Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.1 52 0.5
Hot
ΛΑΚΩΝΙΑ 67359
(Ενημερώθηκε: 21 Αυγούστου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
2.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.0
Με μολις μια εβδομαδα αδεια απο την δουλεια μου , και μετα απο σχετικο ψαξιμο των αξιολογησεων των μελων του site , για camping τα οποια βρισκονται στα νοτια της Πελλοπονησου , αποφασισαμε να παμε στο Μελτεμι.
Με την πρωτη ματια αφου φτασαμε απο Αθηνα ,φανηκε ενα ησυχο μερος για ξεκουραση και αρκετα φιλικο για τα δυο παιδια που εχω ηλικιας 3,5 & 6 χρονων.
Επισκεφτηκαμε την ρεσεπτιον για να βρουμε θεση , με αρκετη καλη διαθεση απο πλευρα μας , και μας εκανε εντυπωση η απαντηση τους , να στησουμε οπου θελουμε , και να πιασουμε οσο χωρο θελουμε!!!!!!
Ψαξαμε να βρουμε καποια σκια , αλλα ματαια γιατι ολο το καμπινγκ , βρισκεται μεσα σε εναν τεραστιο ελαιωνα.
Με τα πολλα , στησαμε σε καποιο σημειο το οποιο καιγοτανε σχεδον ολη την ημερα , σκηνη τουνελ-χημικη τουαλλετα-τεραστιο χωρο μπροστα απο την σκηνη για τραπεζι καρεκλες κλπ - και το αμαξι διπλα μας.Οσο αφορα το ρευμα , υπηρχε ανα περιπου 10 μετρα , μια ασφαλειοθηκη με 4 μπριζες για παροχες.Οσο αφορα το ρευμα , μπορεις ανετα να μην χρεωθεις για αυτο , και να τραβηξεις καλωδιο , χωρις να σε παρει κανενας ειδηση , γιατι δεν ελεγχεται απο την ρεσεπτιον , και ουτε ξερουν ποιος ειναι που!!!!!!Δεν υπαρχουν αριθμημενες θεσεις πουθενα

Θετικα σημεια
1)Παρα πολυ καθαρα μπανια ολες της ωρες της ημερας
2)Αρκετα καλο σημειο του καμπινγκ και παρα πολυ καλη παραλια
3)Ιδανικο σημειο σαν αφετερια για να γυρισεις την Μανη (20 λεπτα η Αρεοπολη)

Αρνητικα σημεια
1)Οι ανθρωποι που το εχουν δεν ειναι επαγγελματιες του καμπινγκ , αλλα κατα επαγγελμα ελαιοπαραγωγοι!!!!!!!!!!!!
2)Το μαγαζακι που ταυτοχρονα ειναι και εστιατοριο,ειναι φαρμακειο σκετο,με τα πολυ απαραιτητα πραγματα.
3)Ο χωρος με τα σκιερα πευκα στο κατω μερος,ειναι αποκλειστικα για τροχοσπιτα-με προεκταση σπιτιου,και κυριως για ξενους και οχι για τους ελληνες.Ο ξενος την βγαζει με μια σαλατα στα 5 ατομα,και ο ελληνας παραγγελνει το μισο εστιατοριο.
4)Η πισινα που εχει,ειναι πανβρωμικη σχεδον ολη την ημερα.
5)Ενα μεσημερι που καθομασταν στα τραπεζια του κλειστου εστιατοριου(3-5 ειναι κλειστο)για να περασει η ζεστη,εμφανιστηκε ο ιδιοκτητης και μας εκανε παρατηρηση γιατι πεζανε-φωναζαν τα παιδια,γιατι ενωχλουν!!!!!!!!!!τα τροχοσπιτα-ξενους.
6)Δεν υπαρχει γιατρος στον χωρο,εννοειται οτι στα τοσα παιδια που υπαρχουν,καποιο θα χτυπησει και πρεπει να βρει λυση ο γωνεας στο Γυθειο, η οπου αλλου το παει.Δεν ξερω και εαν υπαρχει κουτι με πρωτες βοηθειες.


Δεν θελω να γραψω αλλα,παρα μονο ενα τελευταιο.
Ειχα ενα σκηνικο με την ρεσεψιονιστ,σχετικα με τα ποδηλατα που κυκλοφορουν κυριως απο παιδια,και για τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν ανεξελεκτα σε ολο τον χωρο του καμπινγκ.
Με πολυ εριστικο τροπο απο πλευρα τους και μιλωντας μου στον ΕΝΙΚΟ,σαν να γνωριζομασταν και απο εχθες , μου υποδειξε οτι τα ποδηλατα,και γενικως το ελευθερο κλιμα που πρεπει να εχουν τα παιδια σε εναν κατασκηνωτικο χωρο στον οποιο πληρωνεις αδρα εν μεσω κρισης,δεν μπορει για να υπαρχει εκει__ δεν μπορω να φανταστω να παω σε καμπινγκ-να χαλασω τοσα λεφτα αυτες τις εποχες-και να μου κανει την παρατηρηση η ρεσεψιον πως πρεπει να εχω τα παιδια δεμενα επανω μου , και οχι ελευθερα να πανε οπου θελουν με ασφαλεια.Αυτο ηταν το τελευταιο που μπορουσα να ακουσω απο ενα καμπινγκ του 2012.Εαν τα ηθελα επανω μου θα καθομουνα στο τσιμεντο και να κοιταζω τον απεναντι μου.

Οι ιδιοκτητες Θα πρεπει να πανε στην Σιθωνια Χαλκιδικης,για να δουν και να παρουν παραδειματα και υποδειγματα,για το πως ειναι τα καμπινγκ το 2012,στα οποια οι παροχες τους δινους 4 & 5 αστερια και αυτες ειναι που κανουν την διαφορα.
Αυτα γινονται στο καμπινγκ Μελτεμι το 2012,ξεχασα, στον ελαιωνα-καμπινγκ Μελτεμι.

Εννοειται οτι δεν προκειται ουτε να ξαναπερασω απ'εξω , και θα πρεπει να υπολογιζουν αρκετα την γνωμη-κριτικη του ΠΕΛΑΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ που κανει 600 χλμ για να περασει λιγες στιγμες χαλαρωσης-ξεκουρασης το καλοκαιρι.





ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4645

Yesterday 7246

Week 4645

Month 188006

All 12693124

Αυτή τη στιγμή online 623 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4645

Yesterday 7246

Week 4645

Month 188006

All 12693124

Αυτή τη στιγμή online 622 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions