Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 38 0.5
Hot
ΚΟΡΙΝΘΙΑ 62467
Κοντά στην Αθήνα,Σχετικά Καλό, 6 στα 10.
Στα θετικά οι ευρύχωρες θέσεις με σχετικά καλή σκίαση από καλαμωτές και φυσικό πράσινο. Η δυτική του τοποθέτηση και το αμφιθετρικό του εδάφους εξασφαλίζουν εκπληκτική θέα στα ηλιοβασιλέματα του Κορινθιακού, σχεδόν από οποιαδήποτε θέση. Καλή θάλασσα με ενδιαφέρων βυθό για βουτιές. Το κάμπινγκ καταλήγει σε μια μικρή παραλία αποκλειστικά για όσους μένουν σε αυτό (προφανώς παρανόμως κλειστή στον υπόλοιπο κόσμο). Τα μπάνια και οι τουαλέτες ήταν αρκετα καθαρά, αλλά- παραδόξως- ένα βράδυ τα βρήκα κλειδωμένα (ευτύχως υπάρχαν και κάποια άλλα, απομακρυσμένα προς την είσοδο του κάμπινγκ που είχαν ξεχαστεί ανοιχτά). Από τότε αποφάσισα να μην πηγαίνω ούτε σε οργανωμένο χωρίς προσωπική χημική τουαλέτα.

Υπάρχει ένα υποτυπώδες μίνι μάρκετ και μια ταβέρνα με ακριβούτσικες τιμές, αλλά στην παραλία του Σχοίνου και στο χωριό θα βρείτε οπωσδήποτε πολλές και καλές και φτηνές λύσεις για φαγητό. Υπάρχει επίσης ένα μπαράκι στην παραλία του κάμπινγκ που λειτουργεί και το βράδυ και είναι αρκετά ευχάριστο για να αράξεις με το ποτό σου δίπλα στην θάλασσα. Συμβουλή: πάρτε τα ποτά σας απ' το μπαρ και να πάτε να τα πιείτε με την ησυχία σας στην παραλία, αρκετά μακρυά από το μπαρ, εκτός αν σας αρέσει ν' ακούτε σκυλάδικα, διότι τέτοια παίζει ως επί το πλείστον. Πάντως για κάποιο περίεργο λόγο ο θόρυβος της μουσικής δεν φτάνει ως τις σκηνές και κοιμήθηκαμε πραγματικά ήσυχα. Ο κόσμος ήταν αρκετα φιλικός και διακριτικός. Τυπικοί ήταν και οι υπέυθυνοι της επιχείρησης και έγιναν ακόμα τυπικότεροι όταν τους εξηγήσαμε ότι είναι παράνομη η απαίτησή τους να παρακρατούν τις ταυτότητες των πελατών για όσο καιρό οι τελευταίοι κατασκηνώνουν στο κάμπινγκ τους. Πράγμα που το κάνουν βέβαια πολλοί άλλοι ιδιοκτήτες σε σημείο που σε διάφορα κάμπινγκ έχω αναγκαστεί να καλέσω την Αστυνομία. Στο συγκεκριμένο δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι τέτοιο.
Συνολικά έμεινα με θετικές εντυπώσεις και θα του έβαζα ένα 6 στα 10, για την ησυχία, τα ηλιοβασιλέματα και την πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα.
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 5717

Yesterday 10980

Week 5717

Month 55178

All 12763813

Αυτή τη στιγμή online 181 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 5717

Yesterday 10980

Week 5717

Month 55178

All 12763813

Αυτή τη στιγμή online 181 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions