Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127406
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Ας ξεκινήσουμε με τα συν!! Το κάμπινγκ βρίσκεται σε καταπληκτική τοποθεσία. Η παραλία στην Ελαφόνησο είναι καταπληκτική με κρυσταλλινα νερά.. το κάμπινγκ έχει αρκετές παροχές.. το μίνι μάρκετ είναι άψογα οργανωμένο και μπορείς να προμηθευτείς πολλά πράγματα μιας και η περιοχή γύρω γύρω δεν έχει μαγαζιά για να ψωνίσεις από αλλού. Οι τιμές οκ όπως σε όλα τα μίνι μάρκετ τέτοιου τύπου! Το εστιατόριο είχε απ όλα για όλες τις ώρες... Πρωινό για πολλά γούστα (σάντουιτς, τυρόπιτες, ντόνατς, ομελετες, χυμούς καφέδες κ.α), μεσημεριανό με επιλογή 3-4 γευμάτων τουλάχιστον.. Σημαντική λεπτομέρεια και σωτηρια για μας που δεν μαγειρεύαμε στο χώρο του κάμπινγκ: μετά τις 18:00 όλες τις μερίδες φαγητού τις έριχναν 2-3€ από την αρχική τιμή.. Οπότε τρώγαμε γεύμα με 5€ μόνο καθημερινά!!
Το μπαρ το βράδυ λειτουργούσε μέχρι αργά χωρίς δυνατή μουσική, είχε προσφορές κοκτέιλ (μετριας ποιότητας βέβαια) με 5€ και μπορούσες να αραξεις στην παραλία είτε στο μπαρ να τα πιεις!!!!! Η θέση της σκηνής μας αρκετά καλή σε σκιερό μέρος και το νερό στο μπάνιο πάντα ζεστό.
Επίσης το κάμπινγκ διαθέτει ένα μεγάλο χώρο μέσα στις εγκαταστάσεις για πάρκινγκ χωρίς έξτρα χρέωση.
Αρνητικά τώρα: δεδομένης της χαμηλής περιόδου που πήγαμε η καθαριότητα ήταν μέτρια (χωρίς να παρατήρησα κάτι άσχημο προσωπικά). Επίσης το κάμπινγκ είναι σα πάρκινγκ!! Δίπλα σε κάθε σκηνή υπήρχε και όχημα για αυτούς που ήθελαν να έχουν δίπλα το αμάξι και δυστυχώς ήταν πολλοί !!! Έτσι χάνεται αρκετά η αίσθηση του φυσικού περιβάλλοντος!!!
Αν θες να μετακινηθεις οπουδήποτε αλλού έξω απ το κάμπινγκ χρειάζεσαι απαραίτητα όχημα. Τέλος οι ξαπλώστρες του κάμπινγκ παρόλο που είχαν σέρβις στην παραλία είχαν χρέωση ακόμα και για τους διαμένοντες του χώρου.. η παραλία δεν έχει φυσική σκιά οπότε για να μην δίνετε καθημερινά 6€ προμηθευτείτε ομπρέλα πριν έρθετε!!

Γενικά περάσαμε τέλεια, προσωπικό ευγενεστατο και συνιστάται για κάθε είδους παρέα!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουνίου 2016
Αναχώρηση
23 Ιουνίου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Απάντηση ιδιοκτήτη 09 Απριλίου, 2018

Καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Να σας ενημερώσω ότι η καθαριότητα στο κάμπινγκ είναι 24ωρη με κυλιόμενες βάρδιες. Η παροχή ζεστού νερού επίσης είναι 24ωρη. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα των υγειονομικών μας εγκαταστάσεων. Όσον αφορά στο πάρκινγκ, είναι προσωπική επιλογή του κάθε πελάτη εάν θέλει να παρκάρει το αυτοκίνητό του μέσα και να χρεώνεται, ή όχι. Πολλοί το επιλέγουν να έχουν το αμάξι κοντά τους, για να έχουν κλειδωμένα μέσα τα πράγματά τους. Το κάμπινγκ βρίσκεται πάνω στην παραλία του Σίμου και το λιμάνι βρίσκεται 4.5 χμ πιο μακριά. Όμως παρέχουμε δωρεάν βανάκι του κάμπινγκ για μεταφορά των πελατών μας από και προς το λιμάνι με πολλά δρομολόγια καθημερινά. Η παραλία που διαθέτει ναυαγοσώστη και είναι νοικιασμένη επ' αμοιβή από τον δήμο της Ελαφονήσου διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες με χρέωση, όμως υπάρχει και η υπόλοιπη παραλία ελεύθερη να έρθει κάποιος με τον δικό του εξοπλισμό. Σας ευχαριστούμε!

Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4408

Yesterday 8022

Week 12430

Month 61891

All 12770526

Αυτή τη στιγμή online 376 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4408

Yesterday 8022

Week 12430

Month 61891

All 12770526

Αυτή τη στιγμή online 375 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions