Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 163 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 134004
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.5
Τοποθεσία
 
4.0
Η δική μου εμπειρία ήταν πολύ ευχάριστη. Ειδικά για την περίοδο που πήγαμε. Είχε πολλές σκιές στο κάμπινγκ και οι περισσότερες πιάστηκαν από σκηνές κι όχι τροχόσπιτα. Είναι αλήθεια ότι ξυπνούσαμε στις 9-10 αλλά όχι λόγω έλλειψης σκιάς αλλά λόγω ζέστης. Όταν όλος ο τόπος καίγεται από τον ήλιο πόσα θαύματα να κάνει η σκιά ενός δέντρου? Θα έπρεπε να βρίσκεται σε ζούγκλα το κάμπινγκ για να μένει ανεπηρέαστος ο ύπνος μας από ζέστη κλπ.
Μου άρεσε πολύ που είχε ησυχία το κάμπινγκ, ούτε παράφωνους μουσικάντηδες ούτε φωνακλάδες τζόβενους που ψάχνουν έρωτες. Ντάξει δεν ήταν και εκκλησία καθώς είχε πολλές οικογένειες αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ ήσυχα ειδικά σε ώρες κοινής ησυχίας.

Κατοικίδια είχε αλλά όχι υπερβολικά όπως γράφουν παρακάτω. Εγώ μέτρησα 5 στο σύνολο.

Το φαγητό ήταν σούπερ. Ούτε κατεψυγμένο ούτε τίποτα. Δεν είδα κανέναν φούρνο μικροκυμάτων και η κουζίνα ήταν φανερή στα μάτια όλων καθώς βρίσκεται στο μπαρ. Επίσης, όλα τα φαγητά ήταν νόστιμα, από γεμιστά μέχρι μπέργκερ και πίτσες. Και οι τιμές προσιτές, ούτε τσιμπημένες αλλά ούτε και κοινωνικό παντοπωλείο. Γύρω στα 5-6 ευρώ το πιάτο. Τα ποτά επίσης μια χαρά, κοκτέηλ γύρω στα 6 ευρώ.

Η μουσική άλλαζε συνεχώς στυλ αλλά αυτό είναι θετικό. Έπαιζε house, rock, reggae κλπ. Ότι θα έπαιζε κάθε καλοκαιρινός προορισμός που στοχεύει σε χαλάρωση και όχι σε ξεφάντωμα ή head-banging.
Το βράδυ δεν ξέρω τι ώρα έκλεινε το μπαρ καθώς νύσταζα νωρίς και κοιμόμουν, γύρω στις 11-12. Με ησυχία γύρω μου. Μόνο στο χωριό μου το έχω ξαναζήσει αυτό.

Η παραλία ντάξει δεν είναι και για καρτ-ποστάλ κανάρια νησιά αλλά είναι πολύ όμορφα. Καθαρή χωρίς σκουπίδια και μεγάλη σε έκταση οπότε άνετα μπορείς να απομακρυνθείς από τον κόσμο και να αράξεις λίγο πιο δίπλα χωρίς να περπατήσεις κάνα χιλιόμετρο. Ο πολύς κόσμος μαζεύεται ακριβώς μπροστά από την έξοδο του κάμπινγκ που έχει κάποιες ομπρέλες και βολεύονται κυρίως αυτοί που ασχολούνται με wind-surfing, λογικό γιατί δεν είναι εύκολο να κουβαλάς 50 κιλά εξοπλισμό πέρα-δώθε. Συνεπώς, αν δεν θες εκεί παίρνεις το κουβαδάκι σου, περπατάς 100 μέτρα και είσαι βασιλιάς.
Ισχύει ότι το απόγευμα έχει αέρα και η θάλασσα έχει κύματα άρα και φύκια και θολούρα από άμμο κλπ. Εμένα και την παρέα μου, όμως, δεν μας ενόχλησε καθόλου. Συν ότι είχαμε αυτοκίνητο οπότε πηγαίναμε κι αλλού όταν θέλαμε κάτι διαφορετικό.

Το Γύθειο όμορφο αλλά τίποτα το εντυπωσιακό. Ιδανικό, όμως, για χαλαρές βόλτες χωρίς πανζουρλισμό στους δρόμους. Καλές τιμές, καλό φαγητό.

Από καθαριότητα πολύ καλό. Συνέχεια έβλεπες καθαρίστριες. Και συνέχεια έβρισκες καθαρή τουαλέτα με χαρτί.
Το ζεστό νερό είχε ένα πρόβλημα όμως... Έπρεπε όλες οι ντουζιέρες να έχουν το μίκτη στη μέση αλλιώς ο ένας έκλεβε το ζεστό νερό του άλλου με αποτέλεσμα κάποιοι να έχουν καυτό και κάποιοι παγωμένο.

Το μίνι μάρκετ είχε ικανοποιητική ποικιλία προϊόντων και τιμές κανονικές.

Το αρνητικό που έχω να πω είναι ότι οι εστίες του κάμπινγκ είχαν πρόβλημα και δεν λειτουργούσαν με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μαγειρέψουμε.

Και από τιμές το κάμπινγκ ήταν συνηθισμένο. Πήγαμε 3 άτομα, 2 σκηνές, 1 αυτοκίνητο για 5 βράδια και μας πήγε 50 ευρώ ο καθένας.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
05 Αυγούστου 2012
Αναχώρηση
10 Αυγούστου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 2194

Yesterday 9798

Week 40004

Month 19848

All 12728483

Αυτή τη στιγμή online 415 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 2194

Yesterday 9798

Week 40004

Month 19848

All 12728483

Αυτή τη στιγμή online 415 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions