Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 57 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 57204
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
5.0
Mια τυχαία κουβέντα, που αρχισε μεταξυ σοβαρού και αστείου για διακοπές σε camping, ενα φιλικό μας ζευγάρι που προτιμά αυτές τις διακοπές, η συσταση τους για την περιοχή αρχικά και το Mani Beach συγκεκριμένα σαν ενα camping, ιδανικό για πρωταρηδες. Αποφασίσαμε λοιπόν, λαμβάνοντας πάντα τον WAF, (Wife Acceptance Factor) να δοκιμάσουμε το camping για 5 μέρες. Δανειστήκαμε μια υπέροχη Terra Holiday, εξοπλιστηκαμε με διαφορα απαραίτητα και ξεκινησαμε για το Μαυροβούνι. Φτάσαμε μεσημέρι, με πολυ ζέστη και πολύ γρηγορα μας υποδέχτηκαν, η Νάντια και ο Λευτέρης. Ευγενεστατοι, χαμογελαστοί και πολυ φιλόξενοι σε τρεις ιδρωμενους και κουρασμενους ταξειδιώτες. Στην συνέχεια βέβαια, καταλάβαμε οτι όλοι οι ανθρωποι του Camping (ο Γιάννης, η Στέλλα, η Νατάσσα, ο Χρήστος με τον Οδυσσέα και κάποιους άλλους ήταν ετσι, εργατικοί, φιλότιμοι, γελαστοί, εξυπηρετικοί χωρίς ίχνος διάθεσης εκμεταλλευσης. Πολύ γρήγορα είχαμε καταφέρει καλή επικοινωνία. Μετά τα διαδικαστικά, επιλέξαμε ενα σκιερό μέρος (από τα πολλά) για να στησουμε την σκηνή και σχετικά συντομα τακτοποιηθήκαμε και ήμασταν ήδη στην πανεμορφη και πεντακαθαρη παραλία. Αμέσως ενημερωθηκαμε σχετικά για τις φωλίες των Caretta-Caretta και την προσοχή που πρέπει να δείχνουμε. Το πρωί, και μέχρι τις 14:00 περίπου η θάλασσα είναι ηρεμη και ιδανική για μπανάκι ακόμα και για παιδία ενώ από τις 14:00 - 15:00 και μετά ξεκινάει ενα αεράκι ιδανικό για windsurf και Kitesurf και άλλες περιπέτειες. Λιγάκι απογοητευμένοι θα μείνουν μόνο οι δύτες-ψαροτουφεκάδες κλπ γιατί ο βυθός δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Οι εγκαταστασεις αν και παλαιότερες, αναβαθμίζονται σταδιακά ενω τα βασικά, δηλ. ζεστό νερό, κουζίνα, καταψύκτες, μπάνια-ντους, καθαριότητα και παχυά σκιά είναι αφθονα. Το μόνο που θα μπορούσε να δεχτεί λίγη βελτίωση θα ηταν οι μερίδες στην Ταβέρνα σε σχέση με τις τιμές τους αλλά και εδώ τίποτα το πολύ σοβαρό ενώ εχω και την εντυπωση οτι αυτό ειναι γνωστό στους επιχειρηματίες.
Οι πέντε προγραμματισμένες μέρες, έγιναν τελικά 21, οι μεγαλύτερες διακοπές που κάναμε ποτέ. Περάσαμε όλοι τέλεια και ιδιαίτερα η κόρη μου 6 χρονών αλλά και η γυναίκα μου. Ηδη έχουμε ξανακλείσει για φέτος (2014). Την καλή εικόνα θα συμπληρώσουν πολλά μικρά, άλλα σημαντικά και άλλα ασήμαντα πραγματακια που όμως συντελούν στην πετυχημενη συνταγή του Mani Beach. Σας ευχαριστούμε !

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
02 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
22 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 2746

Yesterday 8022

Week 10768

Month 60229

All 12768864

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2746

Yesterday 8022

Week 10768

Month 60229

All 12768864

Αυτή τη στιγμή online 175 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions