Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 27 0.5
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 40567
(Ενημερώθηκε: 06 Αυγούστου, 2014)
Mόλις επέστρεψα από 7ήμερη διαμονή στο εν λόγω κάμπινγκ. Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω;;; Στα 34 χρόνια που κάνω κάμπινγκ, τόσο ελεύθερο, όσο και οργανωμένο, δε μου έχει ξανατύχει αυτό που μου συνέβει.

Αρχικά, νοίκιασα τροχόσπιτο, το οποίο δεν είχε κλειδί εξωτερικό γιατί ήταν περιττό κατά τη γνώμη τους, κλείδωνε μόνο από μέσα, ωστόσο οι ιδιοκτήτες με διαβεβαίωσαν ότι ήταν απόλυτα ασφαλές. 1ο ψέμα.

Μετά από 2 μέρες φύγαμε στις 14.30 το μεσημέρι για έναν καφέ παραδίπλα σε ένα beach bar και επιστρέψαμε στις 17.15 και το τροχόσπιτο ήταν άνω κάτω, όλα τα πράγματά μας αδειασμένα πάνω στο κρεβάτι (ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, πετσέτες, νεσεσέρ), τα ντουλάπια ανοιγμένα, ένας χαμός.

Αμέσως ενημέρωσα τη ρεσεψιόν και η πρώτη τους κουβέντα ήταν ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια λειτουργίας του και ότι το κάναμε εμείς και ζητάμε τα ρέστα!!!!!!!! Αρνιόταν δε να με ακολουθήσει στο τροχόσπιτο. Κάλεσα αμέσως την αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό με μαρτυρία μιας διπλανής ότι άκουσε ένα θόρυβο και είδε μια σκιά φευγαλέα, ζήτησα την ταυτότητά μου για να πάω στο Α.Τ. Βραχατίου όπου υπέβαλα μήνυση κατά αγνώστων και έδωσα κατάθεση και όταν τους ανέφερα για τα πράγματα που έχασα, η γηραιά κυρία του κάμπινγκ με πρόσβαλε 2η φορά στο σύζυγό της. λέγοντας "δεν καταλαβαίνεις τώρα; θα πει ότι είχε και θησαυρό μαζί της"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μας πρότειναν να πάμε σε άλλο τροχόσπιτο που κλειδώνει και μετά από κανά 2ωρο μας ενημέρωσαν ότι δε γίνεται γιατί ήταν κλεισμένα και αν θέλαμε να βάλουμε σκηνή.
Την επόμενη το πρωί ήρθε η σήμανση να πάρει αποτυπώματα και μας ενημέρωσαν ότι έχουν έρθει άλλες 5 φορές τα τελευταία χρόνια για τον ίδιο λόγο (κλοπή). Κατά τα άλλα, 1η φορά τους συνέβαινε!
Δώσαμε τόπο στην οργή γιατί δε θέλαμε να χαλάσουμε τις διακοπές και να ξεκουβαλάμε για 2 μέρες όλα τα συμπράγκαλα και κλέψαμε 2 ακόμα μέρες από τις δουλειές μας μπας και χαλαρώσουμε επιτέλους.
Χτες το απόγευμα, την ώρα που φεύγαμε για βόλτα, μας ρώτησε ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης πότε θα φύγουμε!!! Του απαντήσαμε "αύριο" προς το μεσημεράκι ή απόγευμα και ρωτήσαμε το αυτονόητο: αν δηλαδή χρεωθούμε κάτι επιπλέον ή δεν υπάρχει πρόβλημα. Μας απάντησε ότι δεν υπάρχει θέμα και να ετοιμαστούμε με την ησυχία μας και όποτε θέλαμε να φύγουμε.
Σήμερα πίναμε τον καφέ μας έξω από το τροχόσπιτο στο τραπεζάκι που είχαμε φέρει μαζί μας και ήρθε ο εν λόγω κύριος να μας πει ότι έχουμε αργήσει και θέλει να καθαρίσει το τροχόσπιτο και να φύγουμε γιατί το έχει ήδη νοικιάσει!!!!!!!! Απαντήσαμε ότι δεν ήταν επαγγελματική συμπεριφορά αυτό και δε διώχνουν ποτέ τον πελάτη με αυτόν τον τρόπο.
Μετά από λίγο ζήτησα από τη ρεσεψιόντ την ταυτότητά μου για να πάω να βγάλω χρήματα για να πληρώσουμε και αρνιόταν να τη δώσει μην και φύγω, ενόσω ο φίλος μου παρέμενε στο τροχόσπιτο ακόμα, απαιτώντας να την προπληρώσω!
Η μητέρα της δε, με προσέβαλε για 3η φορά λέγοντάς μου "πού πάω χωρίς λεφτά!!!!!!!!!" και της απάντησα, ότι εφόσον ήδη με έκλεψαν, τα πήγα κι εγώ και τα ξανάβαλα μέσα για ασφάλεια.
Πάραυτα, άφησα την ταυτότητα του φίλου μου και δεν τη δέχονταν με επιχείρημα ότι δεν είχαμε το ίδιο επώνυμο, λες και ήμασταν αδέρφια και ήταν υποχρεωτικό!!!!!
Επιστρέφοντας και μαζεύοντας τα πράγματα για να φύγουμε, κατεύθασε και η ιδιοκτήτρια και ο πατέρας της και άρχισαν να φωνάζουν ότι θέλουν τα λεφτά τους και κάνοντάς μας έναν ανεκδιήγητο καυγά έξω από το τροχόσπιτο αναγκάζοντας όσους βρίσκονταν στις σκηνές τριγύρω να βγουν έξω και να παρακολουθούν το θέαμα, λες και της ζητήσαμε να μην πληρώσουμε ποτέ!
Καυγαδίσαμε εντόνως μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων κατασκηνωτών, μας αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς και ηλίθιους που μείναμε παρά τα παράπονά μας (αυτό για το "ευχαριστώ" που δεν τους κάναμε απευθείας μήνυση όπως μας συμβούλεψαν και από το περιπολικό που κατέγραψε το συμβάν και από τη σήμανση την άλλη μέρα)!
Φύγαμε ντροπιασμένοι και κακήν κακώς αφού πληρώσαμε και παραδώσαμε τα κλειδιά του τροχόσπιτου ως οφείλαμε να κάνουμε.

Πέραν των συγκεκριμένων θεμάτων, το κάμπινγκ έχει απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις, είναι γεμάτο κατσαρίδες και ζωύφια κάθε λογής (οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες φροντίζουν να ψεκάζουν εγκαίρως και να απολυμαίνουν τους κοινόχρηστους χώρους όπου κι αν έχω πάει, από 'Εβρο έως Κάρπαθο), δεν υπήρχε φύλακας τα βράδια παρά μόνο κλείδωναν την είσοδο με αποτέλεσμα το αυτ/το να μένει δίπλα σε ένα χώρο που είχε ταμπέλα πώς απαγορεύεται το πάρκινγκ και ότι θα το πάρει γερανός!!!, το εστιατόριο πανάκριβο (9.5 ευρώ για καλαμαράκια;;; στη Μύκονο ήμασταν ή στο Λέχαιο Κορινθίας;;;), τα ψυγεία σκουριασμένα και η καθαριότητα ελλειπής. 3,5 ώρες καθάριζα το τροχόσπιτο πριν αδειάσω τα πράγματά μας, πέταξα 2 βετέξ, χάλασα μισό μπουκάλι χλωρίνη και 2 πακέτα αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια, οι αράχνες κρέμονταν από τα παράθυρα και τταβάνι και γεμάτο κοριούς που μας κατάφαγαν τα πόδια και κατά τη γνώμη τους, τους φέραμε από το σπίτι μας, μας είχαν ήδη φάει πριν έρθουμε!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο σκουπίδια έβλεπα να μαζεύουν κάθε μέρα, τίποτα ιδιαίτερο γενικά.

Σε γενικές γραμμές, χείριστο σε θέμα συντήρησης και "επαγγελματικής" συμπεριφοράς. σεβασμού και μεταχείρισης του πελάτη-καταναλωτή που πάει να ξεκουραστεί και να αφήσει τα ωραία του λεφτάκια.
Αγενείς, αντεπαγγελματίες, απαράδεκτοι, ανεύθυνοι.

Ντροπή για μια χώρα που η βαριά της βιομηχανία είναι ο τουρισμός και τέτοια φαινόμενα πρέπει να προβάλλονται και να τυγχάνουν της ανάλογης αντιμετώπισης από την Πολιτεία, ούτως ώστε όσοι δεν είναι επαγγελματίες επιτέλους, να απομονώνονται και να μην κάνουν κακό στους υπόλοιπους.

Γενικό συμπέρασμα: Ούτε απ' έξω δε θα ξαναπέρναγα!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Τροχόσπιτο
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Online E-Campers

Today 719

Yesterday 6221

Week 13180

Month 91994

All 12597112

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 719

Yesterday 6221

Week 13180

Month 91994

All 12597112

Αυτή τη στιγμή online 224 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions