Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 57 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 57204
(Ενημερώθηκε: 06 Σεπτεμβρίου, 2014)
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.0
Παροχές
 
3.5
Τοποθεσία
 
5.0
Αν και αρκετά καθυστερημένα ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου μιας και το είχα υποσχεθεί κιόλας στα παιδιά του camping.
Αρχικά να πω ότι πήγαμε δοκιμαστικά για 3 μέρες αλλά τελικά κάτσαμε 12. Αυτό από μόνο του είναι κάτι θετικό. Από κει και πέρα σε γενικές γραμμές το camping είναι αρκετά καλό, πολύ μεγάλο, και η παραλία του πολύ εντυπωσιακή με μόνο μειονέκτημα για μένα (οκ φυσικά δε φταίνε οι άνθρωποι του camping για αυτό) ότι συχνά-πυκνά συκώνει αέρα (ειδικά μετά τις 12-1 το μεσημέρι) και δεν ευχαριστιέσαι πολύ το μπάνιο. Βέβαια γούστα είναι αυτά, οι σέρφερς απεναντίας βρίσκονταν σε ιδανικές συνθήκες!
Από σκιά είναι οκ αλλά όχι παντού. Υπήρχαν θέσεις σαφώς καλύτερες από άλλες αλλά επειδή ως camping fan έχω επισκεφτεί πολλά και διάφορα, θα έλεγα ότι σε αυτό το θέμα βρίσκεται σε αξιοπρεπή επίπεδα.
Η κοινόχρηστη κουζίνα στην οποία κάναμε καθημερινή χρήση σίγουρα σηκώνει βελτιώσεις. Καλό είναι να προστεθούν επιπλέον θέσεις ματιών γιατί κάποιες ώρες της ημέρας και ειδικά κοντά στο 15αυγουστο γινόταν χαμός και αναγκαστικά περίμενες ώρα για να μπορέσεις να μαγειρέψεις. Καλό θα ήταν και από μία ακόμα προσθήκη σε ψυγείο-κατάψυξη. Δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό αλλά σίγουρα θα βοηθούσε πολύ. Συμπαθητικός και ο χώρος με τα τραπεζάκια δίπλα από τη κουζινά για φαγητό και άραγμα αλλά και αυτός σηκώνει βελτιώσεις.
Για το εστιατόριο δεν έχω άποψη αφού ουσιαστικά φάγαμε μόνο μια φορά αλλά αυτό που φάγαμε ήταν οκ. Οκ και το μπαρ-καφε με αρκετά καλές τιμές.
Μίνι μάρκετ όντως λιτό κάπως αλλά οκ, σε πολύ κοντινή απόσταση με το όχημα σου βρίσκεις και προμηθεύεσαι ό,τι θες.
Μπάνια, τουαλέτες κλπ σε γενικές γραμμές τουλάχιστον τις πρωινές ώρες ήταν καθαρά με εξαίρεση τη βδομάδα αιχμής του 15αυγουστου που εκεί "χάθηκε η μπάλα". Περισσότερη προσοχή σε αυτό το θέμα ειδικά αυτές τις μέρες καλό θα είναι να προστεθούν βάρδιες για τη καθαριότητα. Αλλά για να λέμε και τα πράγματα όπως είναι, σε αυτό ευθύνη έχουν και οι κατασκηνωτές γενικά. Δεν είναι τίποτα ρε φίλε να χρησιμοποιείς το σκουπάκι μετά την ανάγκη σου, γιου νοου γουατ αι μιν ε;;;
Από κει και πέρα τα παιδιά που δουλεύουν εκεί είναι εξαιρετικά, πολύ πρόθυμα και ευγενικά, και γενικά εμένα μου άρεσε πολύ το -με τη καλή έννοια- χύμα κλίμα που επικρατούσε και η άκρως παρείστικη ατμόσφαιρα.
Κλείνoντας να πω ότι είναι ένα κάμπινγκ με εξαιρετικές προδιαγραφές σε μια φοβερή περιοχή της πανέμορφης έτσι και αλλιώς Μάνης αρκεί να προσεχθούν κάποια πράγματα περισσότερο και να γίνουν κάποιες βελτιώσεις έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει ιδανικό τόπο επίσκεψης και για τον ποιό απαιτητικό κατασκηνωτή.
Εγώ πάντως -καλά να είμαστε- θα ξαναπεράσω μια βόλτα του χρόνου... :)

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2014
Αναχώρηση
17 Αυγούστου 2014
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 199

Yesterday 6301

Week 14522

Month 63983

All 12772618

Αυτή τη στιγμή online 156 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 199

Yesterday 6301

Week 14522

Month 63983

All 12772618

Αυτή τη στιγμή online 156 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions