Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 15 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 51334
Cronos
Μείναμε φέτος 15 μέρες στο Cronos, τον Αύγουστο. Το επιλέξαμε από τα υπόλοιπα δύο της περιοχής με βάση τα πιο πάνω σχόλια και μπορώ άνετα να πω ότι μας "καθοδήγησαν" σωστά, δηλαδή η τελική αίσθηση που αποκομίζεις είναι κάτι μεταξύ οργανωμένου και ελεύθερου. Σκιές έχει άφθονες, δένδρα και καλαμωτές. Οι τουαλέτες έχουν ζεστό νερό, πρόβλημα υπήρχε μόνο τις μέρες αιχμής (γύρω στον Δεκαπενταύγουστο)όπου και το ζεστό νερό τελείωνε γύρω στο βραδάκι και πίεση δεν είχε. Οι εγκαταστάσεις όμως είναι πεπαλαιωμένες, με αποτέλεσμα, παρόλο που καθαριζόντουσαν τακτικά να δίνουν την αίσθηση του βρόμικου. Γενικότερα το κάμπινγκ αυτό χρειάζεται μια καλή συντήρηση, οι στύλοι , ας πούμε, που στήριζαν τις καλαμωτές ήταν σκουριασμένοι, οι καλαμωτές θέλαν επιδιόρθωση, είχαμε λιγάκι το φόβο ότι με δυνατό αέρα μπορεί να μας έρθουν και στο κεφάλι. 'Οσον αφορά την ησυχία, οι πολύ ευαίσθητοι στο θέμα αυτό ας μην το προτιμήσουν. Το μπαρ λειτουργεί μέχρι τις 3 και η μουσική ακούγεται, η ταβέρνα κλείνει στις 12 περίπου, αλλά θα τύχουν και οι βραδιές που κάποιοι θα τα 'χουν πιει και θα τραγουδάνε μέχρι πρωίας. Εμένα μου αρέσει αυτό το κλίμα και δεν με ενόχλησε, αλλά πιθανόν σε άλλους να είναι πρόβλημα. Άλλο αρνητικό, ότι πουθενά (μπαρ, ταβέρνα, μίνι μάρκετ) δεν είχε καλή ψύξη, αδύνατον δηλαδή να πιεις κάτι πραγματικά κρύο. Η ταβέρνα είναι self service, οι τιμές πολύ λογικές και οι μερίδες μεγάλες, απλά το φαγητό ...δεν τρώγεται, όπως όμως έχει ειπωθεί, οι ταβέρνες της περιοχής είναι πολύ καλές.Πολλά κουνούπια, προμηθευτείτε με τα απαραίτητα.
Η παραλία είναι εξαιρετική, χοντρή άμμος που σχηματίζει και λόφους, η θάλασσα βαθιά (αλλά όχι απότομη) και πεντακάθαρη. Στο τμήμα της παραλίας που είναι κοντά στο ποτάμι η θάλασσα είναι πολύ κρύα, στο υπόλοιπο δροσερή. Είχε και το ευτράπελο να έχει πολύ "φαγανά" ψαράκια, τους άνδρες δηλαδή (προφανώς γιατί περνούσαν τις τρίχες για σκουληκάκια) τους είχαν ταράξει στις δαγκωματιές.
Όσον αφορά τον κόσμο, πάρα πολύ μόνιμοι με τροχόσπιτα που έχουν διαμορφώσει και το χώρο τους σε αυλές κλπ και πολλοί νέοι.
Τιμές: το άτομο 6 ευρώ, η σκηνή 4 και το αυτοκίνητο αν το έχεις στο χώρο των σκηνών 3,5, στους χώρους που έχει για πάρκινγκ δωρεάν.
Αυτό που δεν μπορεί να μεταφερθεί με τις λέξεις είναι ότι το μέρος έχει κάτι το αγαπησιάρικο, κάτι που σε κολλάει και θέλεις να μείνεις εκεί. Αν και τα περισσότερα στοιχεία που έγραψα είναι αρνητικά, στενοχωρήθηκα που έφυγα και με χαρά θα ξαναπάω.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4507

Yesterday 7856

Week 32519

Month 12363

All 12720998

Αυτή τη στιγμή online 458 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4507

Yesterday 7856

Week 32519

Month 12363

All 12720998

Αυτή τη στιγμή online 460 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions