Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62404
Γενική βαθμολογία
 
2.4
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
4.0
Θα ηθελα να σχολιασω μερικα πραγματα για το καμπινγκ μια που ειμαι μονιμος και να δωσω καποιες πληροφοριες για υποψηφιους που θα ηθελαν να ερθουν εδω.
Το καμπινγκ ειναι αναπτυγμενο σε αμφιθεατρικο περιβαλλον, πολυ ομορφο αν και καπως κουραστικο για τα ανεβοκατεβασματα στην παραλια.
Αυτο αναγκαζει τους περισσοτερους να κυκλοφορουν με το αυτοκινητο, θεσεις παρκινγκ λιγοστες και ετσι δημιουργειται το αδιαχωρητο. Η κυκλοφορια των αυτοκινητων δεν εχει ωρα παροτι η εισοδος κλεινει στις 12 ετσι η ενοχληση τελειωμο δεν εχει.
Η παραλια τωρα ειναι μικρη και το καλοκαιρι θυμιζει πλαζ του ΕΟΤ απο τον πολυ κοσμο. Η θαλασσα αρκετα ταραγμενη μιας και η θεση του καμπινγκ ειναι βορεινη και το καλοκαιρι με τα μελτεμια δεχεται ολο το κυμα. ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.
Οι σκιες στις περισσοτερες θεσεις ειναι τεχνητη, οχι επαρκης και στις υψηλες θερμοκρασιες εχει ζεστη.
Η καθαριοτητα των τουαλετων γινεται απο δυο ατομα νωρις το πρωι και το απογευμα αν λοιπον καποιος παει αργα το βραδυ οι τουαλετες δεν ειναι και στα καλυτερα τους. Υπαρχουν κατα καιρους και διαφορα ιπταμενα ψηλα στους τοιχους (αραχνες κλπ). Θα μπορουσα γενικα να πω πολλα για το πως γινεται ο καθαρισμος των τουαλετων αλλα σταματω (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) εδω.
Οι παροχες μετριες, η ταβερνα για αλλη μια φορα αποτυχια, το μινι μαρκετ ελλειπες, στα θετικα ο χωρος αθλοπαιδιων στην εισοδο (συμπαθητικος) και το μπαρ στην παραλια που φετος ισως ειναι η πρωτη φορα που δουλευει με τετοια ποιοτητα και ποικιλια. τοσο επαγγελματικα για ανθρωπους που φαινονται οτι ειναι απειροι στο αντικειμενο. Αρνητικο ειναι οτι η σκια απο φοινικες δεν ειναι επαρκης για ολους και η ελλειψη τουαλετας (αραγε πως πηρε αδεια?) πραγμα που αναγκαζει τους θαμωνες να ουρουν ή στη θαλασσα ή στο παρακειμενο φαραγγι.
Οι τιμες τωρα ειναι πιστευω απο τις υψηλες (μιλαω παντα για μονιμους) σε αντιθεση των παροχων, το ρευμα χρεωνεται 0,30 το κιλοβατ και το νερο 3 ευρω το κυβικο και ας ειναι θαλασσα απο τη γεωτρηση!!!
Ο ιδιοκτητης στον κοσμο του, αρνειται να δει την πραγματικοτητα, εκανε μειωση τιμων 4% μονο, βγαζει ανακοινωσεις απο τα μεγαφωνα σε στυλ διαγγελματος και γενικα εχει δημιουργησει μια δυσαρεσκεια μεταξυ των περισσοτερρων μονιμων μιας και ισως νομιζει οιτι μας εχει υπηκοους και οχι πελατες.
Αυτα προς το παρον. Συγγνωμη αν σας κουρασα. Θα επανελθω πλεον για ποιο συγκεκριμενα πραγματα παντα καυτηριαζοντας τα κακως κειμενα και εκθιαζοντας τα καλα.



ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατάλληλο για τροχόσπιτα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 329

Yesterday 9934

Week 39966

Month 167547

All 12672665

Αυτή τη στιγμή online 256 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 329

Yesterday 9934

Week 39966

Month 167547

All 12672665

Αυτή τη στιγμή online 256 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions