Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.2 54 0.5
Hot
ΑΡΚΑΔΙΑ 55200
Γενική βαθμολογία
 
2.7
Σκιά
 
1.0
Καθαριότητα
 
4.0
Παροχές
 
Δ/Υ
Τοποθεσία
 
3.0
Εγώ βρέθηκα στο Ζαριτσι στης 13/08/2010 έως 20/08/2010 με το τροχόσπιτο μου διαβάζοντας όλα τα σχόλια των παραπάνω φίλων με έπεισε να περάσω αυτές τις λίγε μέρες. όμως οι εντυπώσεις μου από αυτό το κάμπινγκ δεν είναι και οι καλύτερες αφού τις καλύτερες θέσεις τις έχουν διαθέσει στους μόνιμους όπως και τα περισσότερα προνόμια κάνοντας τους πολύ απόμακρους με τους επισκέπτες των λίγων ημερών.
Ο χώρος που μας διέθεσαν ήταν απαράδεκτος μικρός και με ελάχιστη σκίαση , το πολυσυζητημένο εστιατόριο / μήνη μάρκετ ήταν πανάκριβο και με ελάχιστο μενού και κακό μαγειρεμένο , οι καφέδες βαποριού και ακριβοί ( ελληνικός 2.00 ευρώ και ο φραπές 2.00 ευρώ , μικρός χυμός ο φτηνότερος τις αγοράς τον είχαν 2.00 ευρώ ) .σε όλο το κάμπινγκ υπήρχε ένας ψύκτης που ποτέ δεν είχε παγωμένο νερό, είχε και ένα ταλαιπωρημένο καταψύκτη παλιό από παγωτά που απλός έκανε δροσερά τα πράγματα που έβαζες αν έβρισκες λίγο χώρο από τα πράγματα των μόνιμων.
Οι τουαλέτες πολύ παλιές αλλά καθαρές , οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις μέτριες
Το ρεύμα σε όλες τις μέρες που βρέθηκα ήταν συνέχεια με διακοπές λόγο υπερφόρτισης στο απαρχαιωμένο σύστημα ηλεκτρικού πίνακα με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το αιρκοντίσιον και το ψυγείο του τροχόσπιτου μου , το νερό νεράκι είπαμε μόνο ζεστό πίναμε .
Ο χώρος του κάμπινγκ πολύ μικρός και χωρίς διαρρύθμιση των θέσεων, η παραλία αδιάφορη , γενικά το κάμπινγκ είναι κατακλυσμένο από μόνιμος που νομίζουν ότι είναι δικό τους με υπερκατασκευές εκμεταλλεύονταν όλους τους καλούς χώρους, και για τους υπόλοιπους δεν ενδιαφέρονται οι ευγενικοί ιδιοκτήτες……….
Γενικά σε αυτό το κάμπινγκ αισθάνθηκα ότι με πέταξαν σε ένα οικόπεδο λες και ήμουν με περιορισμό κατοίκων λόγο παραπτώματος.
Μαύρη πέτρα πίσω μου , φίλοι μου σκεφτείτε και ψαχτείτε πολύ πριν αποφασίσετε να βρεθείτε σε αυτό το κάμπινγκ.

ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΦΙΛ

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0
 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Πρόσφατα στο Forum

Online E-Campers

Today 9856

Yesterday 9878

Week 39559

Month 167140

All 12672258

Αυτή τη στιγμή online 256 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Ακολουθήστε το E-Camping στο Facebook

Μη χάνετε τίποτα!

Εγγραφείτε στο Newsletter του E-Camping.gr

 

Αναζήτηση Βρες ό,τι ψάχνεις!

π.χ. Νάξος, paradise κλπ
π.χ. στήσιμο σκηνής κλπ
 

Today 9856

Yesterday 9878

Week 39559

Month 167140

All 12672258

Αυτή τη στιγμή online 255 επισκέπτες και κανένα μέλος

Kubik-Rubik Joomla! Extensions