Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 54 0.5
Hot
ΑΡΚΑΔΙΑ 55210
Zaritsi June 20
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Σκιά
 
5.0
Καθαριότητα
 
5.0
Παροχές
 
5.0
Τοποθεσία
 
5.0
Τριήμερο στο Zaritsi (19-22 Ιουνίου 20). Πηγάμε με μεσαία σκηνή 1 ενήλικας και δύο παιδιά 6-8). Φτάσαμε Παρασκευή απόγευμα και στήσαμε μπροστά στην παραλία.
Το κάμπινγκ αν και έχει αρκετά τροχόσπιτα είναι μεγάλο και υπάρχουν αρκετοί χώροι για σκηνές. Σκιά άφθονη και σε μερικά σημεία που δεν υπήρχε δέντρο υπάρχουν πανιά. Ρεύμα σε κάθε θέση (όσες είδα) και από νερό υπάρχει βρύση-λάστιχο κοντά σε θέσεις αλλά δεν είναι πόσιμο. Το πόσιμο νερό είναι σε 2-3 σημεία στο κάμπινγ, μοιρασμένο για να μην κάνεις μεγάλη διαδρομή.

Από καθαριότητα άψογα τα πράγματα, υπάρχουν δύο χώροι με τουαλέτες/ντουζ, εμείς είδαμε μόνο τον ένα χώρο και εντυπωσιαστήκαμε. Ανακαινισμένες και πολύ καθαρές. Υπάρχει επίσης και σημείο πίσω από τις τουαλέτες για άδειασμα χημικών. Υπάρχει και ψώρος για πλύσιμο πιάτων/ρούχων καθώς και ψυγειοκατψύκτης.

Από φαγητό φάγαμε στο εστιατόριο του κάμπινγκ και μείναμε καταευχαριστημένοι. Αν και νωρίς στην σεζόν το μεσημέρι είχε 2 μαγειρευτά (γεμιστά, σουτζουκάκια, παστίτσιο, ομελέτα μακαρόνια με κιμά) και το βράδυ σουβλάκια, burger κτλ και φυσικά χωριάτικη σαλατίτσα.

Η θάλασσα και τα νερά ήταν πολύ ωραία και η παραλία με βότσαλο. Υπάρχει ένας "δρόμος" που περνάει μπροστά από την παραλία αλλά επειδή δεν βγάζει πουθενά και εξυπηρετεί μόνο τους μόνιμους κατοίκους αραιά και που είδαμε αυτοκίνητο τα οποία πηγαίνουν και σιγά λόγω του βότσαλου.

Τα παιδιά άφοβα γύριζαν βόλτες στο κάμπινγκ και οργώνανε με τα ποδήλατα. Από δραστηριότητες εμείς ανεβήκαμε ένα μονοπάτι στην άκρη της παραλίας που βγάζει στην κορυφή του βουνού (1:30h πήγαινε έλα). τα παιδιά το καταχάρηκαν που φτάσανε κορυφή αλλά θέλει παπούτσια και όχι παντόφλες (καί λίγο προσοχή σε ορισμένα σημεία). Επίσης πήγαμε σε ένα φαρράγι που είναι 5 λετπα απόσταση με το αυτοκίνητο, πολύ βατό και σε ορισμένα σημεία έχουν βάλει και σκάλες για να ανεβαίνες εύκολα. Επίσης υπάρχει ένα beach bar στην άκρη της παραλίας (5 λεπτά από το κάμπινγ) το οποίο καθίσαμε μία μέρα και έχει SUP, κανό, σανίδα που μπορείς να δανειστείς όσο είσαι εκεί.

Τέλος ο Βασίλης και η γυναίκα του που τρέχουν το κάμπινγκ είναι νέοι, εξαιρετικοί και μας βοήθησαν σε ότι και αν χρειαστήκαμε. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή σίγουρα.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για οικογένειες
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
19 Ιουνίου 2020
Αναχώρηση
22 Ιουνίου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεσαία σκηνή (4 - 5 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 8945

Yesterday 7246

Week 8945

Month 192306

All 12697424

Αυτή τη στιγμή online 735 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 8945

Yesterday 7246

Week 8945

Month 192306

All 12697424

Αυτή τη στιγμή online 734 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions