Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 57 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 57179
Αρκετά καλό camping
(Ενημερώθηκε: 23 Αυγούστου, 2016)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Αρκετά καλό Camping. Μείναμε ευχαριστημένοι και σίγουρα έμεινε στην λίστα με τα camping που θα θέλαμε κάποια στιγμή να ξαναπάμε.

Στα θετικά
1. Καθαριότητα: Αρκετά καλό το επίπεδο καθαριότητας. Γινόταν συστηματική προσπάθεια από τα κορίτσια που καθάριζαν να είναι καθαρές και οι τουαλέτες και οι κουζίνες.
2. Αναλογία σκηνών – τουαλετών: Επειδή έχουμε πάει σε camping που πραγματικά περιμέναμε έξω από την τουαλέτα για να αδειάσει κάποια να μπούμε, έχουμε να τονίσουμε πως και στην περίοδο που ήταν γεμάτο, δεν δημιουργήθηκε ποτέ θέμα.
3. Σκίαση: Ήταν πολύ σημαντικό που το ίδιο το camping όπου δεν είχε καλή σκίαση από τα δέντρα, είχε τοποθετήσει τα γνωστά πανιά που πρόσφεραν ικανοποιητική σκίαση.
4. Τοποθεσία: Η τοποθεσία του camping ήταν αρκετά καλή μιας και πολύ σύντομα μπορούσες να πας στην πόλη ή στα δίπλα χωριά για εξόρμηση.
5. Παροχές: Ζεστό νερό είχε ασταμάτητα. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Επίσης είχε πολλά ψυγεία και καταψύκτες. Παρείχε ακόμη και ψύκτη νερού το οποίο έβγαζε πόσιμο δροσερό νερό. Είχε και άλλα τα οποία δεν χρησιμοποιήσαμε οπότε δεν έχουμε γνώμη.

Στα αρνητικά
1. Σεβασμός στις ώρες κοινής ησυχίας: Τις πρώτες ημέρες που ήμασταν εκεί, έτυχε να είναι και τα μέλη της νεολαίας ενός κόμματος τα οποία ό,τι ώρα θέλανε φωνάζανε, τραγουδούσαν, γελούσαν (ακόμη και αν μιλάμε για τις 5:30 τα ξημερώματα) χωρίς κανέναν σεβασμό προς τους υπόλοιπους καμπινιστές. Θεωρώ πως στις περιπτώσεις που ο σεβασμός προς τους άλλους δεν είναι αυτονόητος, πρέπει να απαιτείται. Θα έπρεπε τα παιδιά του camping να είχανε κάποιον τρόπο να επιβάλουν τους κανόνες σωστής συμβίωσης όλων των καμπινιστών. Εννοείται πως όταν έφυγαν και επήλθε ηρεμία, οι διακοπές μας ήταν σαφώς καλύτερες.
2. Θα ήταν καλό αν προσέθεταν και άλλες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία μιας και ήταν σχετικά λίγες.
3. Η θάλασσα μπροστά από το camping είχε το θέμα πως με το που έπιανε λίγο αεράκι, γέμιζε φύκια και βρωμιές. Το καλό είναι πως το camping βρίσκεται πολύ κοντά στο Βαθύ και στο Σκουτάρι που έχουν πολύ καλές παραλίες και δεν έμοιαζαν να έχουν θέμα με τον αέρα.
4. Τα πλυντήρια ρούχων δεν έκαναν καλό πλύσιμο. Τελικώς καταλήγαμε να τα πλένουμε στις γούρνες ρούχων που είχε και αυτό δεν ήταν και πολύ καλό μιας και τα μόνα που κατά βάση θέλεις να πλένεις είναι οι πετσέτες και ήταν κάπως δύσκολο να τις πλένεις στο χέρι.

Στα ουδέτερα
1. Το εστιατόριο κάποια φαγητά τα έκανε πολύ καλά και κάποια όχι. Οπότε δεν μπορούμε να το κατατάξουμε στα θετικά ή στα αρνητικά του.
2. Το μίνι-μπαρ είχε τα απολύτως απαραίτητα όμως πολύ κοντά ήταν η πόλη που έβρισκες τα πάντα.

Γενικά το camping ήταν αρκετά προσεγμένο και σίγουρα το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
29 Ιουλίου 2016
Αναχώρηση
13 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 6161

Yesterday 9878

Week 35864

Month 163445

All 12668563

Αυτή τη στιγμή online 383 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 6161

Yesterday 9878

Week 35864

Month 163445

All 12668563

Αυτή τη στιγμή online 385 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions