Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.6 144 0.5
ΛΑΚΩΝΙΑ 127387
Κι έτσι όπως τελειώνουν τα όνειρα, τελείωσε κι αυτό.

Η ελαφόνησος - παραλία Σίμος των 80\'s και 90\'s ήταν ένας παράδεισος για κοινούς 8νητούς. Κι όταν έσκασε κι ο Παντελής με το μπαράκι του, νόμιζες πως έκανες παρέα με το θεό.

Ακόμα και όταν ήταν στα μπούνια του ο Σίμος - τέλη 90, αρχές 2000 - ένα κομμάτι γης, να δώσεις τι δική σου πινελιά σε εκείνο τον παράδεισο, έβρισκες. Ο κόσμος μιλούνια. Free-camping, σπιτάκια, δωμάτια, όλα στο κατακαλόκαιρο ήταν γεμάτα. Σε πολλά από τα τελευταία δε το εσωτερικό μπάνιο παρουσιαζόταν σαν extraδάκι. Super deluxe καταστάσεις. Αλλά δεν έφτανε αυτό...

Δεν έφτανε που κάθε ντόπια οικογένεια - σόι είχε 4 supermarket, 1 φούρνο, 3 ταβέρνες, δωμάτια, ποδήλατα, μανάβικα κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Τα ξεχώριζες από τα επώνυμά τους. Δεν έφτανε που οι ψαράδες δεν άφηναν ψαριά απούλητη. 'Οικονομούσαν' και ευδοκιμούσαν όλοι όσοι ήθελαν να δουλέψουν, αλλά ούτε κι αυτό ήταν αρκετό.

Έπρεπε να υπάρχει ο λέων του τόπου. Αυτός που θα κόβει τη μερίδα του όπως γουστάρει, και ό,τι περισσεύει θα τρώνε οι άλλοι. Αυτός που θα εκμεταλλεύεται τη γή σαν να είναι το τσαρδί του ασυδοτώντας κατά βούληση. Παντού δεν υπάρχει άλλωστε ένας?

Ο 'πόλεμος' που ασκήθηκε στους ελεύθερους κατασκηνωτές της περιοχής δεν είχε προηγούμενο. Οι 'καταδρομικές' των μπάτσων θα μείνουν ανεξίτηλες στις μνήμες αυτών που τις έζησαν μαζί με το γιουχάϊσμα και τις αποδοκιμασίες των κατασκηνωτών, από το ασφαλές της θάλασσας φυσικά. Και ο λόγος? Μα φυσικά η κάλυψη των κενών θέσεων αυτού του αποβράσματος που ο συγκεκριμένος άρχων (πρώην \'δημάρχων\', \'κοινοτάρχων\' θα σας γελάσω, πάντως τέτοιος είχε διατελέσει) αποφάσισε να ονομάσει \'Camping\' - και καλά - οργανωμένο. Μία μου απόπειρα να καλύψω θέση του κενή, γύρω στο 2002 νομίζω, έγινε το ανέκδοτο του μήνα όταν μου υπέδειξαν μια θέση απλώς κάτω απο τον ήλιο με κόστος 5€!

Έβαλε λουκέτο και στο εστιατόριο-καφε-mini market-WC-ντουζ εκεί στο τελείωμα του δρόμου, λίγο πριν τον εξαγνισμό.

Μετά το Χρηματιστήριο, Βατοπέδιο, SIEMENS που καταφέρνουμε και \'χωνεύουμε\', θα κάνουμε γαργάρα και αυτό το σκανδαλάκι της παραλίας του Σίμου και του λέοντα της περιοχής. Αργά ή γρήγορα το google δε θα \'επιστρέφει\' τέτοια παραπονάκια στα αποτέλεσμα.

Οι παλιότεροι ας σκύψουμε το κεφάλι (έχει αρχίσει και ματώνει το κούτελο από τα αδρανή της ασφάλτου, δεν πάει πιο κάτω) και να κουνήσουμε farewell μαντίλι σε αυτές τις αναμνήσεις. Και οι νεότεροι να πάτε, να πάρετε μια γεύση του παραδείσου αλλά και της μπίζνας του βλαχομπίζνεσμαν. Μπορεί σε 4-5 χρόνια να καταλάβει κάποιος την πραγματική τουριστική α3ία του νησιού και να το πάρει για πάρτι του.
Τότε να δούμε πόσες γκαζόζες 8α πρέπει να πιούμε να το χωνέψουμε.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους απανταχού campers ;-)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 1127

Yesterday 10669

Week 49606

Month 29450

All 12738085

Αυτή τη στιγμή online 417 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 1127

Yesterday 10669

Week 49606

Month 29450

All 12738085

Αυτή τη στιγμή online 417 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions