Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 52 0.5
Hot
ΛΑΚΩΝΙΑ 32997
(Ενημερώθηκε: 22 Αυγούστου, 2015)
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
4.0
Καλησπέρα, επισκεφτήκαμε αυτό το camping φέτος τον Αύγουστο. Είναι ένα όμορφο camping, μπροστά στην παραλία, με μπαράκι, ταβερνάκι και ένα μικρό μίνι μάρκετ (που εγώ προσωπικά βρήκα ότι χρειαζόμουν), με οριοθετημένες θέσεις για σκηνές και αρκετά καλή σκιά. Από τα άλλα του χωριού (Πόρτο Αγέρανος και Κρόνος, περάσαμε από όλα πριν καταλήξουμε) είναι σαφώς πολύ καλύτερο χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στα θετικά λοιπόν:
- Ευρύχωρες, οριοθετημένες θέσεις.
- Καλή σκιά, που ήταν μια μίξη φυσικής και τεχνητής σκιάς.
- Πολύ ευγενικός ο κύριος Διονύσης ο ιδιοκτήτης αλλά και γενικά όλο το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικότατο.
- Καλό φαγητό στην ταβέρνα, φάγαμε 2 φορές τη μία ψαρικά και την άλλη κρεατικά και ήταν μια χαρά και τα 2 δε μας ενόχλησε κάτι. Τιμές νορμάλ.
- Πολύ οικονομικό camping, 2 άτομα, μεσαία σκηνή, αυτοκίνητο και ρεύμα πληρώσαμε 18 ευρώ τη βραδιά, μέσα Αυγούστου.
- Μπροστά στη θάλασσα. Η παραλία καθαρή, πολύ μεγάλη, με άμμο, νομίζω είχε και ομπρέλες/ξαπλώστρες (νομίζω χωρίς έξτρα χρέωση για τους ενοίκους του camping), χωρίς υπερβολικό κόσμο (κάτι που εγώ το θεωρώ πολύ σημαντικό). Το μόνο κακό της θάλασσας είναι το εξής, επειδή έχει πολλά υπόγεια ρεύματα είναι σαν σκωτσέζικο ντούζ, ζεστή/κρύα/ζεστή/κρύα συνέχεια. Εμείς δεν ευχαριστηθήκαμε καθόλου μπάνιο εκεί, λόγω αυτής της συνεχής εναλλαγής της θερμοκρασίας,και πηγαίναμε στο Μαυροβούνιο που είναι περίπου 10 χιλιόμετρα από το camping. Εκεί είναι πολύ καλύτερη η θερμοκρασία και η θάλασσα.

Στα αρνητικά:
- Τα ψυγεία και οι καταψύκτες δε λειτουργούσαν καλά (γίνονται συχνές διακοπές ρεύματος) και τα πράγματα ήταν ημι-παγωμένα συνέχεια.
- Η καθαριότητα στις τουαλέτες, τα ντούζ και στην κουζίνα έχει πολύ μεγάλο περιθώριο βελτίωσης... Μεγάλο...
- Τα ντούζ και οι τουαλέτες χρειάζονται περισσότερη προσοχή και αρκετές επισκευές για να γίνουν πιο αξιοπρεπή όπως πχ στους νιπτήρες, στις μπαταρίες του ντούζ, στις κρεμάστρες κτλ.
- Κάτι που θα πρόσθετα στις τουαλέτες (όχι ότι είναι και τίποτα το φοβερό που λείπει) είναι ένα κρεμαστράκι για να βάζεις κάπου μια πετσετούλα ή κάτι αν χρειαστείς και λίγο υγρό σαπούνι για τα χέρια. Γιατί εκτός από το χαρτί, που εντάξει λογικό είναι ο καθένας να κουβαλάει το δικό του χαρτί για λόγους υγιεινής, έπρεπε να κουβαλάω και σαπούνι για να πλένω τα χέρια μου.
- Οι διακοπές ρεύματος και νερού δημιούργησαν κάποια προβλήματα αλλά εντάξει νομίζω μετά τακτοποιήθηκε το θέμα.
- Κάποιες φορές το νερό μετά τις 21:30 αν πήγαινες για μπάνιο ήταν λίγο χλιαρό, όχι σε βαθμό να μην μπορείς να πλυθείς, απλώς κάποιος που θέλει ζεστό νερό τέτοια ώρα μπορεί και να μην το έβρισκε. Επίσης η πίεση του ντούζ ήταν μικρή (μάλλον επειδή πλένονταν πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα), κάτι που σου έσπαγε τα νεύρα γιατί αργούσες να ξεπλυθείς. Επαναλαμβάνω όχι όλες τις φορές, αλλά αρκετές, πάνω από τις μισές.
- Πάρα πολλά σκυλιά που δημιουργούσαν πολύ φασαρία με τα γαυγίσματα. Πολλές φορές φεύγαμε από το camping ενώ θέλαμε να αράξουμε, μόνο και μόνο επειδή δεν παλευόταν η φασαρία που κάνανε τα σκυλιά με τα γαυγίσματα. Ξεκινούσε ένα να γαυγίζει (συνήθως ένα αδεσποτάκι που κυκλοφορούσε μέσα) και μετά ξεκινούσαν χορωδία και τα υπόλοιπα από όλες τις πιθανές μεριές του camping. Αυτό διαρκούσε πάρα πολύ ώρα και η φασαρία ήταν ακατάπαυστη. Επίσης έβρισκες κακά από σκυλιά σε διάφορα σημεία, προφανώς όταν τα βγάζανε βόλτα δε μαζεύανε και τα κακά τους οι ιδιοκτήτες των ζωντανών παρά τα αφήνανε όπου να'ναι. Αυτό με ξενέρωσε τόσο που σκέφτομαι στο επόμενο camping που θα επισκεφτώ να βάλω σαν κριτήριο το να μην επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Σε γενικές γραμμές περάσαμε καλά. Η ευρύτερη περιοχή είναι πολύ όμορφη και αξίζει να την επισκεφτείτε.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8866

Yesterday 9878

Week 38569

Month 166150

All 12671268

Αυτή τη στιγμή online 398 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8866

Yesterday 9878

Week 38569

Month 166150

All 12671268

Αυτή τη στιγμή online 398 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions