Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62356
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Σκιά
 
3.5
Καθαριότητα
 
3.5
Παροχές
 
2.5
Τοποθεσία
 
4.0
Ας ξεκινήσω από τα θετικά. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε υπέροχο σημείο, πολύ κοντά στην Αθήνα και δίπλα στο μοναδικό Cariocas. Η παραλία, όταν την ευνοεί ο καιρός, είναι φανταστική. Η θέση στην οποία έχω μείνει εγώ όσες φορές έχω πάει έχει σκιά, καλό έδαφος και είναι οριοθετημένη (αν και κάπως στριμόκωλη). Οι τουαλέτες αξιοπρεπείς, με χαρτί και σαπούνι. Το περιβάλλον γενικά καθαρό, με κάδους σε διάφορα σημεία.
Τα αρνητικά. Η πίεση του νερού είναι προβληματική. Στο ντους το νερό πάει: ζεστό->κρύο->μηδαμινό->ανύπαρκτο. Παίζει να μείνεις με τις σαπουνάδες. Η αποχέτευση βρωμάει. Αλίμονο αν στήσεις κοντά σε τουαλέτα. Η κουζίνα δεν έχει ουσιαστικά καμία παροχή: ένα ψυγείο και έναν καταψύκτη.
Μα το μεγάλο πρόβλημα του συγκεκριμένου κάμπινγκ είναι η διαχείρισή του. Η συμπεριφορά των ιδιοκτητών είναι επιεικώς απαράδεκτη. Όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι δεν χρειάζεται να είναι ούτε επαγγελματίες ούτε φιλόξενοι γιατί είναι, λέει, πάντα γεμάτοι. Είναι το μόνο κάμπινγκ που έχω επισκεφτεί όπου επέμεναν να μου υποδείξουν πού θα μείνω, επειδή δεν τους συνέφερε (όπως ομολόγησαν) να μου δώσουν τη θέση που ήθελα όταν μπορούσαν να την δώσουν σε ένα ζευγάρι ή μια οικογένεια και να βγάλουν περισσότερα. Γενικά βίωσα μια στάση καχυποψίας και απαξίωσης. Μικρή ικανοποίηση η ταραχή τους όταν κάλεσα την αστυνομία, επειδή αρνούνταν να μου επιστρέψουν την ταυτότητά μου, το οποίο είναι παράνομο. Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο ένα τόσο όμορφο μέρος να βρίσκεται σε τόσο λάθος χέρια. Παρεμπιπτόντως το ακριβώς αντίθετο ισχύει για την οικογένεια που δουλεύει το beach bar. Πάντως εγώ αναγκαστικά την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην περιοχή θα προτιμήσω να μείνω σε δωμάτιο στο Σχίνο. Αρνούμαι να δίνω έστω και ένα ευρώ σε ανθρώπους που συμπεριφέρονται σαν γερολαδάδες τσιφλικάδες και προσβάλουν την ελληνική φιλοξενία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
03 Σεπτεμβρίου 2021
Αναχώρηση
05 Σεπτεμβρίου 2021
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8756

Yesterday 7350

Week 34837

Month 113651

All 12618769

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8756

Yesterday 7350

Week 34837

Month 113651

All 12618769

Αυτή τη στιγμή online 174 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions