμιζε παρκινγκ,είχε όμως περισσότερη ησυχία καθώς βρισκόταν πιο μακριά από το εστιατόριο, το μπαράκι και τον κεντρικό χώρο. Επίσης είχε καλή σκιά με λιγα δεντράκια και σκίαστρα. Οι θέσεις που βρίσκοταν οπως μπαίνεις δεξιά και έως την παραλία θεωρώ ότι είναι γραφικότερες και θυμίζουν περισσότερο καμπινγκ και γενικά παρατήρησα ότι έχουν πιο παρειστικο κλίμα.
Το εστιατόριο είχε άψογη εξυπηρέτηση, καλό φαί και πολύ καλές τιμές. Συμφέρει να τρως μέσα στο κάμπινγκ. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι τελείωναν σχετικά νωρίς κάποια φαγητά αλλά θεωρώ ότι ήταν λογικό καθώς δεν είχε πολύ κόσμο για να έχει μεγαλύτερες ποσότητες.
Το μπαράκι επίσης είχε καλές τιμές στα ποτά και τα κοκτέιλ. Επίσης και οι καφέδες και τα club ήταν σε λογικές τιμές.
Γενικά η ψυχή του καμπινγκ χτυπάει στο εστιατόριο και το μπαράκι που μένει μέχρι αργά ανοιχτό. Προσωπικά προτιμώ τα ''ζωντανά'' καμπινγκ που δεν έχουν συσκότιση από τις 10.
Για την παραλία του Σίμου το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι ΄΄απλά δεν υπάρχει΄΄.
Τέλος με τον σκύλο δεν συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα στους χώρους του καμπινγκ.

Στα αρνητικά..
Εγώ προτίμησα να βάλω το αυτοκίνητο στο ελεύθερο παρκινγκ που υπάρχει απένταντι από το καμπινγκ. Οι περισσότεροι επισκέπτες δεν είχαν την ίδια άποψη με αποτέλεσμα να βλέπεις σκηνές εγκλωβισμένες από ΙΧ . Κάπου εκεί χάνεται η ουσία του καμπινγκ. Πιστεύω ότι κάθε κάμπινγκ θα έπρεπε να έχει εναν τομέα που να μην σταθμεύουν καθόλου αυτοκίνητα και να είναι μόνο θέσεις για σκηνές.
Οι τιμές διαμονής γενικά είναι λίγο τσιμπημένες.
Οι ξαπλώστρες εφόσον παραγγείλεις καλό θα ήταν να μην χρεώνονται. Σχετικά με άλλα σχόλια που διάβασα ότι ήταν γεμάτη η παραλία με ξαπλώστρες ίσως λόγω Ιουλίου εμείς δεν το συναντήσαμε. Ήταν υποφερτά.
Ένα πράγμα που μου έκανε και σε αυτό το καμπινγκ κακή εντύπωση είναι ότι ζητάνε να κρατήσουν την ταυτότητά σου έως την αναχώρησή σου. Ακόμα και που έδωσα προκαταβολή ήθελαν να έχουν έστω φωτοτυπία. Απαγορεύεται να σου παρακρατούν και την ταυτότητα και φωτοτυπία της όπως και να την σκανάρουν. Μπορούν μόνο να την ζητήσουν για καταγραφή του πελάτη και να την επιστρέψουν αμέσως.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
13 Ιουλίου 2017
Αναχώρηση
16 Ιουλίου 2017
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 20 Ιουνίου, 2020

Ευχαριστούμε πολύ που πήρατε τον χρόνο να μας καταγράψετε με τόση λεπτομέρεια την εμπειρία σας! Τα σχόλια σας είναι πολύ βοηθητικά και σίγουρα θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε, ώστε την επόμενη φορά να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε καλύτερα τις ανάγκες της διαμονής σας.
Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα με το σκυλάκι σας!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 5858

Yesterday 7236

Week 31178

Month 165247

All 12491271

Αυτή τη στιγμή online 937 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5858

Yesterday 7236

Week 31178

Month 165247

All 12491271

Αυτή τη στιγμή online 942 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions