Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62402
8 στα 10..θα ξαναπαω!
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Ειναι η δευτερη φορα που παω στο Αλκυονη (την πρωτη εμεινα σε δωματιο), οποτε ηρθε η ωρα να γραψω κ εγω τις εντυπωσεις μου..
Καταρχην το γεγονος οτι το καμπινγκ βρισκεται τοσο κοντα στην Αθηνα, το κανει ιδανικο για τους φευγατους του σαββατοκυριακου, οπου ψαχνουν ενα αξιολογο μερος..Απο μονο του αυτο, τουλαχιστον για μας τους Αθηναιζους, ειναι σουπερ!
Το καμπινγκ εχει ομορφα οριοθετημενες θεσεις, με καλαμωτη και κατα κυριο λογο, τεχνιτη σκια χωρις να λειπει το φυσικο πρασινο..Η καθαριοτητα στους κοινοχρηστους χωρους ηταν παραπανω απο ικανοποιητικη, ενω στο μπανιο ειχε μονιμως χαρτι υγειας κ σαπουνι για τα χερια..
Στις παροχες,εκτος των αλλων θα βρειτε ψυγειο κ καταψυκτη καθως και barbecue, οχι ομως και κουζινα η οποια ειναι κριμα να λειπει απ το καλο συνολο..
Οπως εχει υποθει, το καμπινγκ ειναι αμφιθεατρικο, οποτε, η προσβαση στην παραλια και ειδικα στον γυρισμο, θελει γυμναστικουλα..Παρ ολα αυτα, η παραλια με το βοτσαλο κ τα καθαρα νερα σε αποζημιωνουν..Για την ακριβεια, αν εισαι αχινος που δεν γουσταρει να μετακινειται, ειναι οτι καλυτερο στην περιοχη..
Το εστιατοριο μας αφησε επισης ικανοποιημενους (για μεριδα κοκκορα κρασατο, μου ηρθε ολοκληρη η μπουταρα του)και σε λογικες τιμες ενω το νερο, κοστιζει παντου 50λ κ ενα ευρω αντιστοιχα..Στα ιδια πλαισια και οι τιμες στο μπαρ στην παραλια..Σε αυτο το σημειο θα πρεπει να πω οτι δυστυχως για τις υπηρεσιες, το καμπινγκ δεν ειχε κοσμο, επομενως δεν ειχαν φορτσαρει (πχ το εστιατοριο εκλεινε στις 4)..Παρ ολα αυτα και ειδικα στην περιοδο που το επισκευτηκα, το μερος προσφερεΤαι για ηρεμια, κολυμπι, ψαρεμα και υπνο αφου δεν ενοχλεισαι απο κανεναν και τιποτα...Για Αυγουστο, δεν εχω ιδεα...
Το Αλκυονη παντος ειναι απο τις περιπτωσεις που με κανουν να σκεφτομαι σοβαρα την μονιμη θεση και πραγματικα το αξιζει..
Οσο για την διευθηνση, μια χαρα με εξυπηρετησαν σε οτι ζητησα!
Κλεινοντας, θα πω οτι ακομα βαραω το κεφαλι μου που δεν εκλεισα θεση vip..Αν θυμαμαι καλα, η διαφορα ηταν της ταξης των 2.5 ευρω αλλα οι θεσεις απο αποψη θεας, απλα δεν παιζονται....Αν υπηρχαν και υποβρυχιοι προβολεις για καποιες βραδυνες ωρες, θα ηταν οτι πιο μοναδικο θα ειχα συναντησει ever!!

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για παρέες νέων
  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα
  • Επιτρέπονται τα κατοικίδια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
07 Ιουλίου 2019
Αναχώρηση
10 Ιουλίου 2019
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μικρή σκηνή (2-3 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4067

Yesterday 9878

Week 33770

Month 161351

All 12666469

Αυτή τη στιγμή online 436 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4067

Yesterday 9878

Week 33770

Month 161351

All 12666469

Αυτή τη στιγμή online 436 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions