Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 54 0.5
Hot
ΑΡΚΑΔΙΑ 55196
(Ενημερώθηκε: 09 Ιουνίου, 2020)
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Σκιά
 
4.0
Καθαριότητα
 
4.5
Παροχές
 
4.0
Τοποθεσία
 
5.0
Ένα καλό κάμπινγκ, στο οποίο είχα να έρθω από το 2008 και το βρήκα, όπως και τότε, πολύ συμπαθητικό.

Οι υπεύθυνοι του κάμπινγκ νέοι άνθρωποι, ευγενικοί, εξυπηρετικοί και ήρεμοι, με δύο λόγια ο τύπος του ανθρώπου που θες να συναντήσεις στις διακοπές σου.

Ο χώρος μεγάλος, οι θέσεις ευρύχωρες, χώρεσαν άνετα μια σκηνή 6,70 Χ 2,40 και μια σκηνή τουαλέτας για τη χημική. Αρκετό χαλίκι σε πολλές θέσεις, που εγώ το προτιμώ για λόγους αποφυγής της πολλής σκόνης. Οι περισσότερες από αυτές είναι οριοθετημένες, χωρίς όμως διαχωριστικά φυτά μεταξύ τους, αλλά πάντως λόγω του μεγέθους του χώρου, που είναι αρκετό, δεν αισθάνεσαι να χάνεται η ιδιωτικότητά σου. Τα πασαλακια καρφώθηκαν εύκολα και σταθερά, νομίζω είναι από τα καλύτερα εδάφη για να στήσεις σκηνή.

Η σκιά είναι πραγματικά πολύ καλή στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του κάμπινγκ.

Δεν λείπει κανένας κοινόχρηστος χώρος και όλοι είναι πραγματικά πολύ καθαροί, αν και ορισμένοι δείχνουν την ηλικία τους, το κάμπινγκ άλλωστε ξεκίνησε τη λειτουργία στα τέλη της δεκαετίας του '80. Υπάρχουν δύο συγκροτήματα με ντουσιέρες και τουαλέτες. Το ένα φαίνεται αρκετά πρόσφατα ανακαινισμένο και είναι πολύ απαστράπτον και αισθητικά προσεγμένο. Το άλλο έχει παλαιότερες εγκαταστάσεις, αλλά και τα δύο είναι πολύ καθαρά με όλες τις βασικές παροχές, υγρό σαπούνι, χαρτί για τα χέρια (όχι χαρτί υγείας, αλλά μικρό το κακό) και ζεστό νερό καθ'ολο το 24ωρο. Πρακτική και η τουαλέτα για την εκκένωση της χημικης τουαλέτας. Εντόπισα αρκετές βρύσες σε πολλά σημεία του κάμπινγκ και πολλές παροχές ρεύματος.

Η παραλία μπροστά στο κάμπινγκ είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος και όμορφη, με εξαιρετικά νερά. Σε κοντινή απόσταση στις γύρω περιοχές υπάρχουν επίσης πολλές ωραίες παραλίες. Αν και στον χώρο υπάρχουν αρκετοί ευκάλυπτοι, υπήρχαν κάποια κουνουπάκια, αλλά όχι κάτι πολύ ενοχλητικό.

Το εστιατόριο του συγκεκριμένου καμπινγκ έχει σπουδαία φήμη. Προσωπικά δεν έτυχε να φάω κάτι (εκτός από ένα τοστ) αλλά όλοι μου λένε πως έκανα λάθος.

Το κάμπινγκ έχει αρκετούς μόνιμους, αλλά επίσης και αρκετούς περιστασιακούς κατασκηνωτές. Με τροχοσπιτα και σκηνές, ίσως λίγο περισσότερα τροχόσπιτα. Όλοι τους συμπαθείς άνθρωποι και όπως φαίνεται με κουλτούρα κατασκηνωτή. Πότε δεν με ενόχλησε κάποιος, ελπίζω να μην ενόχλησα κι εγώ. Στην τελευταία μου επίσκεψη πάντως, αν και εορταστικό τριήμερο, δεν είχε πολύ κόσμο και δεν υπήρχε καθόλου συνωστισμός, πράγμα που δύσκολα συναντάς σε αυτό το camping, πολύ περισσότερο τώρα που με τις οδηγίες για τον κορωναϊό, μεγάλωσαν και οι αποστάσεις ανάμεσα στους κατασκηνωτές.

Σίγουρα θα περάσουν όμορφα τα παιδιά, τα δικά μου ενθουσιάστηκαν. Το ίδιο και τα ζευγάρια ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να χαλαρώσει. Νομίζω πως αυτό είναι το πρωτεύον χαρακτηριστικό του χώρου: η δυνατότητα χαλάρωσης.
Οι τιμές απολύτως λογικές.

Φυσικά το μεγαλύτερο προσόν του κάμπινγκ είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται. Η συνάντηση του ορεινού όγκου του Πάρνωνα με το Μυρτώο πέλαγος, δημιουργεί μοναδικές εικόνες ελληνικού μεσογειακού τοπίου, τα χωριά πάνω στο βουνό, οι παραλίες και τα μικρά λιμανάκι στις ακτές, όμορφες κωμοπόλεις σαν το Λεωνίδιο και (λιγότερο) το Αστρος, η Καστάνιτσα κι ο Πραστός, παλιά πρωτεύουσα της Τσακωνιάς, ο Κοσμάς ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας, μοναστήρια, μονοπάτια για πεζοπορία, θάλασσες για καταδύσεις, βράχια για αναρρίχηση και ο τοπικός ισχυρός τσακώνικος λαϊκός πολιτισμός κανουν την Κυνουρία γενικά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γωνίες της Ελλάδας. Το κάμπινγκ στο Ζαρίτσι είναι σε εξαιρετικά στρατηγικό σημείο για να τα δεις όλα αυτά.

Προφανώς μια επιλογή που θα ξανακάνουμε.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

  • Ιδανικό για χαλάρωση
  • Κατάλληλο για σκηνές
  • Κατάλληλο για τροχόσπιτα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Άφιξη
06 Ιουνίου 2020
Αναχώρηση
08 Ιουνίου 2020
Ταξίδεψα με
Οικογένεια με παιδιά κάτω των 12 χρονών
Έμεινα
Μεγάλη σκηνή ( 6 ατόμων)
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 4544

Yesterday 9878

Week 34247

Month 161828

All 12666946

Αυτή τη στιγμή online 399 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 4544

Yesterday 9878

Week 34247

Month 161828

All 12666946

Αυτή τη στιγμή online 399 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions