Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 57 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 57204
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Ξεκίνησα μόνη στις 6/08 για Μαυροβούνι με σκοπό να βρω φίλους που ήταν ήδη εκεί και στη συνέχεια να αλλάζαμε προορισμό. Τελικώς, όχι μόνο παραμείναμε όλες τις ημέρες διακοπών εκεί, αλλά μας επισκέπτηκαν και άλλοι φίλοι, εκ των οποίων μάλιστα κάποιοι έφυγαν γιατί εργαζόντουσαν και ξαναεπέστρεψαν για ΠΣΚ.
Στα θετικά του camping θα βάλω οπωσδήποτε την τοποθεσία : Είναι πάνω στη θάλασσα. Η θάλασσα είναι υπέροχη για μπανάκι το πρωί, ενώ από τις 13.00 -15.00 και μετά ξεκινάει αεράκι και κύμα (τα οποία δυναμώνουν σταδιακά) και δημιουργούνται οι τέλειες συνθήκες για windsurf και μάλιστα για όλα τα επίπεδα. Ιδανικό μέρος, λοιπόν, για παρέες όπου οι μισοί ασχολούνται με το windsurf και οι υπόλοιποι θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους και να διαβάσουν κανά βιβλίο ή να παίξουν (ρακέτες, βόλει, τάβλι κλπ.) στην παραλία. Σημαντικό θετικό για όσους ασχολούνται με το windsurf η δυνατότητα δωρεάν αποθήκευσης του εξοπλισμού (τα πανιά με τις μάτσες) σε σημείο με σκιά για τριμάρισμα και νερό για πλύσιμο. Στα μελλοντικά σχέδια των ιδιοκτητών είναι και η ίδρυση surf club με δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, μαθημάτων και εφοδιασμός του mini market με σχετικά είδη.
Όσον αφορά στις εγκαταστάσεις του camping : σκιά, ζεστό νερό όλη μέρα, καθαριότητα σε όλες τις εγκαταστάσεις, άνετη κουζίνα και ψυγεία, δωρεάν ξαπλώστρες (τόσες ώστε να μην νιώθεις ότι είσαι σε οργανωμένη παραλία), καλές τιμές στο μπάρ, επιτρέπονται τα κατοικίδια και η συνύπαρξη ανθρώπων - σκύλων (όλων των μεγεθών) ήταν πραγματικά υπέροχη.
Τέλος, αλλά ίσως το πιο σημαντικό, η οικογένεια που λειτουργεί το camping και όλα τα παιδιά που δουλεύουν εκεί έχουν απίστευτα θετική διάθεση και ενέργεια. Η ειλικρινής και φιλότιμη προσπάθεια όλων να εξυπηρετήσουν τους κατασκηνωτές, υπερκάλυπτε τις ελάχιστες στιγμές που το service μπορεί να υστερούσε σε επαγγελματισμό. Πραγματικά νιώθαμε ότι είμαστε μία παρέα με όλα τα παιδιά και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Λευτέρη (ένας εκ των ιδιοκτητών), τον Γιάννη, τον Κώστα, τη Νατάσα και τη Στέλλα στο μπαρ, τον Πάνο, τον Χρήστο και τον Οδυσσέα στην ταβέρνα και τη Νάντια στη ρεσεψιόν.
Δεν μείναμε ενθουσιασμένοι με το φαγητό και τις τιμές στην ταβέρνα, πλην, όμως, περάσαμε υπέροχα με τα παιδιά που δουλεύαν εκεί, ενώ, οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη εντοπίσει τα όποια προβλήματα και αναμένεται αναδιοργάνωση της ταβέρνας. Το μοναδικό αρνητικό (για το οποίο δεν συζήτησα με κανέναν και δεν ξέρω εάν και πώς δύναται να επιλυθεί) είναι το γεγονός ότι στο χώρο γύρωθεν του camping δεν υπάρχει δυνατότητα παρκαρίσματος αυτοκινήτων, η στάθμευση δε αυτοκινήτων στο camping, εκτός του ότι κοστίζει 4 €/ημέρα, έχει σαν αποτέλεσμα να ξυπνάς και να βλέπεις αυτοκίνητα έξω από τη σκηνή σου.
Τελικώς, περάσαμε όλοι (και σαν παρέα φίλων και ζευγάρια) πραγματικά υπέροχα, χαλαρώσαμε, γελάσαμε, ευχαριστηθήκαμε windsurf και κολύμπι και φύγαμε με το μυαλό μας γεμάτο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις και με την υπόσχεση να ξαναπάμε.





ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
06 Αυγούστου 2013
Αναχώρηση
18 Αυγούστου 2013
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4576

Yesterday 10980

Week 4576

Month 54037

All 12762672

Αυτή τη στιγμή online 148 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4576

Yesterday 10980

Week 4576

Month 54037

All 12762672

Αυτή τη στιγμή online 149 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions