Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127391
simos camping - Ήσυχα και οικονομικά
(Ενημερώθηκε: 16 Αυγούστου, 2011)
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
1.0
Τοποθεσία
 
4.0
Δεν βρήκα πουθενά την επιλογή "δεν είναι ιδανικό για τίποτα". Θα του πρότεινα να το παρατήσει το άθλημα και να το αναλάβει κάποιος που θα ξέρει να το δουλέψει καλύτερα.
Απο άποψη καθαριότητας δεν έχω παράπονο, και μάλλον είμουν και τυχερός γιατί πρόλαβα σκιά. Η παραλία είναι πάρα πολύ ωραία αλλά τίγκα στην ξαπλώστρα. Δεν του έφτανε ο χώρος μπροστά απο το camping και είπε να γεμίσει όλη την παραλία. Την έχει οικειοποιηθεί όσο δεν πάει με αποτέλεσμα να καταστρέψει κατά τη γνώμη μου την ομορφιά του μέρους.

Το camping είναι τίγκα στο τσιμέντο, αντί να υπάρχει κάποιος χώρος για τα αυτοκίνητα, το παρκάρεις έξω απο τη σκηνή σου. Το πρώτο πράγμα που βλέπεις ανοίγοντας τα μάτια σου δηλαδή είναι η πινακίδα σου. Υπάρχει βέβαια μια προειδοποίηση στην είσοδο που λέει ότι μετά τις 12.30 (αν θυμάμαι καλά την ώρα) δεν μπορείς να μπεις με αυτοκίνητο για να μην ενοχλείς τους υπόλοιπους εννοείται. Αυτό δε συνέβη ποτέ, όποιος ήθελε έμπαινε ότι ώρα ήθελε. Τρομερή οργάνωση λέμε. Ο ήλιος δεν προλαβαίνει ποτέ να σε ξυπνήσει, έχουν προηγηθεί οι κεφάτοι τύποι που δε μπαίνουν καν στον κόπο να χαμηλώσουν το κορυφαίο υποσύστημα τους. Κατά τα άλλα στην είσοδο το λέει ξεκάθαρα, αλλά είναι και ορθάνοιχτη.

Το καφέ - εστιατόριο είναι άλλη μεγάλη πίκρα. Πολλές επιλογές αλλά όλα πανάκριβα. καφές 3 ευρώ, μπύρα 4 ευρώ. Ίσως επειδή σου βάζει και μουσική για να σε διασκεδάσει. Στις 12 το μεσημέρι ειδικά τη βάζει και τέρμα έτσι για να σε ξεκουφάνει, να έρθεις στο κέφι. Δεν εξηγείται αλλιώς, γιατί στο Mini market που είναι δίπλα από το εστιατόριο έχει την ίδια μπύρα με 3 ευρώ. Τσάμπα δηλαδή.

Γενικά αισχρές τιμές έχει όλο το νησί και ποιότητα μηδέν. Δεν αξίζει να πας μόνο για την παραλία, μπορείς να βρεις αντίστοιχη και σε άλλα μέρη και χωρίς να υπάρχει κάποιος αντίστοιχος που να έχει καταστρέψει το μέρος.


Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 4 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 7033

Yesterday 10158

Week 65670

Month 45514

All 12754149

Αυτή τη στιγμή online 357 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 7033

Yesterday 10158

Week 65670

Month 45514

All 12754149

Αυτή τη στιγμή online 357 επισκέπτες και ένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions