Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62417
(Ενημερώθηκε: 24 Ιουνίου, 2012)
Γενική βαθμολογία
 
1.8
Σκιά
 
1.5
Καθαριότητα
 
2.5
Παροχές
 
1.5
Τοποθεσία
 
1.5
Πραγματικά ξεκίνησα με πολύ καλή διάθεση για την εξόρμηση αυτή. Ο χώρος ναι προσφέρει πολύ καλή θέα ΑΝ βρεις θέση καλή, η καθαριότητα είναι ικανοποιητική αλλά, γιατί ένα αλλά πάντα υπάρχει εδώ όμως είναι πολλά.... Αλλά η ανηφόρα σε τσακίζει κάτω απο τον ήλιο. Το εστιατόριο είναι στην αρχή του χώρου, άρα έχεις μεγάλη ανηφόρα να ανέβεις για να φας κάτι. Το εστιατόριο άνοιξε πριν απο 3 μέρες και ακόμα είναι ανοργάνωτο, το προσωπικό που το στελεχώνει όμως είναι ευγενέστατο... Το mini-makret ακόμα είναι κλειστό, μας είπαν πως θα ανοίξει τις επόμενες μέρες με κάποια βασικά είδη.

Στο μεγαλύτερο μέρος του χώρου υπάρχουν τροχόσπιτα με οικογένειες και αν αυτό που ψάχνεις είναι λίγη ηρεμία, τότε την πάτησες γιατί τα μικρά που κυκλοφορούν σε όλο τον χώρο του camping δεν γνωρίζουν απο ώρες κοινής ησύχιας, είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ.

Υπάρχει μια μικρή παραλία που ικανοποιεί τις ανάγκες του camping τώρα που δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά όταν το camping γεμίσει, σίγουρα θα γίνεται το αδιαχώρητο. Αν σκέφτεστε να κάνετε την συγκεκριμένη παραλία σημείο συνάντησης με φίλους που δεν μένουν μαζί σας, να τους ενημερώσετε πως υπαρχει εισητήριο εισόδου, ακριβώς όπως στον Αστέρα Βουλιαγμένης, και πάσης φύσης ομοιότητας των δυο παραλιών είναι απλή σύμπτωση. Περιττό να πω πως ρωτώντας Πολεοδόμο-καθηγητή του Μετσοβίου για το εισητήριο μου απάντησε πως είναι καρα-παράνομο!! Στην παραλία υπάρχει και ένα μικρό beach bar με ευγενέστατο προσωπικό, η σκιά όμως είναι περιορισμένη.

Η μεγαλύτερή μου δυσαρέσκεια είναι η εξής: είμαι ιδιοκτήτρια ενός μικρού σκύλου και πριν ξεκινήσουμε απο Αθήνα τηλεφωνήσαμε για το αν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Πήραμε θετική απάντηση και γιαυτο και το επιλέξαμε, όμως ακόμα και με το νόμο στο μέρος μας, ο ίδιος ο ιδιοκτήτης έχει βάλει ταμπλέλες πως απαγορεύονται τα κατοικίδια στην παραλία και μάλιστα εμάς μας απομάκρυναν γιατί ¨"δεν θέλει σκυλιά στην παραλία του".... και ας τα είχαμε δεμένα, καθαρά και δίπλα μας. Απο επισκέπτες χρόνων του συγκεκριμένου χώρου έμαθα πως πέρυσι επιτρέποντουσαν τα κατοικίδια στην παραλία αλλά στην άκρη, φέτος ο ίδιος ιδιοκτήτης άλλαξε τους κανονισμούς σύμφωνα με την διάθεσή του!!! Η απόλυτη ανομία δηλαδή. Πραγματικά αν δεν είχα τόσο καλή παρέα, θα είχα φύγει την ίδια μέρα.

Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα camping σε ένα χαλαρό, ήρεμο (στα πλαίσια του camping), ξεκούραστο και άνετο περιβάλλον, τότε ο συγκεκριμένος χώρος ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ...

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ιδανικό για παρέες νέων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
23 Ιουνίου 2012
Αναχώρηση
24 Ιουνίου 2012
Ταξίδεψα με
Φίλους
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 1
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 10188

Yesterday 7246

Week 10188

Month 193549

All 12698667

Αυτή τη στιγμή online 565 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 10188

Yesterday 7246

Week 10188

Month 193549

All 12698667

Αυτή τη στιγμή online 565 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions