Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.1 21 0.5
ΗΛΕΙΑ 43727
(Ενημερώθηκε: 03 Αυγούστου, 2020)
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Σκιά
 
4.5
Καθαριότητα
 
2.0
Παροχές
 
2.0
Τοποθεσία
 
4.5
Καλησπέρα, μετά από 7 μέρες εξαντλητικών διακοπών στην Κεφαλονιά όπου ήμασταν συνεχώς στη γύρα, άυπνοι και κουρασμένοι (λόγω μικρών παιδιών - όχι δικών μας - που μας ξυπνούσαν πολύ νωρίς το πρωί) είπαμε να μην κλείσουμε τις διακοπές μας έτσι και να βρούμε ένα μέρος να χαλαρώσουμε λίγο (πράγμα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο τον Αύγουστο τελικά!). Αφού γυρίσαμε τα camping στην Κορώνη, Μεθώνη, Φοινικούντα και ήταν όλα ασφυκτικά γεμάτα (ευτυχώς που δε βρήκαμε!), αρχίσαμε να ανηφορίζουμε με τελευταίο προορισμό τη Ζαχάρω και τα 2 camping εκεί. Το ένα το επισκεφτήκαμε (έχω κάνει και μια μικρή κριτική), αλλά τελικά δεν ήταν αυτό που ψάχναμε, οπότε καταλήξαμε 4 άτομα (1 ζευγάρι και 2 φίλοι) στο camping Apollon.

Στα συν:
Τεράστιο camping μέσα στο δάσος, με μεγάλα πεύκα και πάρα πολύ καλή σκιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Ευρύχωρες θέσεις για να στήσεις.
Όμορφη παραλία μπροστά από το camping.
Η ταβέρνα είχε καλό φαγητό και σε σχετικά νορμάλ τιμές.
Τιμή για 2 άτομα, σκηνή και αυτοκίνητο €18.50. Χαμηλή τιμή μεν αλλά οι παροχές του ήταν πολύ κακές (θα διαβάσετε σε λίγο στα πλην).
Πολλές ντουζιέρες εκτός που μπορούσες να κάνεις ένα γρήγορο ξέβγαλμα από τα αλάτια.
Νερό ζεστό όλη την ημέρα.
Σχετική ηρεμία και αρκετή χαλάρωση.
Δεν επιτρέπονταν τα μπάρμπεκιου λόγο της άπειρης πευκοβελόνας οπότε δεν βρωμοκοπούσε τσίκνα όλο το σύμπαν. Μόνο το 15 Αύγουστο γινόταν χαμός και ψήνανε όλοι, δεν ξέρω αν ήταν όλα οκ ή αν υπήρξε κάποιο θέμα με καμιά φωτιά, γιατί το μεσημέρι αναχωρήσαμε εμείς. Την προηγούμενη ένα από τα bungalows πήρε φωτιά, δεν ξέρω τι συνέβη ακριβώς και τρέχανε και δε φτάνανε.
Καλός καφές στα €2.50 συνοδευόμενος από κακό και αγενές service όμως.
Καθαριότητα εξωτερικών χώρων μια χαρά.
Χώρος για να αφήσεις το αυτοκίνητο σου και κοντά στη σκηνή χωρίς να είναι ενοχλητικό ή μια αηδία από άποψη αισθητικής, αλλά και εκτός camping αν δεν ήθελες να το χρεωθείς.

Στα πλην:
Όλες οι εγκαταστάσεις του ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Νομίζω είχε από 2 κτήρια με τουαλέτες και ντους (4 λεκάνες – νιπτήρες και 4 ντουζιέρες γυναικών και μία από τα ίδια στων ανδρών), η μία σειρά κτήρια κοντά στο εστιατόριο και η άλλη προς τα κάτω κοντά στο δάσος (εμείς πηγαίναμε εκεί). Δεν είδα αν έχει και αλλού κάπου, παρακαλώ διορθώστε με αν είναι. Ξεκινώντας:
α) Οι τουαλέτες ενώ δεν ήταν τόσο βρώμικες (έχω δει και χειρότερα σε πολύ πιο «γκλάμουρους» campings) δεν έκλειναν οι πόρτες, δεν είχαν λαβές τα καζανάκια για να τα τραβήξεις και κάτι τέτοια χαζά πράγματα που με ελάχιστα χρήματα επιδιορθώνονται. Αφού τα παιδιά της παρέας μας που πιάνουν τα χέρια τους θέλανε να φτιάξουν κάπως τους σύρτες από τις πόρτες τουλάχιστον για να κλειδώνουν, χρησιμοποιώντας ένα απλό κατσαβίδι. Δεν το κάναμε όμως γιατί σκεφτήκαμε μη γίνει καμιά παρεξήγηση με τους ιδιοκτήτες που ήταν λίγο κάπως…
β) Στα ντους τώρα. Είχε 4 ντουζιέρες, η μία άχρηστη γιατί το τηλέφωνο του ντους δεν υπήρχε. Επίσης το ίδιο πρόβλημα με τους σύρτες, δεν κλείνανε οι πόρτες. Τα καλώδια του ντους υφασμάτινα και τόσο βρώμικα από τη μούχλα που σου ερχόταν αηδία. Αφού είχα ψεκάσει τα πάντα με Dettol (τοίχους, πόρτες, μπαταρία, καλώδιο, τηλέφωνο, γατζάκια) πριν κάνω μπάνιο, και παρόλα αυτά αναγκαζόμουν να γέρνω μπροστά συνέχεια ώστε να είμαι σε τέτοια θέση που να μην ακουμπάει ποτέ και πουθενά το καλώδιο πάνω μου γιατί ήταν τελείως σιχαμένο.
Όλα τα παραπάνω με ελάχιστα χρήματα διορθώνονται, αλλαγές στα τηλέφωνα του ντους, σφίξιμο στους σύρτες για να κλείνουν οι πόρτες, και τα καζανάκια που έχουν περισσότερο κόστος άστα και έτσι βρε παιδί μου και ας αυτοσχεδιάζουμε, τι να πω. Υπήρχε αδιαφορία πολύ…
Το νερό στα ντους παρόλο που ήταν ζεστό υπήρχε πρόβλημα με την πίεση και κάποιες φορές σπάσανε τα νεύρα μου για να ξεπλυθώ, σε συνδυασμό με την απίστευτη μούχλα παντού γινόταν το ντους ταλαιπωρία.
Την κουζίνα δεν τη χρησιμοποίησα, δεν ξέρω αν έχει ένα ή 2 κτήρια πάντως και εκεί αναδυόταν μια μουχλοβρώμα.
Πάμε τα ψυγεία τώρα… Χωρίς λόγια. Με το που άνοιγες τον καταψύκτη σου έσκαγε μια μπόχα σάπιου αίματος από ψάρι. Ό,τι έβαζες μέσα έπαιρνε αντίστοιχη μυρωδιά. Εμείς ευτυχώς είχαμε μαζί ένα ψυγείο από φελιζόλ και είχαμε εκεί τα νερά μας με πάγο που αγοράζαμε κάθε μέρα γιατί δεν παλευόταν. Επίσης, ένας άλλος λόγος που δε χρησιμοποιήσαμε ξανά τον καταψύκτη (εκτός από την πρώτη μέρα) ήταν ότι ενώ βάλαμε μια 6άδα νερά την επόμενη μέρα δεν τη βρήκαμε ποτέ. Να σημειωθεί ότι το μόνο που βάλαμε στον καταψύκτη ήταν νερά (που καβατζώθηκαν) και οι παγοκύστες μας που έκανα αμάν για να τις καθαρίσω από την ψαρίλα (παρότι ήταν σε σακούλα κλειστή).
Ένα πράγμα σα βόθρος μπροστά από τις αντρικές τουαλέτες κλεισμένο όπως όπως πρόχειρα με μια λαμαρίνα (για να μην γκρεμιστεί και κανείς!) που έβγαζε μια απαίσια μυρωδιά τουαλέτας. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν σφραγίσει με σωστό τρόπο αυτό και το έχουν έτσι χύμα στο κύμα, που εκτός από τη βρώμα είναι και επικίνδυνο.
Μια γενικότερη αγένεια και αξεστοσύνη στο χώρο από όλους τους υπαλλήλους-ιδιοκτήτες. Από την υποδοχή, την ταβέρνα, την καφετέρια…
Το μίνι μάρκετ ανύπαρκτο. Μόνο πάγο, μπύρες, και αναψυκτικά σε μπουκάλια γυάλινα των λίγων ml. Λίγα πατατάκια, και αυτό, τελεία. Στη Ζαχάρω ευτυχώς έχει Βασιλόπουλο για να πάρεις πράγματα, αλλά προσοχή μην ξεμείνετε γιατί Κυριακή δε βρίσκεις τίποτα (ούτε μίνι μάρκετ της προκοπής) να πάρεις κάτι. Πρέπει να πας στην Κυπαρισσία μετά.
Κάποιοι είπαν για φασαρία με σκυλιά και γαυγίσματα, εγώ δεν άκουσα κάτι αλλά ίσως ήταν και το σημείο που στήσαμε (ήταν κοντά στη θάλασσα) και δεν ακούσαμε κάτι, όμως όντως άκουσα ότι κάποιοι παραπονέθηκαν για φασαρία τη νύχτα από γαυγίσματα. Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες.
Στα πλην βάζω και έναν γελοίο, φιγουρατζή Ελληνάρα, ροκ και καλά, με μια Harley μοτοσικλέτα, που ενώ πριν έρθει στο camping έφαγε απανωτή "παντόφλα" στο τηλέφωνο από την κοπέλα/γυναίκα του (ναι ακουγόταν να ουρλιάζει σαν υστερική σε όλο το camping για κανένα εικοσάλεπτο και να τον ξεφτιλίζει αισχρά), την επόμενη μέρα που ήρθε μας έσπασε τα νεύρα με την κωλο-εξάτμιση του. Περνούσε αργά από κάθε σημείο κάνοντας και κάποιες στάσεις (με ανοιχτή τη μηχανή) για να βεβαιωθεί ότι τον είχαμε δει όλοι ότι έχει Harley, χωρίς όμως να λογαριάσει αν είναι ώρα κοινής ησυχίας ή πόσο ενοχλητικό θόρυβο κάνει η εξάτμιση του. Γαϊδούρι από τα λίγα, τουλάχιστον, για να μην πω και τίποτα άλλο...

Σε γενικές γραμμές είναι ένα camping σε όμορφη τοποθεσία, μέσα στο δάσος και μπροστά στη θάλασσα, με ωραίες σκιές αλλά πολύ κακές παροχές κτηρίων που δηλώνουν πλήρη αδιαφορία των ιδιοκτητών και που δε σε εμπνέει να κάτσεις πολλές μέρες, γιατί αυτή η βρώμα και όλη η μόντα που πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τη βρώμα σε κουράζει τελικά. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα γιατί πέρασα πολύ ωραία με την παρέα μου, αλλά πάλι έτσι για 3-4 μέρες όχι παραπάνω. Αν αξιωθούν οι ιδιοκτήτες να διαθέσουν λίγα χρήματα η βελτίωση του θα είναι τεράστια, γιατί τα βασικά στοιχεία της φυσικής ομορφιάς, που άλλα camping υστερούν τα έχει και με το παραπάνω. Επομένως με λίγη προσπάθεια και χρήματα μπορούν να το κάνουν ένα αξιοπρεπέστατο camping σε όμορφο μέρος, με λίγο παλιές αλλά καθαρές και προσεγμένες εγκαταστάσεις. Αμήν…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
12 Αυγούστου 2016
Αναχώρηση
15 Αυγούστου 2016
Ταξίδεψα με
Ζευγάρι
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Περισσότερα Θέματα »

Online E-Campers

Today 4750

Yesterday 8573

Week 20075

Month 165956

All 12874591

Αυτή τη στιγμή online 327 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4750

Yesterday 8573

Week 20075

Month 165956

All 12874591

Αυτή τη στιγμή online 327 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions